Obvestilo Dogodek potujoči trgovec

Motorka

Community Manager
Dragi igralci,

Potujoči trgovec Midas bo ponovno potreboval vašo pomoč! Vaša naloga je, da ga zaščitite med potovanjem in se prepričate, da doseže svoj cilj.

Midas bo začel svojo pot 16. maja ob 14. uri in na poti bo 4 dni. Njegovo potovanje se bo končalo 20. maja ob 14:00. Dogodek bo na voljo le na združeni različici, na .net in ne na slovenskih svetovih.


Izboljšave
Od prejšnjič smo naredili nekaj izboljšav.
  • Dodali smo gumb " Pobegni"! na stran za bitko. To vam omogoča, da takoj zaključite bitko. Bežanje iz bitke bo štelo za izgubljeno bitko, z vsemi negativnimi posledicami.
  • Dodali smo obvestilo, ki vam pove, da ni mogoče več najti dodatnih skrinj, ker so vsa mesta že polna.
  • Dodali smo informacije o plačancih, ki lahko prejmejo izkušnje le prvih 20 bitk, na več mest na uporabniškem vmesniku.
  • Višji mejniki in nagrade so sedaj lažje dosegljivi(razdalja je manjša).

Premagajte napadalce
Med tem dogodkom morate braniti trgovca Midas, ki se borijo z dohodnimi skupinami napadalcev s svojo skupino plačancev. Vsak od njih ima različne prednosti in slabosti.

Nakladalci, s katerimi se srečujete, so naključno izbrani iz skupine različnih enot z različnimi ofenzivnimi in obrambnimi vrednostmi. Pri vsakem srečanju boste morali pametno uporabiti svoje moške, da boste zmagali.


Bitka se bo dogajala v korakih. Na dnu bojnega zaslona boste videli, katera enota bo napadala. Ko ena enota napada druge, bo obrambno vrednost zmanjšala z naključno izbrano vrednostjo znotraj napadalne moči. Ko se obrambna vrednost enote zmanjša na nič, se izklopi. Ampak ne skrbite, če bo plačal vaš plačanec. V naslednji bitki bo ponovno na voljo. Na dnu zaslona najdete vrstico, ki prikazuje vrstni red, v katerem bodo enote napadle. Aktivna enota se prikaže z večjo ikono. Če želite napadati enoto, preprosto kliknite na to. Puščica vam bo pokazala, katera enota je bila napadena in številka bo prikazala škodo, ki jo je vzela. Da bi pospešili animacije in varno nekaj dragocenega časa, boste našli možnost na samem dnu bojnega zaslona.


https://media.innogamescdn.com/TribalWars/announcements/travelingmerchant/trump2_turnorder.pngOdpiranje skrinj

Ko bodo porazdeljene vse zmagovalne enote, boste nagrajeni s prsnim košem. Ti lahko vsebujejo več elementov. Če si želite ogledati, kaj je mogoče v notranjosti, morate klikniti samo prsni koš. Odpiranje skrinjice bo trajalo nekaj časa, lahko pa imate samo tri. Če ste že našli največje število skrinj, ne boste mogli odpirati novih, dokler ne bo mesto ponovno na voljo.
Če se ti bo zdelo, da bitke ne moreš zmagati, boš na zaslonu za bitko videl gumb "Zbeži stran!". To ti omogoča takoj zaključiti bitko. To sicer pomeni, da si jo izgubil, z vsemi pripadajočimi negativnimi efekti.
Po uspešni zmagi nad plenilci tvoje karavane se bomo premaknili naprej na tvoje plačance, in ugotovili, kako jih narediti močnejše.
Njihove napadalne in obrambne sposobnosti se izboljšujejo, vendar so tudi na poti vedno drznejši nasprotniki.
Pomni, da tvoji plačanci izkušnje dobivajo le od prvih 20 bitk na dan, borijo se pa lahko dlje. Za razliko od tega pa skrinje vedno prinesejo dodatne izkušnje.
Zato jih redno odklenite!


Trgovec Midas vas bo nagradil tudi z dodatnimi nagradami, kolikor boste prišli do svojega cilja. Ogledate si lahko možne nagrade na vrhu. Vendar ne pozabite, da vas samo uspešne bitke približajo vašemu cilju! Če izgubite bitko, boste morali pobegniti in izgubiti nekaj oddaljenosti, ki ste jo že potovali.


Upamo, da boste uživali v našem dogodku in vam želeli dobro na poti pred nami!
Veselimo se tudi vaših povratnih informacij, ki jih lahko napišete v to temo
Vaša ekipa VP