Anketa: Limit farmanja

Kakšen se vam zdi trenuten limit farmanja?

  • Potrebno je povečat limit

    Votes: 20 87.0%
  • Limit naj ostane enak

    Votes: 2 8.7%
  • Potrebno je zmanjšati limit

    Votes: 1 4.3%

  • Total voters
    23
  • Poll closed .

Motorka

Community Manager
Reaction score
4
Vabimo vas tudi da svoj glas obrazložite. Zakaj menite, da bi to za kar ste glasovali pripomoglo svetu?
 

roben

New Member
Reaction score
0
Uporaba plemičev, ne glede ali je narejen v eni ali drugi vasi/naselju, samo da je plemiški gor.
Prosti trg surovin, sedaj sploh ne dela,...tržnica stoji.
Limit za plenjenje pa itak dvignit, drugače bo VP brez igralcev.
 

roben

New Member
Reaction score
0
Vabimo vas tudi da svoj glas obrazložite. Zakaj menite, da bi to za kar ste glasovali pripomoglo svetu?
če bi se vam kolcalo, koliko smo vas prekleli/prekolnili, ker ste ustvarili ta svet s tolikimi omejejitvami, bi vas še na onem svetu metalo. Dajte to porihtat. Bomo pa druge serverje igrali, če ne bo posluha in pametnega napredka!
 

masterx.

Member
Reaction score
0
Jz sm zato da limit zgine, naj bo no haul world, tk se mi ni nikol kj prevec dalo farmati
Mogoce bi hitrost sveta rabli biti vsaj 1.5 da dobis vsaj od proizvodnje kaj, sicer pa, naj bo pocasno, vsaj mogoce ne bo .si ki se bo koncal v prej kot 3-4 mescih.

sicer pa vp, je takticna igra ce se mene vprasa, in ce je kdaj kje kaka sprememba me ne moti, kr ze gledam, tele raziskave pa plenjenje ze lepo tepe nekatere igralce, ki so mislili igrati svoj stari plan tko kot so navajeni.


Pa to da je manj igralcev zato kr je limit nima nobene veze, igrajo tko tisti ki so meli namen igrati, sj si22 je biu tudi zalost pa ni blo nobenega limita, isto 21ka
 

roben

New Member
Reaction score
0
Igrati in igrati se, je razlika v pomenu in dejanju. Mnenja bodo vedno različna, najsi bodo SimCity igralci ali tisti, ki resnično obvladajo in delijo to znanje naprej. Preprosto nas/vas omejujejo s tržnimi prijemi, rdeča nit serverjev je ista, konkretnih dodatkov ali novosti ni.
 

Bandit

Member
Reaction score
0
Mislim da je limit nekaj najbolj slabega kar se je zgodilo vojni plemen, saj se še manj kaže znanje igralcev in še več koliko ima igralec v denarnici...

To opočasnjuje igro in daje več možnosti bogatim igralcem...

Lp,
M
 

jonke

Member
Reaction score
0
kot sm že napisal v neki temi nekoč - če ste za novosti in ste za limit ok, naj bo. samo naj bo za vse enaki ne pa da smo nekateri začeli par dni kasneje in je razlika v limitu na dnevnem rekordeju in našem računu konkretno trenutno cca 100k
 

-Nasikanc-

Member
Reaction score
0
Limit je narejen tako da se 4k dviga na dan in 4k na zavzeto vas, kar je pošteno stem da igralci ki pridejo na novo bi morali imet po mojem mnenju limit odprt vse od začetka sveta ne pa da se jim tisti dan začne štet 4k to je malo čudno narejeno. In upam da bomo vsaj malo povečali limit da se bo hitreje dvigal.
 

Paras

New Member
Reaction score
0
Najbol fer bi bilo do vseh da ce je ze svet z limitom naj bo za vse enak da imajo vsi moznost isto nafarmat.

Motorka se preden se je svet zacel si rekel da bo do limita prislo zelo malo igralcev a ocitno ni tak saj vsi vsak dan pridejo do limita.

Naj bo za vse enak in bo.
 

-Nasikanc-

Member
Reaction score
0
Zakaj bi bilo najbolj fer da vsak lahko nafarma enako?? Jaz imam 10 vasi več, toraj porabim za 10 vasi več surovin zakaj bi jaz in nekdo ki ima 1 vas imela isti limit?

Vsi pridejo do limita, razen tistih ki se jih ponobla ;)

Naj bo fer in da tistemu ki ima več vasi večji limit ker več porabi, tako kot človek ki ima 2,10cm porabi več energije kot človek ki je 1,50cm...
 

masterx.

Member
Reaction score
0
Fora limite je da majo vsi enake sanse, torej boostaj onega ko je ze visoke, one nizko pa pust, ne
 

su-suzana

New Member
Reaction score
0
uvedba limita ne izenačuje možnosti igralcev, le podpira lenobo tistih, ki se jim ne da farmati.
začela sem takorekoč na začetku in so me ponoblali po cca 30 dneh, formula limita pa se šteje od dneva ko sem ponovno začela,,, nepošteno. trenutno sem po cca 40 dneh na 204 K in resnično nimam več volje igrati tega sveta.
ko mi poteče premium se poslavljam, če se limit do takrat ne ukine ali drastično dvigne.
lp
 

clementx

New Member
Reaction score
0
Najprej bi čestital temu ki je izmislil tale svet!

1. Tech svet z loki in loki na konjih...neverjetno!!! Moram povedat da še nisem zasledil česa takega. Sem našel razprave oz. ideje o takem svetu ampak ne z limitem 15 tehnologij. Tehnologije naredijo svet bolj zanimiv, težji in zahtevajo drugačen pristop k igri. Ampak v našem primeru moram povedat da 15 tehnologij je premalo da bi izkoristili loke zato je to nesmiselno.

2. Počasen svet z omejitvijo farmanja...neumno!!! Limit farmanja je enostavno premajhen in se prepočasi dviga. Ne razumem zakaj bi morali zmanjševati razlike med aktivnimi in neaktivnimi igralci oz. dobrimi in slabimi? Zakaj igramo igre? Da dokazujemo svoje sposobnosti ali? Surovinske zgradbe proizvajajo premalo surovin, limit je smešno nizek in vse to dela svet nezanimiv oz. dolgočasen. Kaj to pomeni? Dober igralec( pleme) dolgoročno nima šans v svetu kjer je 3/4 sveta proti njemu( njim)! Zakaj? Ker z vsem svojim znanjem ne more( jo) priti do izraza zaradi nastavitev sveta! 45 igralcev pod takšnimi nastavitvami bo prej obnovilo vojsko kot 15( logično), kar hočem povedat je da nastavitve omejujejo aktivnejšim, boljšim igralcem razvit svojo igro. Kako naj lastnik računa s 15 vasmi, ki ima limit farmanja 450000/dan najhitreje obnovi vojsko po akciji? A lastnik računa s 6 vasmi ima limit omejen na 350000! Razdelite to med vasi in boste videli razliko.

Vem da so za vse pravila enaka. Da smo vsi v istem dreku. Ampak ne morem se znebiti občutka da so večji računi oškodovani. Ker je razlika med računem z 6 vasmi in 15 vasmi enostavno premajhna( limit farmanja).


Jaz sem za odpravo limita farmanja. Po moje ti 2 stvari( počasen svet in limit farmanja) ne funkcionirata dobro skupaj.


Lp vsem
 
Top