Obvestilo Bitka stolpov

Motorka

Community Manager
Reaction score
4
Daleč na mrzlem severu so tri skupine ujete v epsko bitko. Stoletja so se borila za prevlado vendar nobeni skupini ni uspelo. Da bi dokončno prekinili ta neodločen izid so na pomoč poklicali plemena iz juga, da jim pomagajo pri njihovem boju. V zameno pa prejmejo dragocene nagrade. Na sredini bojnega polja stoji temen stolp brez imena in se razgleduje po zasneženem bojišču. Njegova višina in močni zidovi niso samo mogočni na pogled, vendar imajo tudi strateško vrednost. Po tej ikoni je bitka tudi dobila ime: Bitka stolpov





Red-flag-200x200.png




green-flag-200x200.png




blue-flag-200x200.png






Bitka

Začetek: 14:00 2018-12-10
Konec: 14:00 2018-12-23

Bitka se začne 2018-12-10, 14:00 in konča 2018-12-23, 14:00. Med tem časom se bodo tri skupine borile za prevlado; Red oklov (rdeči), Red drevesa (zeleni) and the Red valov (modri).

Na začetku dogodka prejmeš najemniške vojake. Te sestavlja 40 (10) na majhnih svetovih igralcev. V bitkah bodo to tvoji soborci.

Bitka je sestavljena iz več delov, vsak bo trajal 24 ur. Po napornem boju bo mraz vojakom prišel do živega, tako da se bodo umaknili, ponovno zbrali moči in napadli ponovno.

V vsaki bitki se boste soočili z drugimi skupinami nabornikov, ki se borijo za druge skupine. Kot najemniška vojska, se seveda borite za najboljšega ponudnika. Ko se torej tvoji sovražniki spreminjajo iz bitke v bitko, tvoji soborci ostanejo enaki! Konec koncev ste plačanci ne pa zločinci!

Spremembe v 2018
Od letos naprej boste našli novo funkcijo koordinacije. Za vsak sektor boste našli +/- simbole ki označujejo, katere sektorje nameravate napadati/braniti. Sektor, ki bo imeel največ oznak za napad ali obrambo bo žarel, in tako označeval prioriteto plemena.


bott.jpg


https://media.innogamescdn.com/TribalWars/announcements/battleofthetower/bott.jpg

Tvoje enote

Na začetku je deset polkov na vaš ukaz, ki jih lahko uporabite za napad ali obrambo sektorjev na bojišču. Sektor je priložen z frakcije, če eden od članov skupine prinaša obrambno vrednost nič. Potem ko je prevzel igralci se lahko odločijo za uporabo polke za obrambo sektor, ki povečuje obrambno vrednost in jo naredi težje za druge frakcije, da ga odnese od njih. Odvisno od tega, kako polk opravlja, da bo dodati ali odstraniti od enega do štirih točk iz obrambnega vrednosti. Da bi okrepili svojo vojsko je vsak igralec odobri dodaten polk na uro.





Glory-Icon-80x80.png




Regiment-01.png




Regiment-02.png




Regiment-03.png




Glory-Icon-80x80.png





Bogate nagrade

Na koncu vsakega kroga se vsi igralci bitki nagrajeni s slavo, ki je določena v panogah njihove frakcije ima na koncu kroga in njihov individualni položaj lestvice najboljših svoje skupine. Obstajajo tudi gostje, ki dajejo dodatno slavo po končanem.

Glory je mogoče uporabiti v trgovini dogodkov za nakup dragocenih predmetov, ki vam bo pomagal podpreti svoje vojake doma. Po koncu dogodka bo trgovina aktivna še 24 ur. Po tem obdobju je vaš pas plačanci razpustijo in vi in vaši vojaki, da svojo pot domov. Vsa slava, ki se ne porabi, dokler bo to točko izgubili.









Upamo, da boste uživali v naših nov dogodek in vam želim veliko sreče na bojišču!
Veselimo se, da vam za povratne informacije! Torej nam povejte, kaj mislite!

>>> Tema za predloge <<<
 
Top