Obvestilo Bitka na barikadah

Motorka

Community Manager
Reaction score
4

Bitka na barikadah



Dragi igralci,

12. aprila se prične naš nov dogodek: "Bitka na barikadah". Potekal bo do 26. aprila.

V tem dogodku boste morali premagati barona iz Bollwerka, ki je zavzel mesto. Taka izdaja mora biti kaznovana!

Lov na Barona

Na začetku dogodka, boste videli karto mesta, ki bo prikazovala barikade, ki jih ja postavil Baron in njegovi lakaji. Za ta dogodek, boste lahko poveljevali posebnemu naboru enot, ki so prikazane nad karto.

Ob izbiri barikade, boste videli branitelje in izbirali, katere enote hočete poslati v boj.
Izzid bitke bo odvisen od močnih in šibkih strani enot, ki jih pošljete. Če želite vedeti več o njih, kliknite na portret ali z miško povlecite preko njih, da dobite hiter pregled. Če izgubite bitko, bodo vaše enote ranjene in ne bodo na voljo, dokler jih zdravilec ne pozdravi. Ker sovražniki nimajo na voljo zdravnika, bodo njihove premagane enote odstranjene iz boja. Kar omogoča več napadalnih valov.


bb_announcement_units.png


Ko enkrat osvojiš barikade, boš prejel nekaj dukatov, ki jih lahko unovčiš v trgovini dogodka. Ob določenih barikadah lahko dobiš tudi posebne artikle, če premagaš nasprotnike. Nagrade, ki jih prejmeš bodo prikazane na dnu bojne strani. Po porazu enot lahko ponovno odigraš določene barikade za dodatne dukate, vendar bo vsak nov poskus težji.

Za nadaljevanje boš potreboval več enot. Več enot dobiš z igranjem igre. Vsak dan imaš možnost dobiti dodatne enote z izvajanjem določenih akcij, kot so napadi, obrambe, urjenje in gradnja. Vsakič, ko dobiš enote na ta način, boš dobil poročilo o prejetih enotah.

Dodatne dukate lahko prejmeš tudi z uvrstitvami, vsak dan ali pa velik bonus na koncu dogodka. Vendar bodo dukati za skupno uvrstitev podeljeni šele ob koncu dogodka, porabiti pa jih moraš preden se zapre trgovina dogodka, kar je 24 ur po koncu dogodka. Zgodovina dogodka ti bo prikazala pregled, koliko dukatov si prejel vsak dan.​


Zberi svoje enote in osvobodi mesto!

Pričakujemo vaše odzive, ki jih lahko zapišete v to temo.

Ekipa VP​
 
Last edited:
Top