Novost Changelog 8.59

Motorka

Community Manager
Reaction score
4
Draga skupnost,

Naša nova posodobitev na različico 8.59 bo izšla v Torek 25. oktobra dopoldne.

Ta posodobitev vsebuje izboljšave za sistem vohunjenja in premium izmenjavo. Kot po navadi bodo svetovi med posodobitvijo nedosegljivi.

Radi bi slišali vaš odziv na to posodobitev v temi namenjeni komentarjem.

Spremembe pri vohunjenju

Naredili smonekaj sprememb za sistem vohunjenja v želji, da bi ga naredili bolj razumljivega. Od sedaj bo deloval tako: na svetovih s tremi stopnjami razvoja, bodo vohuni poročali o enotah, zgradbah surovinah in tujih enotah, glede na to do katere stopnje bodo razviti.

Če pa bodo paladinova orožja omogočena, bodo vohuni poročali o enotah, zgradbah in surovinah(ter o tujih enotah, če bo v napadu sodeloval tudi paladin, z teleskopom). V vseh drugih primerih vohuni poorčajo o enotah, zgradbah, surovinah in tujih enotah. Odstranili smo tudi vse stare nastavitve, kijer so vohuni lahko poročali le o enotah in ničemur drugem.

Izboljšave na premium menjalnici

Glede na naša opazovanja, smo naredili nekaj majhnih prilagoditev na premium menjalnici. Povečali smo začetno zalogo, tako, da sedaj menjalnica začne z 25k in 50k zaloge. Opazili smo tudi, da na določeni točki v igri menjalnica ostane polna in da se trgovanje ustavi. Sedaj bo v tem primeru počasi rasla sama od sebe.

V prihodnjih posodobitvah pa lahko pričakujete še nekaj izboljšav za tržnico!

Drugo


Sedaj se lahko zahvališ tudi v zaprti temi na forumu.
 
Top