Obvestilo Združevanje različic

Motorka

Community Manager
Reaction score
4
Dragi igralci,

danes bi radi spregovorili o prihodnosti slovenske različice Vojne plemen. ni skrivnost, da so svetovi manj obljudeni, kot pred leti. Trdo smo delali za to, da pripravimo rešitev, ki bo omogočala igralcem še vedno igrati igro, ki jo poznajo in imajo radi in to na večjih svetovih, z igralci iz vsega sveta. V ta namen smo ustvarili mednarodno različico Vojne plemen, ki omogoča igralcem iz različnih držav igrati v svojem jeziku z igralci iz vsega sveta. Še vedno pa bo podpora na voljo tudi v slovenščini.




ds%20servermerge%20w400px.png


Proces se še ni začel, vendar vam želimo dati nekaj časa, da postavite morebitna vprašanja, ki se porajajo ob tem.

Možnost kopiranja računa na mednarodno različico Vojne plemen bo na voljo od 3. maja 2018 naprej. Premium nakupi na slovenski različici od takrat naprej ne bodo več mogoči.

Ta datum, ti omogoča, da začneš na novem svetu en101, ki se bo začel 2. maja 2018. V vrsti pa imamo tudi jubilejni stoti svet, ki bo na voljo kmalu, z posebnimi nastavitvami!

V igri boste našli posebni meni, ki vam bo omogočal kopiranje in prenos računa. Edina zahteva je, potrditev veljavnosti email naslova.

Ko začneš postopek, bo sistem poskušal najti obstoječ račun z tvojim email naslovom na mednarodni različici. Če račun ne bo najden, boste imeli možnost prijave z obstoječim računom ali ustvarjanje novega. Novo ustvarjeni račun, bo imeli vaše trenutno uporabniško ime, zastave in premium točke. Če bo vaše ime že zasedeno boste lahko brezplačno izbrali novega. Tvoj obstoječi račun na slovenski različici bo ostal uporaben in nespremenjen, dokler se zadnji svet ne zaključi.

Avtomatično bo na tvojem računu nastavljena slovenščina. Poleg tega pa boste prejeli nekaj artiklova, ki bodo olajšali tvoj začetek na mednarodni različici.

Za boljšo predstavo, te stvari bodo prenešene:

  • Tvoje uporabniško ime(če je še prosto)
  • Tvoje premium točke
  • tvoje zastave
  • slovenski jezik
Vse ostale stvari ne bodo prenešene in ostanejo na tvojem slovenskem računu, dokler bodo slovenski svetovi na voljo. Brezplačni artikli so na voljo le na mednarodni različici.

Po prenosu (ki se zgodi skoraj takoj) se lahko prijaviš v mednarodno različico in nadaljuješ igro od tam. Kot je že bilo omenjeno, bo tvoj slovenski račun ostal na voljo in ga bo mogoče igrati, dokler se ne zaključi zadnji svet. Po tem bo še vedno mogoče prenesti in kopirati svoje premium točke, ne pa tudi zastav.

Upamo, da vam bomo lahko s to funkcionalnostjo zagotovili boljšo izkušnjo in še veliko let zabave z Vojno plemen!

Če imate vprašanja si lahko preberete pogosta vprašanja spodaj. Če tudi tam ni odgovora, nam to povejte!

Vaša ekipa VP
 
Last edited:
Top