Dogodek Spektakel

Motorka

Community Manager
Reaction score
4
spectaculum_melee_200px.png

Šampioni od blizu in daleč poslušajte novice! Spektakel se vrača!
Torej se boste lahko ponovno borili za slavo in bogastvo!
Pridruži se dogodku!



Dragi igralci,
Spektakel se vrača! Zahvaljujoč vašim predlogom, smo ga močno izboljšali in sedaj je popolnoma prenovljen! Turnir se začne 23 Avgusta ob 12:00 in bo potekal 14 dni, končal pa se bo 6. septembra.

Spodaj najdete opis sprememb, oglejte pa si tudi video!


Želimo vam veliko sreče v prihajajočem turnirju!
Vaša ekipa VP


Pridruži se areni!
Spektakel je turnir za cel svet, kjer se vsak igralec pomeri s svojim šampionom. Tvoja naloga je, da tekmuješ v dvobojih in izboljšaš lastnosti tvojega šampiona, da premaga tekmece. Dvoboj se začne takoj, ko izbereš eenga šampiona, ki je prisoten v areni. V vsaki borbi se bodo veščine tvojega šampiona pomerile z veščinami tvojega nasprotnika. Tisti, ki zmaga v dveh od treh bojev, bo zmagovalec.


Pridobitev dvoboja prinaša trofeje, ki jih lahko porabite v trgovini z dogodki v zameno za močne predmete in točko spretnosti. Te veščine lahko uporabite za povečanje sposobnosti vašega prvaka in zato možnosti v prihajajočih duelih. Za vsak uspešen dvoboj bo prejel tudi razvrstilne točke. Ti določajo uvrstitev svojega prvaka na turnirju. Če želite, da se boju proti pravičnemu prvaku, bodo seznanjeni z drugimi iz svoje lige, da bi se prepričali, da se sooča s podobnimi kvalificiranimi nasprotniki. Zmagovalni dueli bodo zmagovalca prerasli v višje lige, s težjimi nasprotniki, pa tudi z višjimi nagradami, saj bodo dodatni trofeji dodeljeni enkrat na dan, odvisno od lige, v kateri je vaš prvak.

ds_spectaculum2_leagues.png


Ampak dueli so težki proces in ti si prvak prizadel utrujenost. Da bi ga popravili po vsakem dvoboju, potrebujete posebne tinkture. Vsaka bitka bo porabila eno steklenico in ko boste zmanjkalo, boste morali počakati, dokler vaše oprode ne pridobijo novih. Kar bo trajalo nekaj časa.

ds_spectaculum2_vitality.png


Pribori si nagrade!
Za svoj položaj v ligi in vsak zmagovalni dvoboj vaš prvak zasluži trofeje. Obstajajo tudi dve liniji za iskanje, ki lahko prinesejo dodatne trofeje, če jih izpolnite med tekmovanjem. Eden od vas zahteva usposabljanje svojega prvaka, medtem ko je drugi odvisen od vaše uvrstitve na dnevne uvrstitve. Pokal, ki si ga je zaslužil vaš prvak, se lahko nato zamenja v trgovini z dogodki za dragocene nagrade. Oglejte si in ne čakajte predolgo! Po zaključku dogodka bo trgovina z dogodki odprta 48 ur. Po tem bo odstranjen dogodek in vsa zaslužena valuta dogodkov.

spectaculum_main_200px.png


Upamo, da boste v turnirju uživali in vam ter vašemu šampionu želimo veliko sreče!
Prosimo vas tudi za vaša mnenja, ki jih lahko pustite v tej temi.
Vaša ekipa VP
 
Top