Pogovor o svetu 23

mojzes

Member
Reaction score
0
He,he,črtomir pusti jih,sej so idioti,se sam smejim ,ko berem tele novele njihove.:p

ragnarok-prvi izdajalec še vedno-:eek:
 

ragnarok

Member
Reaction score
0
Nesposobno je bilo pleme in njeni člani. Poglej zdaj kje sem jaz in kje ste vi. Kakšno klaso ali dve razlike bi lahko rekli ;) Sicer pa mi je smešno kako te je lahko nekaj tako prizadelo v samem štartu igre (3 tedni?), in to celo v plemenu na podnu ;)

Haters gonna hate!
 

Bandit

Member
Reaction score
0
Lej bolj da se ne vmesavam k ste z izdajalci dobil svet hehe(ce ga sploh boste)...itak sem quital takoj k sm nazaj na LA prsu kr je blo brezveze tko da sm raj spakiru pa vse slovence prekticno quital zdej pa tuje igramo...

In ja mojzes sem zajebal Break sem bil obupen vodja k je blo kljucno zarad druzine nism mel casa, pa tud nasploh mi ga je primanjkovalo kar se je pac v midd faze pac poznal hudoo velik ampak se vedno mislm da ce ne bi jug h catchu pobegnel se ne bi nc zgodil...

Drgac pa je break padel po nekaj mescih ne 3eh tednih...

P.S: Tole sporocilo cel svet proti nam mal zamenji k je blo vs ceo vojno z Marsovci pa Aresovci pa vsemi izdajalci vedno vec k ns.

Ampak bom cestitu zmagovalcem(verjetnim) kr so tud izdajalci del vojne plemen. Na zalost na(vsaj po mojem mnenju) umazani strani-strani igralcev ki drugace-pleme proti plemenu ne morjo zmagat
 

Kl3mzyy

New Member
Reaction score
0
A ni smešno, ko se glavni razlog za iztop juga dela nedolžnega, kot da on ni imel nič pri tem da smo zapustili pleme in kak je bil odsoten zaradi družine etc, čeprav je bil takrat najbolj aktiven in požrešen od začetka serverja.
Malo me moti, da mi folk občasno bluzi glede izdajanja tak da dajmo malo resnice napisat.

Sicer vse glede izdaje lahko končam s tole slikco: http://prntscr.com/bypds5. Prosim naj mi nekdo razloži kako lahko izdaš pleme, ki je začelo razpadati? Vso vodstvo ga je zapustilo pred nami a mi smo postali izdajalci, ker smo šli na drugo stran. V primeru da pleme razpade brez bilo kakšnega sporočila da se dela novo pleme ali pa da se združujemo pomeni, da se lahko vsak član posebaj odloči kam bo šel naprej.

Lahko bi končal s tem, ampak me moti kako se noone dela kot da se mu je največja krivica zgodila, a za naš prestop je on 80% kriv.

Smešno je ko si 2 igralca, ki sta držala fronto in bila od začetka proti Catchu spravil v Catch s svojimi dejanji. Js sem od začetka rekel, da nameravam iti proti catch in igrati proti snorlaxu in maticu da jima zbijem njuno aroganco. Trolzz je od začetka bil proti maticu in ni hotel v nobenem primeru biti z njim v plemenu. Hmmm le zakaj sva se na koncu odločila iti k njim?

Mogoče ker break? pleme je bilo od začekta vodeno s strani 2 nesposobnih voditeljev? Eden od njiju je delal velike probleme iz zelo malih stvari in nas privedel skoraj v vojno z karantanci, drugi je pa bil preveč požrešen in skozi skrbel samo za svojo rit, ter vedno izkoriščal naziv vodije. (aja prvi je mr.nobody, drugi pa noone)
Mogoče ker je jug bil edini, ki je pritiskal na catch, ostali del plemena pa je bolj skrbel za svojo rast in se ob enem bunil kaj nič ne gremo na catch?
Mogoče ker v 2 napadih na catch iz strani juga, je noone prispeval najmanj in dobival največ ven iz tega. Seveda ne iz sovražnika, ampak svojih članov ki so nehali igrati. Iz obeh napadov je noone naredil najmanj škode sovražniku, izgubil najmanj vojske, zavzel najmanj vasi in poslal najmanj obrambe v novo zavzete vasi a dobil iz tega 4 vasi od tigimrcine in 2 iz črtomirja. A trolzz ki je naredil največ in imel največ izgub v 1 napadu je dobil 0 vasi, sekolinko ki je naredil drugi največ je dobil 1 vas od tigimrcine... V 2 napadu sem js naredil in izgubil največ in iz tega dobil 0 vasi, trolzz ki je naredil drugi največ je dobil 2 in sekolinko ki je naredil 3 največ je dobil 2, nato je trolzz dal meni 1, čeprav bi ti jo moral dati. Vse te vasi so igralci sami rekli naj si razdelimo, ampak ker si ti bil vodja so tole tebi napisali in si ti izkoristil, ter rezerviral najboljše in največ vasi ter nato pravil kako so te vasi oni tebi dali.
Mogoče ker ko smo se branili pred napadi si zanalašč dodal 500 mečev, čeprav si bil online, vedel čas kdaj pridejo napadi in zaradi mečev so prispeli par minut za napadi.
Mogoče ker si z lažmi nas sprobal manipulirati na jugu in pridobiti čimveč zastonj vasi zase. Pred akcijo si sekolinkotu se zlagal da imaš dovolj plemičev da lahko hitro zavzameš tigmrcino a nato potreboval 4 dni da jo zavzameš in nisi imel nasledni dan traina za akcijo.
Mogoče sem kaj pozabil omeniti, a tole je več kot dovolj razlogov že za prestop k sovražniku. Btw sej druge možnosti sploh ni kot pa iti k sovražnikom, ker ni drugih opcij.

Aja prvih par mesecov sploh izdaja nebi smela obstajati, ker se je svet komaj začel in igralci se komaj začeli spoznavati vredi in je možno da komu ne paše njegovo pleme, ampak ste spet izumili neka glupa pravila v svoji glavi da moraš biti od začetka do konca v enakem plemenu drugače te imajo za izdajalca.

Lejte če ste preveč nesposbni za vodstvo ne iti v vodstvo, ker zaradi takšnih idiotov postajajo serveri nezanimivi in zelo enostranski. Je dosti bolje narediti pleme brez vodstva in imeti glede čisto vsake odločitve volitve ter pustiti naj vsak igralec sam dela akcije zase.
Ok nebom preveč o serverih, ker imam preveč za povedat kakašno sranje so postali.

Glede aresa in marsa nismo imeli nikoli zavezništvo z njimi ali pa bilo kakšno sodelovanje. Break/zoo je bil prvi ki jih je napadel in je malo smešno pričakovati da nebojo šli nato proti vam.
 

Bandit

Member
Reaction score
0
Jap obupen vodja sem in zato ne grem nikoli vec v tole...Mava pa razlicna mnenja o razlogu zakaj je slovenski vp poslal nezanimiv...

Ja juzna fronta je napadala jaz nism mel traina sem pa z offom popustu rokyyu 2 nuka, pa tud med vase traine sem socialne nukece posilju

glede pozresnosti je pa tkole...ta racun sva igrala dva igralca in zajebo sm ga jz Bandit in ne Gal(tko da veste)...

Tole glede o tvojemu screenshotu. Jaz sem quital ker mi je blo vsega dost pr Breaku k k sem mel vec casa je blo vse prepozn. Ja lej jz nism mel dost casa, ni bil polno pokrit acc, pac nismo vsi cel dan gor kot ti...In ko sem jaz su vn in brisal so sli vsi vn...pac zafuku sm ampak mi je blo cudn da je pleme brez NoOna tko hitr propadlo(pol k sem se za 1 mesec al pa mal vec na azraela vrnu so me tud hotl dt na
za vodjo akcij pa sm zavrnu, k nism mel casa-to bi mogu ze v prvem breaku nardit)...In ja takrt sm izvedu da je od trolzza dual izdajal(zato je tudi od trolzza original igralc nehu igrt) in po tem k se je novo pleme za boj proti catchu nardil si sel pac sel ti tja...

glede delitev vasi ja spet morm rec da sm bil pozrsen...slabo sm igral ampak ce gledas delitev volbeata si bil ti pa trolzz na zlati nogi...Pr tigimrcini kolkr se spomnm mi je vse vasi dala pa sm jih podelil pa je sekolinko reku da mi da 1(delil smo jz 3, 2 seko, 2 trolzz, 1 ti- se mi zdi). Pr Crtomirju pa sm jaz hotu 4(ja takrat sem bil pa maksimum pozresn zdej vidm xD) in smo se pol zmenil za jz 3(najvecjo in najmanjsi) pa si ti popizdo(to se je zgodilo ze drugic) in prekinu ukaze in zacel napadat in pol sm popustu in vzel 3jo najvecjo in manjsi(ena mela 2k)

Marsikaj sem zasral nism pa nikol ampak nikol lagal, mel sem dost plemicev in sem jo ponoblal v 1 oz dveh dnevih in pol tisto vas mi je pa cez 3 dni prepupustil sekolinko tako da sem jo ponoblal kasneje.

Lej marsikej bi lahko spremenil, v vecini sm tud jz zafuku, marsikej pa ostaja skrito
Kdo je razpustu Break itd.

Drgac pa je nobody bil se vecja napaka kot jz k je bil njegov jezik nekontroliran pa tud zabit je tip in je z vsemi vse zafukaval.

Tole pa Karantancem-sory da sm vas zasral ste pokazal da ste bli dost boljse pleme od nas, pa smo vas mi dol vlekl in nismo bli sposobni nc nardit oz prebit fronte...Vi ste sestavili tudi edino vredno akcijo na dangerja in imaste res nekaj dobrih igralcev...

No to je vse iz moje strani ze 1 mesec ne odpiram slo serverjev in spilam en uk svet in zelim vso sreco vsem(ja tudi tebi klemzzy) v prihodnje dokler se spet nevidimo

Seos

Bandit
M
 

ragnarok

Member
Reaction score
0
Hehe na koncu je vedno isto. Tisti ki jim gre boljše so vedno izdajalcu, prevaranti, imajo polno košaro vohunov povsod, globoke veze pri podpori in ne poznajo besede poštenost :)

Čeprav smo imeli vojne iz vseh strani (dobesedno - od tam tudi opis plemena vsi proti nam), čeprav nam je podpora brisala min. 3 odlične račune in čeprav smo imeli od vsega začetka vohuna v plemenu (ki se pa je na našo srečo sam izdal ker ne zna mozga uporabljati). Ampak ja na koncu smo vse najslabše :) imeli ste odlične igralce, ki si jih niste znali obdržati, in en trenutek ste imeli veliko veliko boljše izhodišče kot ki, ki pa ga niste znali izkoristiti. Sedaj pa je tako kot je.

Ampak na koncu koncev še pa vedno pravim to: ne jezik in politika, vojna statistika je tista ki pove največ, in to celo brez besed :cool:

We are gonna CATCH you all!
 

ragnarok

Member
Reaction score
0
Ni več nekega veselja... vedno bolj dolgočasno postaja... o_O

Side 1:

Tribes: Catch!
Side 2:
Tribes: SPQR, ZOO, **K**, E-KL

Timeframe: Forever

Total conquers against opposite side:

Side 1: 456
Side 2: 146
Difference: 310

chart


Points value of total conquers against opposite side:

Side 1: 3,732,301
Side 2: 1,077,324
Difference: 2,654,977

chart
 

mojzes

Member
Reaction score
0
Hehe na koncu je vedno isto. Tisti ki jim gre boljše so vedno izdajalcu, prevaranti, imajo polno košaro vohunov povsod, globoke veze pri podpori in ne poznajo besede poštenost :)

Čeprav smo imeli vojne iz vseh strani (dobesedno - od tam tudi opis plemena vsi proti nam), čeprav nam je podpora brisala min. 3 odlične račune in čeprav smo imeli od vsega začetka vohuna v plemenu (ki se pa je na našo srečo sam izdal ker ne zna mozga uporabljati). Ampak ja na koncu smo vse najslabše :) imeli ste odlične igralce, ki si jih niste znali obdržati, in en trenutek ste imeli veliko veliko boljše izhodišče kot ki, ki pa ga niste znali izkoristiti. Sedaj pa je tako kot je.

Ampak na koncu koncev še pa vedno pravim to: ne jezik in politika, vojna statistika je tista ki pove največ, in to celo brez besed :cool:

We are gonna CATCH you all!


POŠTENOST JA NA PRVEM MESTUPRAVIM. TEGA PA PR TEBI NI IZDJAČEK.
 

ragnarok

Member
Reaction score
0
Kaj pa je tu nepoštenega če grem ven iz plemena? Pol je cel server nepošten, ker so vsi menjavali plemena v prvem tednu igre. Res si pojava prava :D Sicer pa kdo pa si ti da boš meni govoril kaj lahko pa kaj ne? Pol pa pojdi igrat vojno poštenosti če te je to že tak prizadelo. Si ti icek pravi veš...
 

mojzes

Member
Reaction score
0
Kaj pa je tu nepoštenega če grem ven iz plemena? Pol je cel server nepošten, ker so vsi menjavali plemena v prvem tednu igre. Res si pojava prava :D Sicer pa kdo pa si ti da boš meni govoril kaj lahko pa kaj ne? Pol pa pojdi igrat vojno poštenosti če te je to že tak prizadelo. Si ti icek pravi veš...


prvo pojava si ti,pa to prava,...
si nepošten,prvo govoriš eno,nardiš drugo(igravcem v plemenu prvo pregledaš račune kot vodja,pol pa neseš informacije v drugo pleme((to pleme si neki cajta že vodu in ne kot praviš prvi in drugi teden!!!!!!!!)),pol prevzamete šibke,itd.,,,,)
ena četrtina igravcev vas je nepoštenih z umazano igro,stabo vred.
kdo sem naj bo skrivnost in pišem to kar se v resnici tebi na ljubo dogajalo,ter tebi podobnim-HINAVCI.
SAM IGRAM POŠTENO IGRO,se trudim tudi pomagat tistim ,ki ne znajo igrat.

lep pozdrav - ragnarok in igraj pošteno,pa ne bo slo server umazan stabo vred.
 

ragnarok

Member
Reaction score
0
Ne samo da si icek, še lažeš se po vrhu vsega.

Kako lahko govoriš nekaj za kar ne nisi 100% prepričan? Sploh pa na osnovi česa ti mene takšne bedarije obtožuješ, pa od kdaj imaš ti "anonimnež" - beri pi*** pravico mene nekaj po krivem obtoževati.

Zdaj pa poglej kako nič ne razmišljaš...
1. Ustanovil sem pleme - to drži
2. Posledično sem ga tudi vodil (kolikor se da pač pleme prvi teden vodit, moooooogoče prva dva tedna) - tudi to drži
3. Pregledoval sem račune preden so vstopili v pleme - TO PA HUDO NE DRŽI! Zakaj? Ja prijatelj, kaj bom pa drugim plemenom izdajal? Da ima on 43 suličarjev, ta drug jih ima 52, ta tretji pa samo 38? Haha ja dajmo tega ta tretjega izdat, in ga oškodovati potem čez 1 mesec igre, ko se dejansko začnejo plemiški dvori postavljati? Haha res nič ne razmišljaš.

Ok zmenima se tako... naredima en deal. Jaz ti bom povedal po resnici kaj sem jaz takrat razmišljal in delal, da boš lahko zvečer ti spokojno spal.

Torej, naredil sem pleme, nabralo se je nekaj igralcev, po lestvici plemen smo strmo strmo padali, naši igralci se niso razvijali, zelo so zaostajali za vsemi, povrhu vsega pa nisem niti nikogar poznal. Nato sem dobil ponudbo v meni bolj primerno in ustrezno pleme, kjer sem tudi več kot 50% plemena poznal. Ni tu kaj za razmišljati. Sicer pa ti lahko povedo igralci ki me poznajo kakšen sem, namesto da me ti tukaj javno blatiš, zato ker si pač bil eden iz med tistih v "našem prvem plemenu" ki se ni popolnoma nič razvijal, in je kmalu po začetku sveta postal farma. Ali ti je dolgčas, ali pa je to pač tista naša tipična slovenska faušija :)

Sicer pa, ker je itak cel svet proti nam (no večina ga je bilo proti nam, zdaj že igrajo na drugih svetovih :D ), pa ti bom povedal to kar že celo igro govorim:

Hate uz cuz they ain't us!

Catch! FTW

Ragnarok
 

Attachments

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    27.8 KB · Views: 4

ragnarok

Member
Reaction score
0
No ok, 13,7% sveta ni proti nam, kaj pa ostalo? :) Pa pred našimi zavezniki, ko je bil razvoj najbolj pomemben...
 

rok20

New Member
Reaction score
0
Tista mala plemena ne štej...:)

No na začetku sveta ste bili pa res bolj osamljeni to imaš prav , samo zdaj tisti napis nevelja več :p;)
 
Top