igranje na e-točkah

DeletedUser

Guest
mene zanima če je možnost da mi dajo ban ker igram na e-točki kao multi (če tam tudi drugi igrajo vojno plemen)

Sasuke..

Member
Reaction score
0
Če je e-točka, nekaj kjer je vec računalnikov na isti povezavi - in da se to uporablja konstantno (torej ti in drugi igrajo tam vojno plemen vsak dan al vsak drugi dan), ja.

Razen seveda, ce dodas vse tiste na skupno internetno povezavo - tiste, ki igrajo tam.

DeletedUser

Guest
kako pa nej vem keri tm igrajo al nej samo sporočim da tam igram

DeletedUser

Guest
kako pa nej vem keri tm igrajo al nej samo sporočim da tam igram

ja če veš kdo tam igra potem greš pod Nastavitve->Skupna internetna povezava in vpišeš imena igralcev.

Če pa ne veš kdo tem igra oz. da tam sploh kdo igra, potem pa res nebi vedel kako bi se dalo to zrihtat. Mogoče bi lahko kontaktiral admine, pa upal da so prijazni in naredijo eno izjemo in probajo na poseben način to urediti, samo ne vrjamem res.

Sasuke..

Member
Reaction score
0

Pa ce ze igras tam, potem jih ne poznas? Ce igrajo isto igrico - jim povej, da se morate med sabo dodat.

DeletedUser

Guest
ok sam da prbližn vem ker učas igram na e točki k sm na vikendu (tm tko al pa tko vač al mn sam jst uporablam tiste računalnike:D)

Last edited by a moderator:

DeletedUser

Guest
ni nobenega problema, če pa nisi prepričan, pa samo piši podpori o tem in ne boš imel težav.

DeletedUser

Guest
kaj pa če jih je več, ki igrajo VP? za isto internetno povezavo je dovoljeno max. 2 igralca ??
Če se motim me prosim popravte =)

Motorka

Community Manager
Reaction score
4
Ne, lahko jih igra tudi več. Seveda mora vsak dodati tudi vse druge.

DeletedUser

Guest
najboljš da kr vsak use igralce sveta načečka na listo, še najbolj učinkovito.......

DeletedUser

Guest
pa sei itk da se vsi skos vpisujejo drugod...... na začetku so bli na to zlo pozorni, men so takoj račun zaklenl, zdej je pa to mal teži...... al še kr zaklepate če koga ugotovite? rata problem ker je to že premnožično

DeletedUser

Guest
od ponedeljka do petka igram v šoli vsak dan!

:eek:v katero šolo hodiš? Da se prepišem. Komu lepše.:)

No pa da bo še nekaj v zvezi z temo: Poskusi nalepit listek, gor pa napisano: vsi, ki igrate vojno plemen me dodajte.

EDIT: Ne bo šlo, nazaj po lestvici se ne bom prepisaval :D Dan danes vam nekaj lepo gre v OŠ.

Last edited by a moderator: