Nedelujoče skripte

Sasuke..

Member
Reaction score
0
Pozdravljeni,

Tukaj nam boste sporočili, če vam katera skripta ne dela.

Pri tem upoštevajte:

1. Kodo skripte objavite v SPOILER + CODE (to najdete pri ikonicah nad okencem kjer pišete komentar)
2. Če vam sporoči kakšen konkreten Error, ga nam sporočite
3. Dodajte kakšno koli koristno informacijo, ki bi nam pomagala pri reševanju napake (npr. kaj naredi skripta, ki ne dela, kaj sumite da bi lahko bilo narobe, ipd.)

LP,
Sas..
 

leonkuza

New Member
Reaction score
0
sasuke, ki je zadolžen za skripte, že od julija ni bil aktiven in mislim, da motorka ni določila zamenjave, ki bi lahko to zbrala ne enem mestu.
 

dodili

Guest
Kad već djelite kazne po 10 dana za navodno korištenje "monkey skripti" onda bi si mogli dati truda pa pojasniti i objasniti igračima koje skripte ne rade i koje skripte se nesmiju koristiti.
§10) Boti in skripte

Igra se lahko igra le z normalnim brskalnikom. Boti, dodatki in drugi pripomočki, ki igro avtomatizirajo so prepovedani.
Zunanja orodja so dovoljena samo dokler ne zbirajo podatkov o igralcih in ne pošilja avtomatskih informacij, naročil ali sporočil na račune. Lahko pa avtomatsko pridobivajo podatke, ki jih nudimo mi.
JavaScript ukaze lahko dodajate v hitro vrstico. Te skripte lahko izpolnjujejo obrazce(vpisovanje števila vojakov za nabor v vojašnici). Ne smejo izvajati več kot enega ukaza na klik (npr. urjenje vojkov). Vse Greasemonkey (mastnaopica) skripte so prepovedane.
Če niste prepričani, da je skripta dovoljena, morate vprašati za dovoljenje za uporabo. To storite tako, da napišete Servisni listek. Vse skripte iz in te teme so v redu. Če imate skripto, ki ni odobrena, morate napisati listek za odobritev v tem formatu.
Primeri:

Dovoljena je uporaba orodij na http://www.twstats.com/.
Vse skripte, ki so tukaj so bile odobrene in jih lahko uporabljate.-tu nije navedeno baš ništa
Orodja kot je Google Accelerator lahko uporabljate, saj ne vplivajo na igro samo.
Posebej strogo je preganjana uporaba in ponujanje orodij, ki na kakršen koli način posnemajo premium račun.
Prepovedano je imeti skripte, ki pošljejo več kot en napad na klik.
Prepovedane so skripte, ki avtomatično pošiljajo enote.
Prepovedano je imeti, ustvarjati ali oglaševati orodja, ki avtomatsko opozarjajo na dogodke v igri, npr. napad ali podobno.
Prepovedano je ponujanje in uporaba orodij, ki avtomatsko dodajajo podatke v mapo.
Prepovedana je uporaba orodij, ki spreminjajo navigacijo strani z dodajanjem različnih povezav.
Prepovedan je prenos podatkov pogosteje, kolikor je določeno.
Prepovedana je uporaba skript ali orodij, ki klikajo na gumbe »napadi«, »okrepi« in potrditvene »OK«. To mora vsak igralec narediti brez skripte.
Ovako ja sada moram već 4 dana moliti da saznam zašto imam kaznu, jer pošaljem upit a odgovor dobijem za 24 sata (ako).
Igram ovu igru već nekoliko godina na više servera i nigdje nisam doživjela nešto ovakavo. Svugdje se trudim poštivati pravila, pa smo i ovdje prijavili dual acc kako je navedeno u pravilima iako za to još nikad nigdje nisam čula.A da ću dobiti ban od 10 dana zbog stare scripte za ress balanse zato jer se podršci učinilo da je to monkey scripta-e to nisam očekivala.Mogli ste malo više provjeriti pa bi vidjeli da račun ima aktivan i premium i pomoćnika farmanja.

Trebali bi se malo više potruditi- znam da admini imaju dosta posla al moj novac i vrijeme je uloženo u moj accaunt i za to očekujem u najmanju ruku barem pošten tretman i detaljno pojašnjenje kazne a ne da moram čitati iz redaka i na kraju shvatim da imam ban od 10 dana zbog gluposti.
To nemogu i ne želim tolerirati.