Obvestilo Spremembe pri samodejnem brisanju računov

Motorka

Community Manager
Reaction score
4
Dragi igralci,

danes vas želimo obvestiti o izboljšanju že objavljenega sistema za samodejno brisanje računov.

Sistem bo zdaj upošteval forumske aktivnosti. To pomeni, da bo vaš račun veljal za aktivnega, dokler ste aktivni v igri ALI forumu. Če samodejno izbrišete po 12 mesecih, boste samodejno sprožili samo, če niste prijavili v račun za igro ali forum 12 mesecev. Preden se izbriše, bo samodejno e-poštno sporočilo obvestil igralca o prihajajočem izbrisu. Zato bomo popravili predhodno objavo, postopek bo naslednji:

Od 22. maja 2018 naprej bodo izvedene naslednje spremembe:

Samodejno izbrišemo vse račune, ki se niso prijavili v igro ali forum 12 mesecev (ali več).
Ko odstranite račun za igro, bo tudi z njim povezan račun foruma izbrisan. To identifikacijo opravi uporabniško ime.
Imena računov v forumu se samodejno spremenijo, če se spremeni ime igralnega računa.

To pomeni, da imajo različna imena na forumih in v igri mogoče le, če imajo več računov za igro, ki jih je treba aktivno uporabljati. Kar pomeni, da se morajo v igri ali forumu vsaj enkrat na vsakih 12 mesecev prijaviti, da bi se izognili samodejnemu brisanju.

Če imena iger in forumov v forumu ne vsebujejo istega uporabniškega imena do DATE, je morda, da boste prejeli zahtevo za brisanje, ker je bil za brisanje označen igralni račun drugega igralca z istim uporabniškim imenom. Da bi lahko ponovno izbrali nenamerno zahtevo za brisanje, je pred dejanskim brisanjem računov obdobje 7 dni. To brisanje ni mogoče obrniti! Ko je zahtevek za brisanje zahteval (s strani igralca ali samodejno), se bo zasebno sporočilo samodejno poslalo v ustrezni račun foruma. Če prejmete to sporočilo in niste sprožili zahteve za brisanje, se obrnite na podporo takoj!

https://support.innogames.com/game/tribalwars


V kratkem:

Če vaš račun za igro nima forumskega računa, je vse dobro. Zavedati se morate samo, da po 12 mesecih samodejno izbrišemo neaktivne račune.
Če imate v računu igre in forum isto ime, je vse dobro. Zavedati se morate samo, da bomo po 12 mesecih samodejno izbrisali račune, ki niso bili aktivni v igri ali forumu.
Če se vaš forumski račun razlikuje glede na uporabniško ime iz vašega igralnega računa, se obrnite na podporo, da se spremenijo vaše uporabniško ime. Ali:
Če imate samo račun za forum, vendar nimate računa za igro, ustvarite nov račun za igro z uporabniškim imenom foruma. Če to ni mogoče, se obrnite na podporo.
Na forumu in prek e-pošte boste obveščeni, ko bo vaš račun kmalu izbrisan. Preverite, ali je vaš e-poštni naslov veljaven.
Če kdaj prejmete obvestilo o izbrisu, ne da bi ga sprožili sami, se obrnite na podporo.
Vaš forum in račun za igre bodo imeli enako uporabniško ime in bodo sinhronizirani, ko spremenite svoje ime v igri, vendar bo e-poštni naslov in geslo ločeno.


Če imate kakršna koli vprašanja, nas obvestite!


S spoštovanjem

Ekipa plemenskih vojn
 
Top