Nastavitve za si14

DeletedUser

Guest
Prvič, ko eni tukaj govorite o hitrosti enot verjetno ne veste sploh kakšna je dejanska hitrost enot. Hitrost enot je potrebno pomnožiti s hitrostjo sveta, torej je hitrost enot 1.0, kar je značilno za svetove hitrosti 2.0. Tudi ne vem v čem je problem s cerkvijo in lokostrelci? Koliko svetov s cerkvijo in lokostrelci ste sploh igrali?

Hitrost sveta bi morala biti 1.0, prav tako hitrost enot, nočemo, da svet traja 4 mesece, kajne? Prav tako bi potrebovali večja plemena, saj večja plemena podaljšujejo trajanje sveta.

Kakor koli, zanima me kakšna bo udeležba tega sveta. Da vidimo koliko ljudi je še ostalo.
 

DeletedUser

Guest
men se zdi osebno zelo slabo imam eno vprašanje ob koki uri pa bo mogoča pred registracija
 

klavnca

Member
Reaction score
0
seveda se vam zdi slabo, ker se od začetka ne znate razvit, potem pa vam se vam zdi bedno ker toliko časa kao traja.

sam hitrost enot bi se mogle spremenit usan ja 1.5

ker čene eni so zlo stan od brbarskh pa porabjo 1h zato da čete pridejo do ke.

tko da bi bla aktivnost pomembna če bi bla hitrost 1.5

tist k je za to hitrost nej napiše

aja pa cajt se nej odšteva zadni dan do odprtja sveta tko kukr na ruski, angleški,... vojni plemen

pol bo pa supr

aja pa da ne pozabm svet se nej začne v popoldanski uri ker velik utrok je zjutrej v šoli
ker mam enga prjatla k je 9.razrt pa se vedno pizdi zakaj se vedno svet utpre zjutrej
 
Last edited:

DeletedUser

Guest
Pozdravljeni

Da še jaz podam svoje mnenje. Če bo podpra hotela imeti igralce na serverju bi morali ukiniti cerkev. Cerkev je totalna bedarija ;)
Marsi kdo je uneto čakal na svet 14 potem pa dobi za nastavitve cerkerv ki jo morsikdo sploh ne pozna in je vrjetno niti noče spoznati.

Če bo podpora pametna bo ukinla cerkev kajti mislim da so tu samo taki ki cerkev kritizirajo(povsod obstajajo izjeme in tudi tu so)

Hitrost je kar prava samo za enote bi morala biti malo večja :)

Če bo podpora uredila kaj glede cerkve potem mislim da bo udeležba velika :)

Lp Lem0n
 

DeletedUser

Guest
Res bi rad, da mi ljudje, ki govorijo čez cerkev povejo njene slabosti in predstavijo izkušnje z njo.
 

GrMeeK

Spammer 2013
Reaction score
0
Res bi rad, da mi ljudje, ki govorijo čez cerkev povejo njene slabosti in predstavijo izkušnje z njo.

Slabosti? Imej več kot 100-200-300 vasi pa si uredi, da bo vsaka vas imela vero... Če pa delaš na 3 stopnjo ti pa 1/4 kmetije samo cerkev "požre" itd... Sploh se mi ne da debatirat glede tega. Sem 1x igral svet z cerkvijo na s5 pa nikoli več ne mislim... Takšne svetove pa lahko taki igrate kot si ti, naši dragi moderatorji pa naša podpora :)

Lp
 

DeletedUser

Guest
:cool:Lep Pozdrav !


No pa da še z moje strani komentiram nastavitve sveta 14 !

1.Milica: do dveh vasi, 6 ur, -50%

Mislim da je tole dobra nastavitev, ki bo omogocila slabsim igralcem da bodo dlje zdržali, če bodo imeli malce manj vojske in šli raje noblat bonusno vas da bodo bolje konkurirali tistim bolj agresivnim igralcem, ki bodo samo šopali vn napadalne enote. In da bodo kljub osvojeni 2 vasi, še vedno imeli možnost do dodatnih obrambnih enot..

2.Največje razmerje napadalci : branilci: 10:1 40 dni

Tudi v tej smeri ste se potrudili. Ceprav vecina igralcev mislim da je tole nesmislena nastavitve no napadalci: branilci 30/40:1 bi bila res Nesmislena saj pač manjše k je razmerje, manj časa bos imel možnost sesuvat slabsega igralca , da prevedem v smislu igre po prvih dveh mesecih imajo bolsi igralci že vsaj ene 6-8 vasi torej 12 000- 20 000 pik in z tem so slabši igralci z 1000-1500+ vsaj varni pri 1:10 razmerju. Pri 1:40 pa nebi i bii varni pri recimo ce imajo 1500 tock ima lahko nasprotnik vse do 60 000 točk kar pomeni da bi imel lahko še že tam nekje 18-20 vasi in bi vas še vedno lahko noblal!! in bi v tem smislu razmerja bi padlo/blo sesuto ponoblano 3krat več slabših igralcu...

3.Raziskave: preproste

Tudi dobro, da so preproste, ker če bi bil razvojni sistem, bi duali/triali k bodo tud zdaj vn šopali samo napad na zacetku bili še bolj uničevalni, ker bi hitro razvili pri napadalnih enotah lv 3 sekirce rame katse in lahko in bi še lažje sesuli solo in pa slabše igralce.

4.Paladin: aktivno, vsi predmeti

Zelo dobra nastavitev ! Večina vas bo vprašala zakaj in da ni fer ker en lahko dobi za lahko konjenico, ki je uporabna za napadat v zacetkih igre drugi pa recimo za mece al neki, ki se ne uproablja veliko, spet tretji bo lahko dobil plamenico, ki je v zacetkih igre res premočna prav tako pa tudi v kasnejših delih igre.

No in prav Plamenice bi se rad dotaknil ! Fantje in dekleta Vojno plemen se mora igrati kot ekipa in z tem mislim Celotno pleme Torej v plemenu je lahko 25 članov. Ma ni vrag da bo vsaj eden dobil plamenico. In z tem bo lahko vsak naredil samo 20 katapultov x 25 je 500 katapultov v recimo 10dnevu igranja priblizno. In ta item Ta plamenica je najboljse orožje proti dobrim dual trial računom, ki vas z farmanjem popolnoma prehitijo in imajo z tem vecjo vojsko. Tale stvarca lahko njihovo vojsko kljub temu da je tudi do 2-3krat večje Kot vaša obramba spremeni v prah , če ne druzga jim bo zadalo vsaj velike izgube

5.Hitrost igre: 2
Hitrost enot: 0.5


No pa da še tole pokomentiramo. No vsi tistih, ki ste pisali da bi radi dvojne surovine se vam je želje usresničila. Mogoče vas večina ne ve, pa vendarle je količina surovin, ki jo bo proizvedel vaš rudnik odvisna od same hitrosti igre. Torej hitrost 1..... 2400 surovin lv 30 rudnik 1,5......3600 surovin lv 30 rudnik in z našo nastavitvijo hitrost igre 2 boste imeli lv 30 rudnik 4800 surovin !

Kar se tiče hitrosti enot 0.5 . Vem da se sliši mala, pa vendarle z hitrostjo igre 2 se sama hitsot enot pomnozi torej 2 x 0,5 dobimo hitrost enot 1 . Torej bi bilo isti kot ce bi svetk 1:1 samo da POZOR je Hitrost igre 2, hitrost enot 0,5 VELIKO VELIKO boljša

Obrazložitev

Tale nastavitev bo veliko pripomogla k temu, da bodo solo igralci lahko bolje konkurirali dualov/trialov oziroma pač, da bo vaše farmanje lahko konkuriralo njihovem. Kako? Z hitrostjo enot 0,5 se jim bo čas , ki ga bodo enote porebovale za farmanje barbark veliko bolj podaljšal. Zato se bodo mogoče, da čim bolj optimizirajo sam začetni razvoj svoje vasice, bodo primorani iti v začetku tudi malce v razvoj rudnikov ker hitrost 2/se pravi dvojne surovine od rudnikov kot ce bi bila hitrost igre 1 NI ZANEMARLJIVA. In z tem ko bodo morali dati svoje surovine tudi v rudnike, bodo počasneje začeli z gradnjo vojsko, oziroma bodo imeli manjšo napadalno vojsko, in z tem se povečajo vaše možnosti za preživetje :cool: ....Let*s hope so :mad:

Prav, tako pa bo v začetnih stadijih igre tudi veliko pomenilo. če bote imeli rudnike malce višji level kot običajno, saj v primeru, da izgubite vojsko, se vam bodo surovine hitreje povrnile in z tem omogočile hitrejši povratek v igro.

6. Cerkev

Uff.....:confused: :confused: :confused: Zdaj ste me pa dobli ;) Sam osebno sm strogo proti njej. Zdaj z moje strani jo sovražim pač preprosto, ker me omejuje.

Sam sm agresiven igralec, in ja...delam na napadalni vojski in rušim celo okolico. Kar pa osebno najraje naredim je da si čim prej zmaxam Napadalni nuke. Torej res 24000/24000 napadalne vojske. In nato naredim plemiški vlakec torej 4-5plemiču in grem..res ponavadi pač tudi po 7-10 ur stran noblat vasico ki ima lepo stevilo točk. In res jih zavzamem 1-2 tudi 3 na hitro . In ja ker ponavadi okolico pospravim sem primoran za leporazvito vas iti tudi daleč izven meja Okolice cerkve, če bi bila seveda. In z tem pridobim 2 muhi na 1 mah. Dobim dobro razvite vasice + 2-3 različne okolice za farmanje in z tem hitrejši razvoj za agresivne napadalce z veliko offenzivne vojske/ ponavadi spet dual trial računi..:cool: TOREJ ČE NI CERKVE, am IDEALNA NASTAVITEV ZA bolše igralce, tudi zelo dobra za duale ,triale.


Imeti samo cerkev v igri pomaga večini igralcev pri sledečem: Napadalni igralci bodo imeli omejenost noblanja,zavzamavanja vasi, torej bodo morali v svoji okolici pustit vsaj 2-3 slabse igralce, ki jih bodo kasneje seveda imeli namen ponoblati. Pa vendarle je bolje za večino folka ker pač..ja bodste vsaj 2-3 ostali živi, saj pri nastavitvah brez cerkvije bi bila 15x15 mapca v okolici dobrega duala,triala popolnoma dominirana ,sesuta in nebi bilo zivega 1 igralca, prav tako pa imeti se 2-3 dodatne igralce v svojem 15x15 kvadratku pomeni tudi, da bodo agreisvnim igralcem odžirali surovine v barbarkah in z tem onemogocali njihov optimalen razvoj. Torej bo na njih ali vsa bodo raje sesuli in imeli tistih 20-30% vec surovin in bodo pač noblali neko sranje od 800 pik barbarko ali pa bodo mogoče zadržali tole svojo požrešnost in pač se sprijaznili z manj surovinami in mogoče kasneje ponoblali bolse vasico z 1500 pikami +. Prav tako ne pozabite, da je treba za povečanje okolice vere žrtvovati kar nekaj populacije in z tem napadalnim dualom trialom zmanjša količina napadalne vojske vsaj v kaksni vasici:rolleyes:


Kot ste mogoče razbrali iz posta sem tudi sam agreisven, napdalen igralec, ki pač dela na napadalni vojski, ja tudi sam imam ponavadi duala in ja najin način igranja je v bistvu točn tak, kot sm opisal v svojem postu glede dualov trialov.

Torej, zdaj boste nekateri se malce zamislili in si rekli zakaj za enga vraga bi si model sam sebi metal polena pod nogo in sam sebi poslabšal nastavitve.....:confused::confused::confused:

No razlog je preprost. Torej želim si da bi imela čim večja večina igralcev čim bolj enakovredne pogoje za igranje, in čim boljše nastavitvem ki bodo tudi slabšim igralcem omogočile vsaj nek povprečen razvoj,,,da bo folk dejansko tudi začetnik videl,,da je ta igra fun in da se tudi samo stevilo igralcev mogoče malce poveča. Sam vrjamem da velika večina, ki gre igra tole igro prvič in je sesut v prvem tednu..no ja ni zanimiva inse ne bo nikdar več vrnu..pa čeprav še ni videl celotno razvito vasico in sam lategame igre.



Torej kot je podpora omenila se lahko nastavitve še spremenijo. Večina vas seveda moti hitrost enot in pa cerkev. Tako da sam osebno bi povečal hitrost enot in seveda sem PROTI cerkvi ker to ustreza mojemu načinu igranja, ki je isti kot od večine DUALOV in TRIALOV torej delanje napadalne vojske, napad ,. napad in ruši vse okoli..tako da 2krat ma ne 3krat premislite kaj si želite :cool::cool::cool:!!!!

V glavnem se vidimo v igri :cool:

Pa lep večer še naprej
 

klavnca

Member
Reaction score
0
:cool:Lep Pozdrav !


No pa da še z moje strani komentiram nastavitve sveta 14 !

1.Milica: do dveh vasi, 6 ur, -50%

Mislim da je tole dobra nastavitev, ki bo omogocila slabsim igralcem da bodo dlje zdržali, če bodo imeli malce manj vojske in šli raje noblat bonusno vas da bodo bolje konkurirali tistim bolj agresivnim igralcem, ki bodo samo šopali vn napadalne enote. In da bodo kljub osvojeni 2 vasi, še vedno imeli možnost do dodatnih obrambnih enot..

2.Največje razmerje napadalci : branilci: 10:1 40 dni

Tudi v tej smeri ste se potrudili. Ceprav vecina igralcev mislim da je tole nesmislena nastavitve no napadalci: branilci 30/40:1 bi bila res Nesmislena saj pač manjše k je razmerje, manj časa bos imel možnost sesuvat slabsega igralca , da prevedem v smislu igre po prvih dveh mesecih imajo bolsi igralci že vsaj ene 6-8 vasi torej 12 000- 20 000 pik in z tem so slabši igralci z 1000-1500+ vsaj varni pri 1:10 razmerju. Pri 1:40 pa nebi i bii varni pri recimo ce imajo 1500 tock ima lahko nasprotnik vse do 60 000 točk kar pomeni da bi imel lahko še že tam nekje 18-20 vasi in bi vas še vedno lahko noblal!! in bi v tem smislu razmerja bi padlo/blo sesuto ponoblano 3krat več slabših igralcu...

3.Raziskave: preproste

Tudi dobro, da so preproste, ker če bi bil razvojni sistem, bi duali/triali k bodo tud zdaj vn šopali samo napad na zacetku bili še bolj uničevalni, ker bi hitro razvili pri napadalnih enotah lv 3 sekirce rame katse in lahko in bi še lažje sesuli solo in pa slabše igralce.

4.Paladin: aktivno, vsi predmeti

Zelo dobra nastavitev ! Večina vas bo vprašala zakaj in da ni fer ker en lahko dobi za lahko konjenico, ki je uporabna za napadat v zacetkih igre drugi pa recimo za mece al neki, ki se ne uproablja veliko, spet tretji bo lahko dobil plamenico, ki je v zacetkih igre res premočna prav tako pa tudi v kasnejših delih igre.

No in prav Plamenice bi se rad dotaknil ! Fantje in dekleta Vojno plemen se mora igrati kot ekipa in z tem mislim Celotno pleme Torej v plemenu je lahko 25 članov. Ma ni vrag da bo vsaj eden dobil plamenico. In z tem bo lahko vsak naredil samo 20 katapultov x 25 je 500 katapultov v recimo 10dnevu igranja priblizno. In ta item Ta plamenica je najboljse orožje proti dobrim dual trial računom, ki vas z farmanjem popolnoma prehitijo in imajo z tem vecjo vojsko. Tale stvarca lahko njihovo vojsko kljub temu da je tudi do 2-3krat večje Kot vaša obramba spremeni v prah , če ne druzga jim bo zadalo vsaj velike izgube

5.Hitrost igre: 2
Hitrost enot: 0.5


No pa da še tole pokomentiramo. No vsi tistih, ki ste pisali da bi radi dvojne surovine se vam je želje usresničila. Mogoče vas večina ne ve, pa vendarle je količina surovin, ki jo bo proizvedel vaš rudnik odvisna od same hitrosti igre. Torej hitrost 1..... 2400 surovin lv 30 rudnik 1,5......3600 surovin lv 30 rudnik in z našo nastavitvijo hitrost igre 2 boste imeli lv 30 rudnik 4800 surovin !

Kar se tiče hitrosti enot 0.5 . Vem da se sliši mala, pa vendarle z hitrostjo igre 2 se sama hitsot enot pomnozi torej 2 x 0,5 dobimo hitrost enot 1 . Torej bi bilo isti kot ce bi svetk 1:1 samo da POZOR je Hitrost igre 2, hitrost enot 0,5 VELIKO VELIKO boljša

Obrazložitev

Tale nastavitev bo veliko pripomogla k temu, da bodo solo igralci lahko bolje konkurirali dualov/trialov oziroma pač, da bo vaše farmanje lahko konkuriralo njihovem. Kako? Z hitrostjo enot 0,5 se jim bo čas , ki ga bodo enote porebovale za farmanje barbark veliko bolj podaljšal. Zato se bodo mogoče, da čim bolj optimizirajo sam začetni razvoj svoje vasice, bodo primorani iti v začetku tudi malce v razvoj rudnikov ker hitrost 2/se pravi dvojne surovine od rudnikov kot ce bi bila hitrost igre 1 NI ZANEMARLJIVA. In z tem ko bodo morali dati svoje surovine tudi v rudnike, bodo počasneje začeli z gradnjo vojsko, oziroma bodo imeli manjšo napadalno vojsko, in z tem se povečajo vaše možnosti za preživetje :cool: ....Let*s hope so :mad:

Prav, tako pa bo v začetnih stadijih igre tudi veliko pomenilo. če bote imeli rudnike malce višji level kot običajno, saj v primeru, da izgubite vojsko, se vam bodo surovine hitreje povrnile in z tem omogočile hitrejši povratek v igro.

6. Cerkev

Uff.....:confused: :confused: :confused: Zdaj ste me pa dobli ;) Sam osebno sm strogo proti njej. Zdaj z moje strani jo sovražim pač preprosto, ker me omejuje.

Sam sm agresiven igralec, in ja...delam na napadalni vojski in rušim celo okolico. Kar pa osebno najraje naredim je da si čim prej zmaxam Napadalni nuke. Torej res 24000/24000 napadalne vojske. In nato naredim plemiški vlakec torej 4-5plemiču in grem..res ponavadi pač tudi po 7-10 ur stran noblat vasico ki ima lepo stevilo točk. In res jih zavzamem 1-2 tudi 3 na hitro . In ja ker ponavadi okolico pospravim sem primoran za leporazvito vas iti tudi daleč izven meja Okolice cerkve, če bi bila seveda. In z tem pridobim 2 muhi na 1 mah. Dobim dobro razvite vasice + 2-3 različne okolice za farmanje in z tem hitrejši razvoj za agresivne napadalce z veliko offenzivne vojske/ ponavadi spet dual trial računi..:cool: TOREJ ČE NI CERKVE, am IDEALNA NASTAVITEV ZA bolše igralce, tudi zelo dobra za duale ,triale.


Imeti samo cerkev v igri pomaga večini igralcev pri sledečem: Napadalni igralci bodo imeli omejenost noblanja,zavzamavanja vasi, torej bodo morali v svoji okolici pustit vsaj 2-3 slabse igralce, ki jih bodo kasneje seveda imeli namen ponoblati. Pa vendarle je bolje za večino folka ker pač..ja bodste vsaj 2-3 ostali živi, saj pri nastavitvah brez cerkvije bi bila 15x15 mapca v okolici dobrega duala,triala popolnoma dominirana ,sesuta in nebi bilo zivega 1 igralca, prav tako pa imeti se 2-3 dodatne igralce v svojem 15x15 kvadratku pomeni tudi, da bodo agreisvnim igralcem odžirali surovine v barbarkah in z tem onemogocali njihov optimalen razvoj. Torej bo na njih ali vsa bodo raje sesuli in imeli tistih 20-30% vec surovin in bodo pač noblali neko sranje od 800 pik barbarko ali pa bodo mogoče zadržali tole svojo požrešnost in pač se sprijaznili z manj surovinami in mogoče kasneje ponoblali bolse vasico z 1500 pikami +. Prav tako ne pozabite, da je treba za povečanje okolice vere žrtvovati kar nekaj populacije in z tem napadalnim dualom trialom zmanjša količina napadalne vojske vsaj v kaksni vasici:rolleyes:


Kot ste mogoče razbrali iz posta sem tudi sam agreisven, napdalen igralec, ki pač dela na napadalni vojski, ja tudi sam imam ponavadi duala in ja najin način igranja je v bistvu točn tak, kot sm opisal v svojem postu glede dualov trialov.

Torej, zdaj boste nekateri se malce zamislili in si rekli zakaj za enga vraga bi si model sam sebi metal polena pod nogo in sam sebi poslabšal nastavitve.....:confused::confused::confused:

No razlog je preprost. Torej želim si da bi imela čim večja večina igralcev čim bolj enakovredne pogoje za igranje, in čim boljše nastavitvem ki bodo tudi slabšim igralcem omogočile vsaj nek povprečen razvoj,,,da bo folk dejansko tudi začetnik videl,,da je ta igra fun in da se tudi samo stevilo igralcev mogoče malce poveča. Sam vrjamem da velika večina, ki gre igra tole igro prvič in je sesut v prvem tednu..no ja ni zanimiva inse ne bo nikdar več vrnu..pa čeprav še ni videl celotno razvito vasico in sam lategame igre.



Torej kot je podpora omenila se lahko nastavitve še spremenijo. Večina vas seveda moti hitrost enot in pa cerkev. Tako da sam osebno bi povečal hitrost enot in seveda sem PROTI cerkvi ker to ustreza mojemu načinu igranja, ki je isti kot od večine DUALOV in TRIALOV torej delanje napadalne vojske, napad ,. napad in ruši vse okoli..tako da 2krat ma ne 3krat premislite kaj si želite :cool::cool::cool:!!!!

V glavnem se vidimo v igri :cool:

Pa lep večer še naprej
maš provsam ej itrost enot bi mog bit 1
 

woley837

Member
Reaction score
0
to se gleda na hitrost sveta

po domače: če je hitrost sveta 2 in hitrost enot 0.5 glede na hitrost sveta, lahk rečemo da je hitrost sveta 2 in hitrost enot 1
 

klavnca

Member
Reaction score
0
to se gleda na hitrost sveta

po domače: če je hitrost sveta 2 in hitrost enot 0.5 glede na hitrost sveta, lahk rečemo da je hitrost sveta 2 in hitrost enot 1

ja sej z hitrojstjo enot pretiravajo

nakonc bo tko da bodo naju dalnejšemu igralcu vojka potvala do barbarske 2h

lej če je tle kkšna forfa

pol dejte usaj brbarske 1:1 tko da bi blo mav laži
 

DeletedUser

Guest
Osebno vidim cerkev kot odlično odskočno desko za manj izkušene in kot dodaten bonus za bolj obrambne igralce.
 

iDomxx3

New Member
Reaction score
0
brez veze

Osebno vidim cerkev kot odlično odskočno desko za manj izkušene in kot dodaten bonus za bolj obrambne igralce.

Jaz sem tut nov in kot si rekel bi bila to zame odskočna deska......... za v prepad tako da sem totalno proti crekvi.

Res pa mi je všeč kako nas vprašajo za nastavitve in je več kot 90% proti cerkvi in lokostrelcem pol dajo pa oboje notr to je res super.. Sodobna demokracija ni kej dajo nam glas ki ga ne upoštevajo samo zato da imamo občutek da smo nekaj vredni za njih clap clap clap...
 

klavnca

Member
Reaction score
0
Jaz sem tut nov in kot si rekel bi bila to zame odskočna deska......... za v prepad tako da sem totalno proti crekvi.

Res pa mi je všeč kako nas vprašajo za nastavitve in je več kot 90% proti cerkvi in lokostrelcem pol dajo pa oboje notr to je res super.. Sodobna demokracija ni kej dajo nam glas ki ga ne upoštevajo samo zato da imamo občutek da smo nekaj vredni za njih clap clap clap...

hehe:)....
 

DeletedUser

Guest
Če bi bila Demokaracija res dobra za ljudstvo, je naši politiki nebi obdržali. Zato pa jo ima večina držav, da ljudje mislijo da oni vodijo državo.....how naive :cool::cool::cool:
 

six12

<br><span style="font-size:0.8em;">Borec petega iz
Reaction score
0
Ali se ne bi morala že včeraj predregistracija odpret?
 

DeletedUser

Guest
zakaj se eni tolko bunite glede nastavitev???
glejte poslušali so nas in nam dali hitrost igre 2 ostalo pa tak ni važno...:D
čeprav cerkev včasih predstavlja velik problem, sploh sem ga pa imel ko sem mel 450-500 vasi pa sem se zajebal s to cerkvijo pol igre skoraj, ampak mislim da se bo tukaj dalo igrat, tak svetovi več nebodo trajali več ko leto in nebo tako veliko vasi...
 

klavnca

Member
Reaction score
0
zakaj se eni tolko bunite glede nastavitev???
glejte poslušali so nas in nam dali hitrost igre 2 ostalo pa tak ni važno...:D
čeprav cerkev včasih predstavlja velik problem, sploh sem ga pa imel ko sem mel 450-500 vasi pa sem se zajebal s to cerkvijo pol igre skoraj, ampak mislim da se bo tukaj dalo igrat, tak svetovi več nebodo trajali več ko leto in nebo tako veliko vasi...

ja sam še hitrost enot bi mogla bit večja
 

kustos

Member
Reaction score
0
Klavnca, pa kaj je stabo? Kaj ti nerazumš? Govoriš, da bi morala biti hitrost enot 1, drugi ti govorijo da je hitrost enot 0.5 vendar ker je hitrost sveta 2, se hitrost enot pomnoži z 2, ker je svet hitrejši in tako dobimo hitrost enot 1. Če pa bi dali hitrost enot 1, poleg hitrosti sveta 2 pa bi bla hitrost enot, 2, kar pa je prehitro, ker po večini je vedno hitrost enot 1. Nevem kaj ti ni jasno in enkrat tupiš da bi mogla bit hitrost enot 1, ko ti razložijo, da je hitrost enot ista kot če je 0.5 spet rečeš da bi moglo bit hitreje, nevem, razmišljanje na stopnji kokoši?
 
Top