Pogovor o svetu 21

DeletedUser

Guest
A od starih igralcev še vedno kdo klika al so bolj nova imena zdaj?
 

Vulpes

Member
Reaction score
0
ufff smo skrivnostni, kero pleme FF pa je obstajalo na s5, hmmm čudno si prov ti napisal
 
Last edited:

amazonka

New Member
Reaction score
0
Se vidi da ni Nasikanca na svetu 21, ker če bi bil, bi pisali o svetu21 in ne o vseh ostalih :)
 

Bandit

Member
Reaction score
0
ufff smo skrivnostni, kero pleme FF pa je obstajalo na s5, hmmm čudno si prov ti napisal

Fast and Ferious smo imeli kar dobre igralce(steee,HenttanQ-hram slave samo poglej, pa se kup dobrih) po mojem zadnji, ki smo bili vsaj blizu zmage nad BJZV

:)
 

Vulpes

Member
Reaction score
0
tega plemena na svetu 5 ni bilo jaooo, sama sem bila v plemenu ~K.T.~

dej mali probaj saj dati pravo informacijo




1 BZJV
2 STM
3 ~K.T.~
4 Legend
5 N*
6 BZSV
7 BZJV69
8 KOH
9 zuvi
10 Teksax
 
Last edited:

Bandit

Member
Reaction score
0
Smo propadli preden se je svet končal, smo vodili en cas imeli 46mil pik...

Poglej TW stats 1 nas igralec je zgleda ostal v plemenu ali kako. Smo 55. "koncali"

Lp
 

DonSiete7

Member
Reaction score
0
Bandit govori resnico. Bilo je pleme Fast and Fourius al kako ze.

FVA bi z lahkoto zmagalo si5 vendar so nekateri kljucni igralci zapustili igro zaradi pomanjkanja casa, ter so tako BZJV zmagali.
 

Bandit

Member
Reaction score
0
Mi bi vas sesuli, :)

Smo imeli mi na koncu podoben problem...Pa se izdajalci seveda...

:)
 

DonSiete7

Member
Reaction score
0
Mi bi vas sesuli, :)

Smo imeli mi na koncu podoben problem...Pa se izdajalci seveda...

:)

Ja sam je fora da ste vi na zacetku bili dobri in nikakor ne bi imeli moznost zmagat, tako kot smo jo imeli mi. Vodilni, veliko tock prednosti in potem predčasen zakljucek igre.
 

Vulpes

Member
Reaction score
0
sej kar se tiče izdajlcev so v vsakemu plemenu, to je že praksa, ne bom gledala nazaj v zgodovino kar je bilo je bilo, in sedaj moramo gledat naprej ;)
 

Pixieee

New Member
Reaction score
0
Razlog da pisem je Motorka. Vedel sem da je slo podpora(mislim tisti del ki ima prek igro torej pretežno Motorka) "problematičen"
V preteklih svetovih sem bil priča banom zaradi:"neprojavlenega dual acc-ja" ko sta se dva na acc-ju(ki je bil top 3) skregala in eden je sel na drugi acc lastnik pa je tistega k keremu je sel prijavil podpori in dobil je ban-nevem ali je prijavil to podpori da ima novega duala ali ne, vseeno to ne vpliva tako zelo na igro da si zasluži traini ban. Naklučje boste rekli eni.

Naslednja zgodba. Igralec je igral račun in v času vojne so leteli nuki. Z njim bi bilo konec in kaj se je zgodilo? Igralec je čudežno dobil ban za 10dni potem pa prisel nazaj z narejenimi polnimi nuki(upravitelj računa je delal) da ne omenjam da se med banom ni dalo napadat deff je vseeno prisel(tisti ki je bil na poti) nato pa se v chatu bana naredil novi. Je to naklucje? Tocno ta omenjen primer se je v zgodovini mojega igranja zgodil parkrat. Je to naklučje? Presodite sami.

Tretja zadeva sedaj kar sveža na 21. Žaži so sošolci vasi razvijali, mu popucali nekaj tarč in kasneje tudi prepustili te vasi. Ko smo ostali meli vec kot en nuk je on imel pol nuka in 8 noblov. Zakaj bi nekdo delal noble ko pa ma komaj pou nuka? No kaj se je zgodilo? Žaža v 36urah brevzame 6 vasi skupno 25k točk in to z 4000premaganimi nasprotniki. Njrgova razlaga? Citiram:celo pleme sem fejkal so umikali deff in sem vasi zastonj dobil. Fejki so pomembni. Da sploh ne omenjam da smo ostali z 5k lahkimi(nihce jih ni imel takrat vec) farmali 600k dnevno on pa z 1500lahkimi(dva dni preden je zacel z noblanjem je to blo) vsak dan po 800k. Verjetno ni debate da gre za zelo zelo zelo kompleksen pushing pa vseeno mu motorka da ban. Super si mislim koncno pametna poteza. Kaj sledi? Cez 12 dni se igralca ki o igri nima blagr veze odbana in lahko igra dalje! Kjer koli drugje bi bil to perma ban celotmega računa in ne samo tega ampak kaj hocem-kdo pozna motorko dela kaj hoce. Namesto vzgojne kazni je navsezadnje se prekleto veliko profitiral. Verketno bo to kdaj ponovil ali pa kdo drug ker vam iz stalisca sveta 21 gledano prekleto splača! Dobro smo vzeli potem stvari v svoje roke z 3traini in 3nuki prevzeli 3najlepse žažinr vasi in kako so grajene? Surovinska 30 vojasnca 10 konjusnca 15 kmetija 25. Brez orodij ki jih ma motorka se iz vesolja vidi da je potrjen pushing a on je vseeno ga odbanal. Vredu smo mi popravili to kar je motorka(verjetno namerno) dopustil.

In kaj danes? Prijavim se na VP in pise da je acc banan! Obrazlozitev bana? Citiram:"da bo imel čas za speed"
Je to odnos? Da Motorka chata z igralci na skypu in debatirajo o stvareh ki nebi smele bit rdeča not debate med igralci in podporo? Je to fer? Je lahko potem motorka nrpristranski? So potem res zgoraj napisane stvari naklučja?
Vem še za en primer. Vodilni mož v UP(si21) je chatal z motorko. Pogovor je nanesel na skripte(nevem kdo jih je omenil ker sem zato zvedel posredno iz zelo zaneslivega vira) pa motorka rece da bi rad videl "slavno skripto tega igralca(kao vsi jo hocejo met pa nikomur ne da) mu da ta top skripto in ugotovitev: skripta ki jo uporablja je nelegalna saj sama avtomatsko sfarma vse vasi. Vsak ki je kdaj prebral pravila in sklepam da je motorka tudo bral med tem ko jih je prevajal iz anglescine ve, da zato sledi traini ban. Pa cakamo en dan, dva dni in kaj? 0 ni posledic.
Zanimivo kaj :
Ce se kdo kdaj rece da podpora(motorka) ni nepsrisranski mece pesek sam srbi v oči. On chata z igralci, verjetno to kar sem napisal ni niti 10% guljufij okrog tega.

Ok sedaj kaj naj naredim? Prijavim drugim clanom podpore? Kaj bi z tem dosegel? On motorka je glavno na slo sceni ostali delajo po njegovih navodilih :) nimam kaj, motorka je alfa&omega na slo sceni on lahko dela kaj hoce brez posledic. Seveda bom podoben post z vsemi screen shote prijavil inogames in upam da je končno čas za spremembe.


Sedaj pa motorka imej tlko "jajc" in preberi ta post pa zelo bi bil hvalezen ce bi odgovoril na moj listek ki sem ti ga napisal. drugi moderatorki se tega posta ne dotikajte, poklicite motorko pa naj ga prebere pa sam da kam pač hoče.

Lp A

Motorka:
Tema je postala že kar dolga, za to bom zaradi preglednosti odgovoril kar tukaj:


1. odstavek: Ban je bil lahko tudi zaradi povsem drugih razlogov, razloga ne povemo, zaradi tega je to le vaše ugibanje. Vedno upoštevamo tudi koliko kršitev vpliva na igro in kazen je temu primerna, če bi bil primer tak, kot ste ga opisali, blokada skoraj gotovo ne bi bila trajna.

2. odstavek: Igralec je izgleda kršil pravila in dobil kazen. Tako, kot vsak, ki jih krši. Ne moremo gledati, kdo je pod napadi in kdo ne in kakšna kazen bi mu v določenem trenutku bolj ali manj škodila in ocenjevati taktično situacijo, ker so to subjektivne ocene. In če bi delali tako bi bilo bistveno manj pravično. Obstoječe kazni pa so za vse enake, merljive in ponovljive. Tudi če ima račun v izdelavi 500 sekir, ga tedenska blokada močno močno prizadene in v vsakem primeru postavi v slabšo situacijo, v kakršni je bil pred blokado. Med blokado ne more upravljati svojega računa. Surovine gredo v nič, ne more graditi, ne more dati na urjenje vojske, ne more pomagati plemenu. Med tem, ko nasprotniki vse to lahko počnejo, tako da so po tistem tednu lahko v veliki prednosti. Vaše obtožbe so take, kot bi sodniku pri hokeju rekli, da je pomagal nekomu z izključitvijo, ker si je ta čas lahko na klopi odpočil... Naučite se dajati gole med tem, ko imajo igralca manj.

3. odstavek: Enako, kot prej, le da tu pišete nasprotne stvari. Po eni strani, da kazen ni bila dovolj huda, po drugi je bil pa takoj prevzet, potem je kazen očitno bila dovolj huda, če je izgubil račun...

4. odstavek: Med tem, da nekdo na Skype prilepi skripto ali, da jo dejansko uporabi in imamo za to dokaz je bistvena razlika. Da bo bolj jasno bom to ponazoril s primerjavo. To je enako, kot, da bi obsodil kovača, ki izdela sekiro, za to, ker je njegov sosed z njo ubil ženo. Ni važno kaj mislim jaz ali kaj mislite vi ali je nekdo uporabil skripto ali ne. Blokirali bomo, ko bomo za to imeli dokaz. Kar se pa tiče tega, da se nekdo pogovarja z mano, vam pa lahko vsi, ki so se povedo, da nikomur nisem nikoli naredil nobene usluge, ki bi kakorkoli vplivala na igro, bodisi surovine, premium, informacije vojska. Če ne verjameš, pridi v speed pogovor, pa se prepričaj sam.
 
Last edited by a moderator:
Top