Novost Rojstni dan VP

Motorka

Community Manager
Dragi igralci,

Vojna plemen je stara 16! Za začetek praznovanja bo mogočen krokar ponovno odprl zakladnico, vendar le za omejen čas. Iz nje boste lahko prejeli artikle, ki vam bodo pomagali na bojišču.
Vrata zakladnice se bodo odprla 17. junija ob 14. uri in zaprla 22. junija ob isti uri.Enkrat na dan bodo vrata zakladnice odprta zate. Preden izbereš, se bodo artikli premešali in skrili. Po tem boš lahko izbral eno ploščico in odkril nagrado za njo. Brezplačno boš lahko zakladnico odprl le enkrat na dan. Po dvanajstih urah dobiš novo možnost, ki pa je aktivna le trenutni dan, torej pazi, da čas ne poteče!

Poleg artiklov, ki jih lahko dobiš so tudi usluge, ki jih lahko prejmeš od krokarja. Te so prikazane v vrstici pod praporom. En ti omogoča odpiranje naslednje ploščice brezplačno, drugi pa pokaže eno naključno ploščico, tako, da se lažje odločiš, kaj izbrati. Tretja pa ti avtomatično podvoji tvojo naslednjo izbiro.
Vse usluge krokarja se avtomatično uporabijo ob naslednji izbiri, prenesejo se celo v naslednji dan. Ni pa možnosti, da bi jih lahko shranili dlje. Izbirajte torej skrbno!

Ko enkrat odklenete vse ploščice, morate čakati dokler števec v zgornjem desnem kotu ne poteče, ali pa se odločite ponovno napolniti ploščice. Vendar bodo artikli ostali enaki, kot prej, ne prejmete novega nabora.
Artikli bodo zamenjani, ko poteče časovnik.

Želimo vam veliko sreče in naj se vam krokar nasmeje!