Motorka
Community Manager
- Reaction score
- 4
Objavo lahko najdete tu: https://forum.vojnaplemen.si/showthread.php?3853-Odpira-se-svet-23
Smeri neba ni mogoče izbrati zaradi tega, ker je na naših svetovih na žalost tendenca, da se zberejo skupaj vsi najboljši igralci in tako ustvarijo popolno premoč, kar igro naredi nezanimivo in netekmovalno za vse. Boljši igralci nimajo izziva slabši pa nimajo niti priložnosti, da bi se naučili. Podpleme je tudi ena taka zadeva, ki se zdi nepotrebna boljši igralci ponavadi le izkoriščajo slabše, na ta način. Na koncu namreč zmaga le eno pleme. Seveda pa nimamo nič nimamo proti zavezništvom.
Upam, da ta pojasnila kaj pomagajo.
Lep pozdrav.
škrat je pršov not
bandit,zakaj tako osorno,imej mal spoštovanja.
..ko si ti "spal" sem jaz pregledal, sicer pa preberi opravičilo, ... pa lpSej ni panike
Sam preden pišejo neh pogledajo kaj je že vzunaj...
Vsaj raziskave bodo mal drugačne na tem svetu ...
.... zato pa delajo takšno razporeditev, ker ste tiho, je kontrolirana ali ne, ni prav, ni zastonj,.......sry, sem pogledal, kje se nahajaš, ne moreš se primerjat kolega z menoj, bodi realen,...Lej jaz mam tud 3 polja stran barbarke pa se ne pritožujem...
Lp, NoOne
.... zato pa delajo takšno razporeditev, ker ste tiho, je kontrolirana ali ne, ni prav, ni zastonj,.......sry, sem pogledal, kje se nahajaš, ne moreš se primerjat kolega z menoj, bodi realen,...