Pogovor o svetu 21

infra

Guest
Če smo vas že sprauli do sedanje faze, vas bomo tut do konca, brez da bi kdorkoli kogarkoli karkoli fehtal, sploh pa to, da boš praznil vasi. Bo dovolj nukov za popucat, ne boj se.
 

kripton

New Member
Če smo vas že sprauli do sedanje faze, vas bomo tut do konca, brez da bi kdorkoli kogarkoli karkoli fehtal, sploh pa to, da boš praznil vasi. Bo dovolj nukov za popucat, ne boj se.
Se mi zdi da si ti tazadnji ki nas je spravil do te faze
 

butalc

Guest
normalno je, da Motorka in ostali zagovarjajo svoje delo. Ne trdim, da je lahko. Je pa zanesljivo res, da goljufajo. Sam sem bil priča, ko je na enem prejšjih svetov "veza" iz vodstva PRESTAVILA vas iz ene na drugo lokacijo na zemljevidu. Šlo je za člana mojega plemena (bil sem vodja) in vas je bila prestavljena v našo korist, jaz pa sem za to izvedel, ko je bila že prestavljena. Kmalu po mojem (seveda neuspešnem) protestiranju pri odgovornih, smo organizirali akcijo.... jaz bi moral začet in napast določenega igralca... pa mi je bilo to onemogočeno. Igra je prepoznala, da je ta igralec ČUVAL MOJ račun , ker jaz zanesljivo nisem njegovega - in napad zaradi čuvanja ni bil možen.... Noben protest spet ni pomagal... odgovorni so mi z nasmeškom svetovali, naj bolje čuvam svoje geslo in naj pazim, koga dajem za čuvaja....

Jaz te igre sploh ne jemljem več resno. Nobene profesionalnosti od odgovornih. Pa ne obtožujem vseh. Sem igral na ameriškem serverju par let in NIKOLI nisem zasledil takih goljufij. Slovenija je pač majhna in se med seboj tako ali drugače poznamo ali pa poznamo vsaj prijateljeve prijatelje... Tako je tudi stanje sodstva, politike, bančništva...

Zdaj te igre na slo serverjih že nekaj časa ne igram več. Opozzarjam pa odgovorne, da gre za goljufijo do tistih, ki z denarjem kupijo (ne dobijo) premium in ne vedo da je njihov uspeh in trud v igri lahka tarča odgovornih.

Zdaj se vojno plemen na tem serverju samo še igram in ne igram za res.

Motorka:
Podpora ročno ne prestavlja vasi. Če se je to zares zgodilo je bil za to zelo dober razlog, zagotovo pa ne, da bi se kdo okoristil s tem. Če si takega razloga ne moreš zamisliti še ne pomeni, da ne obstaja, ali pa da je nekaj česar ne razumeš, kar privzeto goljufanje. Pa še nekaj, kar ti bo tudi verjetno težko razumeti. Jaz osebno ne poznam nobenega igralca VP in z nobenim nisem v sorodu.
 

Bandit

Member
No, mojzes tu je o propadu Globa ti povem iz prve roke.

V Globe so sami nubi, kar vkljucuje mojega nekdanjega duala in moj dual Acc tam(1357). Fonzo in Lionhearth prakricno Glava skupine sta sla h ~UP~ s katerimi je bil globe v vojni...In ker niso imeli vec najboljsih igralcev je bambi odpeketal drugaim in za njimi vsi drugi...Vojne je bilo konec preden se je začela

Lp
 

mojzes

Member
Ja ti verjamem-vendar žalostno,zaj je zopet okorakal v drugo pleme-Over Powerd,a veš kej to kaže:??????????:p
 

infra

Guest
ne bojte se ,nč ne boli prevzemanje.
Ne joči mojzi, sicer pa itak te ni noben vprašal, očitno si sam sebe prepoznal v kontekstu... :eek:

Se mi zdi da si ti tazadnji ki nas je spravil do te faze
Ne jokej, od s11 se nisi očitno nič naučil...tut tam bi te ziher pojedli, če nebi blo množičnega brisanja, pa si se razpasu na barbarih, đek :rolleyes:
 

bambi

New Member
pozdravljeni !

Zanima me samo če se od zdaj naprej napada tudi z obrambo ? Kajti dobivam dosti napadov z obrambno vojsko...

Če ja bom potem tudi jaz tako delal...
Lp
 

bambi

New Member
hahahahaha retardi :D kot da ne bi vedel... :p
hvala majkemi ej jao :D ampak fejki se pošiljajo večino z ovni, kati, ne pa obramba, da ja veš kaj je na stvari... (Mojzes naj te vse ne zanima :p )