Neoficialni blog sveta 11

DeletedUser

Guest
Pozdravljen svet 11

Ker nisem imel kaj boljšega za delati sem se odločil da spišem blog o tem svetu saj me veliko stvari osebno impresionira kot so (spletke s prejšnjih svetov,poznanstva,vojne,notranji razdori,top plemena)


Žal si ne moram trditi da poznam veliko ljudi saj sem komaj začel s slovenskimi svetovi in mi je še vse dokaj nepoznano čeprav sem v zadnjih parih tednih doživel nekaj zelo zanimivih stvari. Opažam tudi da se na si. serverjih lahko skoraj vse dela s pomočjo premiuma potisnili so ga vsepovsod kot je 20% višanja surovinskih polj za 7 dni ter nov sistem zastav, ki omogoča kupovanje še teh kot tudi prenos s prejšnjih svetov. To je za nove igralce velik zaostanek ter popolnoma nepravično igranje igre v kateri bi morali vsi imeti enake možnosti ne samo tisti ki za njo mesečno zapravijo neznanske vsote denarja.

Ampak tukaj bo prej ko slej nastopila morala ki bo zavirala določen del le teh igralcev, ki s veliko vnemo uporabljajo svoje denarnice za hiter napredek. Še posebej bi upozoril na to da verjamem da se v tem delu igre začnejo grožnje manjšim igralcem za izkoristek njihovih napadalnih čet in posledično tako imenovanega (BASH-PUSHINGA) velikih računov.

Opazil sem tudi da velik del teh igralcev nima popolne ideje kaj točno to pomeni vojna plemen in bi v primeru napadov na njih oziroma zavzetja parih vasi hitro odnehali. Dobil sem tudi par informacij s vsega sveta da je na teh domačih si. svetovih več spletk kot na bilokakšnem NET. serverju.


Nekaj o top plemenih :

TT:

Deluje kot zelo samozavestno hitro napredno pleme s kopico dobrih igralcev ampak saj sami veste da vse ni zlato kar se sveti in tudi tukaj je del takšnih ki ne sodijo v elito. Plemenske starešine se mi zdijo zelo sposobne in si upam trditi da bo pleme ostalo še lep čas in ne samo to ima tudi velike možnosti za zmago in posledičen vpis v hram slave.

E=mc2(familija):

Moram priznati da sem dokaj razočaran nad tej skupini igralcev saj sem opazoval statuse med TT in E=mc2 v katerih se že sedaj vidi da sodelovanje ni tisto kar bi moralo biti in če se to v kratkem ne popravi jih zanesljivo čaka prostor na rimu. Glede njihovih plemenskih starešin ne vem veliko zato si ne upam trditi da niso sposobni mogoče samo malo zmedeni in se bo čez čas tudi to uredilo.

Status zavzemanja med TT in E=mc za zadnji mesec:

[spoil]Side 1:
Tribes: TT
Side 2:
Tribes: E=mc2, E=mc2,, E=mc2:, E=mc2.

Timeframe: Last month

Total conquers:

Side 1: 127
Side 2: 195
Difference: 68

chart


Total conquers against opposite side:

Side 1: 13
Side 2: 3
Difference: 10

chart


Points value of total conquers:

Side 1: 409,008
Side 2: 361,689
Difference: 47,319

chart


Points value of total conquers against opposite side:

Side 1: 57,213
Side 2: 10,948
Difference: 46,265

chart

[/spoil]
*WAF*(familija):

No pa smo tukaj zloglasno pleme ki je doživljalo kar nekaj velikih incidentov že v takšni rani mladosti tega sveta. Združitev plemen AIE , BEER , Tho je pripeljala do imena *WAF*. Postavitev vodstva je po mojih informacijah potekala dokaj tekoče in s pravo vnemo so pristali tam kjer so hoteli. Seveda so nastopile tudi posledice združitve saj je del plemena tho temu močno nasprotoval in kateri so poskrbeli za zastoj njih samih kot tudi razvoj celotnega juga in se preselili v pleme SiT . Resnično me zanima kako se bo odvijala zgodba s temi plemeni in nestrpno pričakujem razplet le tega saj bo to krojilo usodo juga in posledično tudi delovanja celotnega sveta.



Dodano 9.1.2012

Pa se ena stvar, ki so jo pozabu, pa ti nič ne zamerim- Plemeni waf in e=mc2 imata skupaj kar 8 plemen (glavni plemeni ter akademije)če se ne motim.

Odgovor na to temo je zelo preprost WAF (družina ) ima toliko podplemen zaradi tega ker so defenitvno rabili prostor da so obdržali vse aktivne člane 3 plemen ki so pred tem bili razporejeni po zavezniških plemenih to bi bila edina logična razlaga saj so vodje teh plemen zelo sposobni igralci in ne vrjamem da bi to naredili če se jim ne bi izšlo .

Kar se tiče E=mc2 mislim da povabljajo vse kar jim stopi na pot da se počutijo varnejše v številu kar je absulutna poguba za že sedaj nemočno vodstvo še bolj obremenjujejo svoj položaj saj s težavo obvladujejo 30 članov potem je pri njihovih 120 članih to skoraj nemogoče vsaj na dosedanje prikazovanje njihovih sposobnosti. Po moji oceni si otežujejo igranje s novimi igralci saj s tem večajo možnost špijuniranja ter notranjega razdora plemen.


Blog bo obnovljen vsake toliko časa seveda lahko tudi vi opozorite na kaj se naj osredotočim in kaj mislite da bo zelo zanimiva tema pogovora. Rad sprejemam vsekakeršne kritike saj sem to temo pisal samo iz tega razloga ker na teh forumih ni nekaj veliko zanimivih stvari s katerimi bi si krajšal čas . ;)


Lp
qup qup
 
Last edited by a moderator:

ragnarok

Member
Reaction score
0
Fajn je blo brat, keep on the good work.

Upam samo da ne bo to spet samo še ena tema kjer se igralci kregajo vse povprek ;)

lp
 

woley837

Member
Reaction score
0
Pa se ena stvar, ki so jo pozabu, pa ti nič ne zamerim- Plemeni waf in e=mc2 imata skupaj kar 8 plemen (glavni plemeni ter akademije)če se ne motim.
 
Last edited:

DeletedUser

Guest
qupraaa, prvi del, preden si dodajal popravek, je zelo korektno napisan. V popravku se pa ne strinjam z tabo, ker delaš razliko med plemeni, ki imajo več podplemen. Torej, razlog je popolnoma isti. Več članov imajo podplemena, več je možnosti internega noblanja. Če pogledaš kartoteke teh plemen, boš videl, koliko je že bilo internega noblanja.

Lep pozdrav in dober špil še naprej - vsem plemenom, podplemenom in posameznikom brez plemena ;)
 

DeletedUser

Guest
Mitja64 stvar je v tem da interno noblanje je obstajalo preden smo mi igrali in po tem ko bomo mi zaključili bo še vedno aktivno temu se žal ne moremo odpovedati tudi TT nima čiste duše glede tega . V mislih imam račun dadl ter predaja .sandokan- računa 3 vasi s neba . Stvar je v tem tudi če nekateri člani niso v istem plemenu se zna zgoditi kaj takšnega .

Jaz sem rekel samo da je waf ustvaril toliko plemen ker bi po vseh verjetnostih prišlo do nesoglasja če bi kateri člani določenih plemen pred združitvijo ostali brez plemena bi znal biti to pogoj za predhoden notranji razdor kot 1 . Vrjamem pa da v parih mesecih se bojo ta 3 plemena wafa skrčila saj bo aktivnost premagala veliko igralcev kot je to do sedaj že znano .

Isto velja za emc ampak emc pa povablja tudi takšne člane ki niso poznani s prejšnjih svetov in si krepijo številčno moč . Torej po tem takem delajo na kvantiteti ne kvaliteti.
 

DeletedUser

Guest
Vrjamem pa da v parih mesecih se bojo ta 3 plemena wafa skrčila saj bo aktivnost premagala veliko igralcev kot je to do sedaj že znano .

Isto velja za emc ampak emc pa povablja tudi takšne člane ki niso poznani s prejšnjih svetov in si krepijo številčno moč . Torej po tem takem delajo na kvantiteti ne kvaliteti.

Hehe, qupraaa, vsak ima svoje mišljenje, da pa na vseh svetovih prihaja do internega noblanja - ja, s tem se strinjam. Je pa bistvena razlika, kdaj interno noblaš - na začetku igre ali ko že nekaj časa preteče :)

Še nekaj - iz WAFa jih kar nekaj poznam, prav tako iz emcja - torej, po tej logiki bi lahko naredili na celem svetu eno pleme in 30 podplemen, če bi seveda šli samo po poznanstvu. Vsi se med sabo poznamo, več ali manj, če pa že jst ne poznam koga, ga pozna ali ninja ali mikimuki ali lev11 ali calimero ali MUNGO ali kdorkoli. Vsi smo kot ena velika družina - tudi v družinah se kakšni bratje, bratranci, sestrične ne razumejo najboljš :)
 

DeletedUser

Guest
interno noblanje obsataja tekom celega sveta saj je normalno da pleme ponobla tiste ki niso aktivni menda jih nebo pustilo sovragu za svež prevzem torej ni razlike ... Po tej logiki bi lahko prepoznali talent tudi če je iz prejšnjih svetov in vsega skupaj ne bi bilo za 30 igralcev ...
 

DeletedUser

Guest
interno noblanje obsataja tekom celega sveta saj je normalno da pleme ponobla tiste ki niso aktivni menda jih nebo pustilo sovragu za svež prevzem torej ni razlike ... Po tej logiki bi lahko prepoznali talent tudi če je iz prejšnjih svetov in vsega skupaj ne bi bilo za 30 igralcev ...

:) Vrtiva se v krogu :) Normalno, da je normalno, da pleme ponobla tiste svoje soplemenjake, ki niso aktivni. In tu je ta finta - zato pa imajo nekatera plemena toliko podplemen, da se lahko brez škode nobla NEAKTIVNE člane. Obstaja pa tudi možnost (ne ciljam na nikogar, da ne bo pomote), da ima kdo več računov in seveda je njegov drugi račun v podplemenu :)

Iskreno - kje je fora na svetu 11, da imaš podpleme? Kje? V čem ti lahko podpleme pomaga? V fejkih? V napadih? Ajde, do tu vse lepo in prav, to ti lahko pomaga tudi zavezniško pleme. Ko se stvar obrne, da nekdo dobiva full napadov, pravih in fejkov, je podpleme nekoristno - edino, če napadeni igralec ne skače iz plemena v pleme in tako nabira pomoč. In seveda so VSA podplemena obsojena na propad, prej ali slej. Se ne prepiram, izražam samo svoje mišljenje :)
 

DeletedUser

Guest
tale vaš pogovor je takotako
mislim da vsak od nas pobere gratis vasi
samo da jih majo v svoji kartoteki pol ko pa pogledaš koliko vojske je pobiu pa si lahko misliš marsikaj
kdor nebi pobrau gratis vasi naj pove mu jest dam kako po zvišani ceni

lp janez(dadl):)
 

Thorin

Member
Reaction score
0
Ker pisatelj "neoficialnega" bloga spi, sem se odlocil da jaz nalimam malo statistike.......Zaenkrat vodimo razen ce je kaka zelja da se Wafljem pristejejo barbike kot sovrazne vasi? pol boste zih v prednosti :p


Side 1:
Tribes: FA, TT
Side 2:
Tribes: *WAF*, *WAF*1

Timeframe: Forever

Total conquers against opposite side:

Side 1: 115
Side 2: 67
Difference: 48

chart


Points value of total conquers against opposite side:

Side 1: 844,600
Side 2: 502,847
Difference: 341,753

chart
 
Last edited:
Top