Informacija Dogodek potujoči trgovec

Discussion in 'Igra' started by Motorka, Aug 4, 2018.

Share This Page

 1. Motorka

  Motorka Community Manager

  Joined:
  Jul 22, 2009
  Messages:
  1,094
  Likes Received:
  3
  [​IMG]  Dragi igralci,

  Potujoči trgovec Midas bo ponovno potreboval vašo pomoč! Vaša naloga je, da ga zaščitite med potovanjem in se prepričate, da doseže svoj cilj.

  Čeprav dogodek zagotovo dobro pozna naše izkušene veterane, upoštevajte, da smo od zadnjega ogleda dogodka izvedli več sprememb in izboljšav.

  Midas bo začel svojo pot 9. avgusta ob 12. uri in na poti bo 4 dni. Njegovo potovanje se bo končalo 13. avgusta ob 12:00. Dogodek bo na voljo le na združeni različici, na .net in ne na slovenskih svetovih.  Premagajte napadalce
  Med tem dogodkom morate braniti trgovca Midas, ki se borijo z dohodnimi skupinami napadalcev s svojo skupino plačancev. Vsak od njih ima različne prednosti in slabosti.

  Nakladalci, s katerimi se srečujete, so naključno izbrani iz skupine različnih enot z različnimi ofenzivnimi in obrambnimi vrednostmi. Pri vsakem srečanju boste morali pametno uporabiti svoje moške, da boste zmagali.

  [​IMG]
  Bitka se bo dogajala v korakih. Na dnu bojnega zaslona boste videli, katera enota bo napadala. Ko ena enota napada druge, bo obrambno vrednost zmanjšala z naključno izbrano vrednostjo znotraj napadalne moči. Ko se obrambna vrednost enote zmanjša na nič, se izklopi. Ampak ne skrbite, če bo plačal vaš plačanec. V naslednji bitki bo ponovno na voljo. Na dnu zaslona najdete vrstico, ki prikazuje vrstni red, v katerem bodo enote napadle. Aktivna enota se prikaže z večjo ikono. Če želite napadati enoto, preprosto kliknite na to. Puščica vam bo pokazala, katera enota je bila napadena in številka bo prikazala škodo, ki jo je vzela. Da bi pospešili animacije in varno nekaj dragocenega časa, boste našli možnost na samem dnu bojnega zaslona.

  [​IMG]
  https://media.innogamescdn.com/TribalWars/announcements/travelingmerchant/trump2_turnorder.png  Odpiranje skrinj

  Ko bodo porazdeljene vse zmagovalne enote, boste nagrajeni s prsnim košem. Ti lahko vsebujejo več elementov. Če si želite ogledati, kaj je mogoče v notranjosti, morate klikniti samo prsni koš. Odpiranje skrinjice bo trajalo nekaj časa, lahko pa imate samo tri. Zato jih redno odklenite! V notranjosti boste našli tudi nekaj izkušenj za svoje plačance. Ko dosežejo višjo raven, se bodo izboljšale njihove žaljive in obrambne sposobnosti, vendar se bodo srečevale tudi z bolj drznimi nasprotniki.

  [​IMG]
  Trgovec Midas vas bo nagradil tudi z dodatnimi nagradami, kolikor boste prišli do svojega cilja. Ogledate si lahko možne nagrade na vrhu. Vendar ne pozabite, da vas samo uspešne bitke približajo vašemu cilju! Če izgubite bitko, boste morali pobegniti in izgubiti nekaj oddaljenosti, ki ste jo že potovali.


  Upamo, da boste uživali v našem dogodku in vam želeli dobro na poti pred nami!
  Veselimo se tudi vaših povratnih informacij, ki jih lahko napišete v to temo
  Vaša ekipa VP