KaktusSucker
New Member
- Reaction score
- 0
Moj sin je včeraj videl, kako igram vojno plemen. Star je le 5 let in videl je grdo ime nekega igralca, ki ga ne bom imenoval. Od takrat se je naučil nekatere besede, ki so popolnoma neprimerne za navadnega 5 letnika. Seveda je šel na google in vse "pogooglal".
Upam, da se bo ta napaka v sistemu, ki lahko uniči življenje skrbnega 21-letnika, tako, da njegov petletni sin vidi grde besede, kmalu odpravila in ne bo več grdih, neprimernih, žaljivih besed v tej igri in bodo cenzurirane, kot v večini drugih spletnih iger in klepetalnicah.
Hvala, vojna plemen. Nikoli ne bom beli paladin mojega sina aladin: , vendar bo raje cel dan preživel na internetu, na neprimernih straneh.
Hvala in lep dan še naprej, v mojem primeru slab dan...
Kaktus
cobra je iz vašega odstavka odstranil neprimerno vsebino!
Upam, da se bo ta napaka v sistemu, ki lahko uniči življenje skrbnega 21-letnika, tako, da njegov petletni sin vidi grde besede, kmalu odpravila in ne bo več grdih, neprimernih, žaljivih besed v tej igri in bodo cenzurirane, kot v večini drugih spletnih iger in klepetalnicah.
Hvala, vojna plemen. Nikoli ne bom beli paladin mojega sina aladin: , vendar bo raje cel dan preživel na internetu, na neprimernih straneh.
Hvala in lep dan še naprej, v mojem primeru slab dan...
Kaktus
cobra je iz vašega odstavka odstranil neprimerno vsebino!
Last edited by a moderator: