Pogovor o svetu 19

nikname

Member
Reaction score
0
Cloned so odšli iz vojne hehehe, ne vem koga se bojijo, ali pa so jih zavezniki KO. zavedli z lažmi, to se pravi niso jim pošiljali okrepitev, kot so se zmenili :rolleyes:


§13. Objava zasebnih sporočil
Objava zasebnih sporočil brez predhodnega dovoljenja vseh vpletenih oseb ni dovoljena. To velja za zasebna sporočila v igri ali na forumu in drugih privatnih pogovorov (Skype, MSN, ICQ, AIM, ....). Pred objavo mora o privolitvi biti obveščen moderator oddelka.
 
Last edited by a moderator:

lucko5

New Member
Reaction score
0
Hmmm, lahko si vesel da smo odšli iz vojne, ker se za vas nebi lepo izšlo. Imamo boljše za delat kot pa s ez vami ukvarjat :) Nismo se nič zmanili da nas bodo deffali ampak vojna ni imela nobenega pomena, tako ali tako ste pa propadli...

Sporočilo je bilo namenjeno vulpiju :)
 
Last edited:

DeletedUser

Guest
“Remember, remember the fifth of November of gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gun powder treason should ever be forgot.”
 

Vulpes

Member
Reaction score
0
a mi, šele dobro smo začeli, bolje biti trenutno v ozadju, naj se velika plemena objemajo med seboj, če moram lepo pisati ;)

pa lucko5, v vojni sta bili udeleženi obe plemeni Cloned
 
Last edited:

Vulpes

Member
Reaction score
0
hohohoho a res, se nočem naučiti dragec, nisem odvisnica od te igre kot nekateri ki kupujete non stop P.P. in non stop visite gor ko zombiji ane

svarci ne bluzi prosim :D
 

hated69

New Member
Reaction score
0
Za kregat na forumih maš ogromno cajta :))))

pa btw, tistih bogih 10 ali pa 30 ppja se da tudi z surovinami na tržnici dobit.
 
Last edited:

barac

New Member
Reaction score
0
hated69 ce si ze tako dobrodusen pa daj se meni za 7 dni hh zaloga pride prav :) ...
 
Top