Speed rounds

DeletedUser

Guest
Lep pozdrav vsem!

Po dolgem času sem spet prišel nazaj na vojno plemen. V zadnjem mesecu sem imel nekajkrat čas in sem odigral 3 runde speeda na tribalwars. Prvič sem se uvrstil okoli 50. mesta (sem moral tudi malce prej končat zarad drugih opravkov), dvakrat pa mi je uspelo okoli 20-25 mesta. V drugi rundi sem imel tudi srečo, ker sem kasneje začel, nisem bil toliko v centru in je eno pleme takrat že obvladalo svet. Tretjo rundo pa sem šel zares, cilj je bil top 25, kar mi je uspelo, ampak višje od 20. mesta mi ni uspelo. Mogoče bi lahko bil nekaj mest višje, če bi premium vklopil, ampak zelo verjetno ne bi bilo dovolj za top 10.

Moje vprašanje je, kako biti še bolj konkurenčen, za top 10? Problematičen je predvsem začetek, proti koncu runde mi gre bolje in takrat tudi napredujem. Na začetku sem pa le povprečen in nekonkurenčem najboljšim. Ne vem kaj naj na začetku storim, da bi se hitreje razvil. Nekaj sulic za farmat, surovinska okoli 8-10 in potem LC. Ko si enkrat naredim nekaj LCjev, potem mi kmalu steče.

Če je tu še kdo, ki kdaj odigra speed, se lahko dogovorimo in enkrat skupaj odigramo. Sedaj bom imel bolj malo časa zarad študija, med poletjem pa lahko kdaj zares odigramo.

LP
 

pobalin

Member
Reaction score
0
1 kip
1 les
1 glina
1 železo
2 les
2 glina
3 les
paladin
2-3 mestna hiša
1 vojašnica
1 zid
2 skladišče
1 tržnica
delam sulice-20-40
redno farmam
približno do 8 stopnje surovinsko polje in pritem malenkostno izdelovanje sulic
4 mestna hiša
5 mestna hiša
1 kovačija
70 sulic
surovinska polja na 11 stopnjo
5 vojašnica
5 kovačija
10 mestna hiša
1 konjušnica

To je nekaj podobnega mojemu začetku na speedu. Vsaj meni uspe skoraj zmeraj priti okrog top 5, samo imam bolj slabše zaključke.

ps. igram redno speede tako če kdo hoče naj pride na skype: tomas potres
 

DonSiete7

Member
Reaction score
0
Eh jaz igram tiste nočne po 12h uri oz. ob 1h in sem top 5 ker je na svetu mogoče ene 30 igralcev xD Samo igram do ene četrte ure zjutraj pa potem ugasnem :D Sicer ne igram več ampak je enkrat moje pleme zmagalo oz. je on nadaljeval do 9h in zmagal (v plemenu so lahko 3 igralci)
 

vidmar7

Member
Reaction score
0
Hej. Jzt sm svoje case skos igral speed serverje, zdj jih približno leto dni nisem ampak grem spet v te vode :D

Če želite špilat mi javita na privat sporočilo :D
 

DeletedUser

Guest
Moderatorji mav se zamislte koncal smo ze 15 svetov ampak vi nm sekr nocte nastimat speed servrjov kljub temu da je velik odziv da hočmo igrt speede na nasi slovenski vojni! Ne pa da zdej hodmo na tuje speed servrje igrt kot so ruski, angleski,grski,francoski!
Prosm da se mav zamislte pa ce negre drugac nm dejte en tedn al pa 14 dni preizkusno pa bomo vidl kako bo!
 
Top