Predlog Tema za predloge in komentarje na nastavitve sveta 23

roben

New Member
Reaction score
0
Hi, pozdravljam nov svet, imam pa pripombe glede plenjenja. S tem podpirate lenuhe in si dvigujete nakupe premium pik. Že tako ste nam ukinili prost nakup surovin, po svojih cenah. Če želite igralce, ne glejte na dobiček, raje razvijajte igro in upoštevajte naša mnenja.
Dalje, zakaj nimamo možnosti izbira strani neba v inventarju, kot je to navada na drugih serverjih. Dajte nam to možnost.
Ko so v igri paladini, razumem, da podplemena ne morejo sodelovat v okrepitvah, toda sedaj v igri brez paladina, bi lahko omogočili. Potem je pojem podpleme upravičen, tisti čas 2 dni po vstopu v pleme mi je razumen.

Vsem želim dobro igro, razvijalcem pa več domišlije pri razporejanju bonusnih in barbarskih vasi, roben.
 

Motorka

Community Manager
Reaction score
4
Ne gre za podporo lenuhom, zaradi tega svet ne bo brez možnosti plenjenja, le neka omejitev, bo, ki pa ne bo tako nizka računamo, da jo bo zadelo zelo malo igralcev, predvsem pa bodo to 24 ur pokriti računi. Tako poskušamo izravnati premoč soigranih računov in igralce spodbuditi, da igrajo svoj račun. Kar se pa tiče premium porabe, pa ne planiramo, da bi bila višja zaradi teh nastavitev. Smeri neba ni mogoče izbrati zaradi tega, ker je na naših svetovih na žalost tendenca, da se zberejo skupaj vsi najboljši igralci in tako ustvarijo popolno premoč, kar igro naredi nezanimivo in netekmovalno za vse. Boljši igralci nimajo izziva slabši pa nimajo niti priložnosti, da bi se naučili. Podpleme je tudi ena taka zadeva, ki se zdi nepotrebna boljši igralci ponavadi le izkoriščajo slabše, na ta način. Na koncu namreč zmaga le eno pleme. Seveda pa nimamo nič nimamo proti zavezništvom.
Upam, da ta pojasnila kaj pomagajo.
Lep pozdrav.
 

črtomir

Member
Reaction score
0
Smeri neba ni mogoče izbrati zaradi tega, ker je na naših svetovih na žalost tendenca, da se zberejo skupaj vsi najboljši igralci in tako ustvarijo popolno premoč, kar igro naredi nezanimivo in netekmovalno za vse. Boljši igralci nimajo izziva slabši pa nimajo niti priložnosti, da bi se naučili. Podpleme je tudi ena taka zadeva, ki se zdi nepotrebna boljši igralci ponavadi le izkoriščajo slabše, na ta način. Na koncu namreč zmaga le eno pleme. Seveda pa nimamo nič nimamo proti zavezništvom.
Upam, da ta pojasnila kaj pomagajo.
Lep pozdrav.

ali potem prav razumem da tudi tega povabljanja prijateljev , ki da igralca ki ga povabiš v tvojo bližino ne bo, ker na ta način se ti zberejo še bližje kot bi jih vrgl izbira strani, pravzaprav pa ti naši serverji ne zberejo več niti za dva polna kontinenta, tako da je zgornja trditev naravnost smešna. Bo treba vzroke iskat kje drugje zakaj je vedno manj igralcev na slo sceni, sicer saj vsi vemo zakaj, sam če so trde glave in se ne upošteva pripomb igralcev, bo to normalni trend padanja igralcev. Igra vedno bolj temelji na plačevanju in mislim, da ni vedno več bogatih igralcev. Pač pri nas je v navadi gnil kapitalizem, ki še vedno vrjame, da bo zaslužil več če bo od 1000 vzel po 20eurov, kot če bi jih vzel od 10000 po 10 eurov.
 

roben

New Member
Reaction score
0
....danes je start za si23. Nikjer obvestila, da o predprijavi ne govorimo. Ste napisali spoštovani, kdaj startamo, uro?
 

črtomir

Member
Reaction score
0
ja super je to, omejeno plenjenje, trostopensko orožje in nadvse pomebno, ni več plačevanja surovin z premiumom, da bodo imeli slabši igralci šanse, da se kaj naučijo.
 

roben

New Member
Reaction score
0
Sej ni panike :D
Sam preden pišejo neh pogledajo kaj je že vzunaj...

Vsaj raziskave bodo mal drugačne na tem svetu :)...
..ko si ti "spal" sem jaz pregledal, sicer pa preberi opravičilo, ... pa lp
 

roben

New Member
Reaction score
0
...in vsi ste zadovoljni? motorka kaj je sedaj s "sivimi" naselji? eni jih imajo za izvažat, nekateri pa moramo miško premikat, da jih najdemo, je to vaš način omejevanja plenjenja? Pismo, če že premiumčkam ( otem pa naslednjič,..) pričakijem vsaj podobne šanse za plenjenje kot ostali, ne pa razmerje 1:25. Prosim za konkreten odgovor razvijalcev in admina. :mad:
 

roben

New Member
Reaction score
0
Lej jaz mam tud 3 polja stran barbarke pa se ne pritožujem...

Lp, NoOne
.... zato pa delajo takšno razporeditev, ker ste tiho, je kontrolirana ali ne, ni prav, ni zastonj,....:confused:...sry, sem pogledal, kje se nahajaš, ne moreš se primerjat kolega z menoj, bodi realen,...
 
Last edited:

Bandit

Member
Reaction score
0
.... zato pa delajo takšno razporeditev, ker ste tiho, je kontrolirana ali ne, ni prav, ni zastonj,....:confused:...sry, sem pogledal, kje se nahajaš, ne moreš se primerjat kolega z menoj, bodi realen,...

Khm...Eno polje stran od svoje vasi maš barbarko...se ne bi protoževal...
 

bendek

New Member
Reaction score
0
Spoštovani! Ne vem več na koga se naj obrnem, da bi dobil odgovor. Gre za nastavitve sveta 23 in sicer dnevna omejitev plenjenja surovin. Na osnovi kakšnih kriterijev se spreminjajo oz. določajo številke, ki določajo limit naplenjenih surovin. Namreč danes sem imel primer da sem po ne vem kakšnem kriteriju dosegel ta limit, čeprav sem v resnici naplenil cca 9000 surovin manj, kar je razvidno iz statistike in lestvice, medtem ko so bile številke ki se pojavijo v zbirališču višje za cca 9000 enot.
Primer ki se mi je zgodil: "napadem igralca, mu uničim vojsko, sam imam nekaj izgub, surovine pa ostanejo (ker meni nastavitev ne dovoli da poberem surovine) in jih lahko drugi brez izgub pobirajo!!!" Kupujem premium, s tem podpiram razvoj igre in kaj imam v zadovoljstvo? NIČ!!! popoldan lahko neham igrat ker ni več možnega napredka.
Upam da se bo kdo od odgovornih ojunačil in mi na preprosti način (na takšen, da ga bo lahko razumel vsak) odgovoril. Hvala.

bendek
 

masterx.

Member
Reaction score
0
Ne vem meni se zdi malcek cudno to ampak ok, nisem siguren samo se zdi da se ne restira on 00:00, ampak se limit postavi nazaj ko pretece 24 ur, torej ce si 10.2 ob 22:00 napleno 6k soruvin, se bo sele teh 6k od limita zbrisalo 11.2 ob 22:00, glede max limita, je pomoje preracunan glede na farmanje vseh igralcev, Glede tega da ne dobis soruvin pa, fell ya , poslel lahke ne mores vzet prides na drugo rudno pa dobis polni izplen, Not
 

deathridinghood

New Member
Reaction score
0
Vsi samo kritizirate ta svet. Poizkusili so nekaj novega in seveda so prisotne napake ki jih bodo v prihodnjem svetu odpravili upajmo. Osebno se mi zdi ta svet prijetna osvežitev saj je končno malo enakovrednosti. V prejšnjih svetovih so se zbrali vsi boljši igralci na kupu povrh vsega so bili vsi med sabo povezani čeprav je delovalo da so na nasprotnih straneh in na koncu sta bili maximalno 2 plemeni daleč pred vsemi in za vse druge je postala igra živ dooolgčasss. Poleg tega si se zavedal da se lahko razvijaš kolikor želiš ne koncu te bodo itak zavzeli in zaradi tega se je zmanjšalo št igralcev.Končno bodo sedaj vsi najboljši in izkušeni igralci delovali skupaj z slabšimi novopečenimi igralci in prenašali znanje naprej kar bo posledično povzročilo bolj zanimivo igro. in za vse tiste ki se pritožujete da kupujete premium in nimate več barbark okrog sebe kot ostali naj vam povem da vi kupite premium ki vam sam omogoča razne prednosti zakaj za vraga bi zaradi tega imeli še prednosti pri npr. št. barbark okoli vas??? Pozabljate da je namen iger zabava in druženje, spoznavanje novih stvari in ljudi.
 

jonke

Member
Reaction score
0
bom še tukej napisov. tist link ko naj bi nam bil v pomoč pri tej omejitvi plenjenja mene ne popelje nikamor drugam kot na glavno wiki stran kjer podzavihka o tej omejitvi nikjer ne vidim
 
Top