Odgovorjeno Svet 10

Status
Not open for further replies.

DeletedUser

Guest
zakaj nisveta 10 za začetnike

naredite ga ker moram igrati za začetnike
 
Last edited by a moderator:

DeletedUser

Guest
Novi svetovi se odpirajo sistematično torej na približno 3 mesece in glede na to, da se je pred 1 mesecem odprl svet 9 sveta 10 še ne boste videli. Če pa bo za začetnike ali ne pa se bo še videlo.
 

DeletedUser

Guest
če bi mel dobra mentorje oz. ce bi jih sploh mel nebi noben rabu imet sveta za zacetnike. na s10 dejte normalne nastavitve pa brez skrvinosti, ker drgac noben ne bo igrou s10!!!

lp
 

DeletedUser

Guest
če bi mel dobra mentorje oz. ce bi jih sploh mel nebi noben rabu imet sveta za zacetnike. na s10 dejte normalne nastavitve pa brez skrvinosti, ker drgac noben ne bo igrou s10!!!

lp

Piši v Nemčijo glede tega. Drugače pa kar se skrivnosti tiče bodo sigurno ostale. Kot tudi prepolavljanje in ostale stvari.
 

DeletedUser

Guest
če bodo ostale bo pol manj igralceu igralo vp!!!mislm da za nase nemce ni dobro, da povprasevanje pade,al mogoce je???
 

Mescalero

Member
Reaction score
0
Te skrivnosti so neka brezvezna poskusna pogruntavcija innogamesa, kako bi pridobili oziroma zadržali čimveč igralcev - saj veste, ko "kravatarji" oz. managerji staknejo skupaj glave in preštevajo procente priliva ali odliva igralcev in s tem premium penezev, so marsičesa sposobni pogruntati - celo neke brezvezne skrivnosti. A na žalost se mi zdi, da s tem bolj odganjajo kot privabljajo igralce, sploh resne in sposobne, ki hočejo čisto navaden svet, celo brez cerkve. Kdo ve, kaj nas čaka na svetu 10? Mogoče davek, ki ga bodo morali plačevati delavci, ki v drvarski, glinokopu in rudniku nabirajo surovine in zagotovo zaslužijo kakšno mezdo?
 

T-Rider

Member
Reaction score
0
Kot je bilo rečeno slovenska ekipa na to nima prav velikega vpliva. Vse izhaja iz Nemčije, tako da tudi vse novosti, bodisi dobre, bodisi slabe, prihajajo od njih, zato pa tudi za svet 10 še ni pričakovati večjih novosti ali izbrisa kakšnih izmed starejših dodatkov.
 

Mescalero

Member
Reaction score
0
Da nimate direktnega vpliva, mi je jasno, imate pa zagotovo posrednega, ker vsaka resna firma raziskuje trg in Vi ste povezava med nami (trg) in njimi (proizvajalec), in Vi ste tisti, ki jim povejo, kaj je trgu všeč in kaj ga odbija. Se še kdo spomni velike brce v temo, ki se ji je reklo Vojaški tabor? Kje je zdaj? Verjetno ga niso ukinili zato, ker so bili vsi tiho, čeprav niso vedeli, čemu naj bi sploh koristil? Ukinili so ga zato, ker je podpora (ne vem, če je bila tudi slovenska zraven) posredovala negativno mnenje trga proizvajalcu. In isto bi bilo za narediti s skrivnostmi, pa čeprav bi samo naša podpora podala negativno mnenje, saj se izdelek - sploh pa takšen virtualni - lahko prilagodi določenemu trgu. Ali kdo ve, da se terenca Mitshubishi Pajero ne prodaja v Španiji pod tem imenom? Ker pri njih to pomeni čistilca čevljev, je proizvajalec jadrno spremenil ime, ker bi le-to poniževalno ime slabo vplivalo na prodajo avtomobila.
 

DeletedUser

Guest
dej bom jest u spqr pr teb da vidm kuk si dobr vodja!no sej sm ze mal na s9 vidu sam sm nehu zarad s8
 

DeletedUser

Guest
...(samo) po mojem mnenju...
je nekaj res, da VP ima prednost pred številnimi drugimi bolj ali manj podobnimi igrami, v tem,
da je med najbolj preprostimi, enostavnimi, itn. igrami in ji to daje tisti nek čar

...sam mislim, da je vzrok osipa v številčnosti soigralk in soigralcev...
v tem, da igra (lahko) traja tudi več let ~ teoretično v nedogled
...zato so (po moje) skrivnosti dobrodošla rešitev... čeprav morda ne najboljša
ker dajejo igri nek oprijemljiv cilj igre
...zato tudi mislim, da tega ne bodo ukinjali oziroma to zdaj ohranjajo iz sveta v svet...
verjetno bi le bilo boljše, če bi se zamisel skrivnosti dodela in izboljšala
(sicer trenutno nimam zamisli kako)

PS
...čeprav sem včasih bil odločno proti...
sem vse bolj mnenja, da bi za samo zanimivost igre,
največ prinesla omejitev farmanja;
ki je nekoč bila predvidena tudi za enega od SI svetov
(pa jo je zgleda lobi aktivnih zavrgel :))
 

DeletedUser

Guest
kaj pa je shop????kao neki dobri, pa je sam ene 10 igralcou dobrih in se znajo organizerat, drugi pa mal osvajojo vasi ki niso na fronti.ce se jih boste pa bal pol boste pa naj....spqr se pa vsaj zna organizerat.njih se bojte
 
Status
Not open for further replies.
Top