Pritozba Sock of Death

Status
Not open for further replies.

DeletedUser

Guest
ti si bil med tem casom ko si bil blokiran na racuna
pac prijavil si se ti
in si pisal podpori ceprav nisi igral
je bila zelena pika ker si bil prijavljen
 

Motorka

Community Manager
Reaction score
4
ta tvoja frenda potem očitno si izmišljujeta,ker tega pravila ni na .net in niso tako, kot pri nas da te banajo zarad neobstoječega pravila.
Ubijalec, bi prosim pojasnil, kdaj si bil banan zaradi neobstoječega pravila? Če bom ugotovil, da temu ni bilo tako, boš kaznovan sedaj, zaradi natolcevanja, smetenja po forumu, širjenja laži... v primeru, da se ti je res zgodila krivica jo bomo poskušali odpraviti.
V kratkem pa prihaja novo pravilo, ki bo prepovedovalo pritožbe na sankcije vsem razen lastnikom prizadetega računa, večina igralcev raje igra, kot posluša neprestano lajanje, (o domnevnih igralcih, ki se jim je domnevno zgodila krivica) zanimivo je predvsem to, da se velikokrat lastniki sami ne pritožujejo, ker dobro vedo zakaj so kaznovani, se pa (večinoma neutemeljeno) pritožuje celo pleme, ki velikokrat ne ve niti razloga za kazen....absurd.
 

DeletedUser

Guest
Ubijalec, bi prosim pojasnil, kdaj si bil banan zaradi neobstoječega pravila? Če bom ugotovil, da temu ni bilo tako, boš kaznovan sedaj, zaradi natolcevanja, smetenja po forumu, širjenja laži... v primeru, da se ti je res zgodila krivica jo bomo poskušali odpraviti.

dobro veš kdaj,na 7mici preden si dodal glede internega noblanja pravilo. Takrat tega pravila ni bilo nikjer napisanega,in ste kaznovali, kar brez da bi imel igralec možnost da sploh spoštuje pravila. In še zdaleč nisem edini, ki se mu je kaj takega zgodilo. Česar ni napisanega, se nemoreš izogibat. Dobro veš da jaz ne natolčujem in širim laži. Smo že meli to debato takrat,in si po njej komaj napisal ta nova pravila.

PS:To še ti povem, zarad nenehnega dodajanja pravil,vedno več igralcev nehuje. Na .net majo že od začetka po vsej verjetnosti ena in ista pravila,jaz v vsem svojem času kaj igram to igro še nisem zasledil, da bi katerokoli pravilo spremenili ali dodali pa jih je na samo 1nem svetu več,kot pa tukaj na .si vse skupaj. Poglej statistiko uporabnikov leta 2010 je bilo 13k pa nekaj jih,zdaj leta 2012 pa jih je samo še 7k pa nekaj.
 
Last edited by a moderator:

Flako

Member
Reaction score
0
Ubijalec, kot sem rekel, uporabniki ste razlog, zakaj si moremo zmišljevati nova pravila. Poglej npr. najin primer, od včeraj. Ti si se pritožil, ker sem te kaznoval za kletvico, zato, ker ti verjameš, da nisi uporabil kletvice ampak vulgarno besede. Pa daj, zresni se.
Veš, pravila so mišljena, da vzpostavijo red, ne pa da omogočajo , da se uporabniki igrate, kdo je boljši odvetnik.
Evo moj najljubši del pravilnika:
Kaznovanje
Administrator foruma določi smernice kaznovanja, katerih se moderatorjem ni potrebno dosledno držati.
§3. Kaznovanje po lastni presoji
Moderator lahko, kadar vidi razlog za to, tudi kaznuje po svoji lastni presoji.

Evo, da boš že enkrat razumel, da glavni cilj moderatorjev je, da naredijo igro pravično za vse, da imajo vsi enake možnosti, neglede na to, če so profesionalci ali amaterji.
Zaradi pravil, neglede kako dobro jih poznaš NE MOREŠ in NE BOŠ imel nobene prednosti v igri. Tvoja edina prednost je lahko, da si boljši igralec od večine in zato igraš bolje.

Pač realni svet, katerega ti ne moreš in ne moreš sprejet...
lp
 
Status
Not open for further replies.
Top