Tribal Wars Masters Spring games!

cotl

Member
Reaction score
0
Zbiram ekipo, ki bi se udeležila tribal wars masters kvalifikacij 10.2.2014!
Gre za spomladanske igre! Prvih 50 plemen se bo uvrstilo v finalno rundo, ki bo potekala po kvalifikacijah. Kvalifikacijski rundi sta 2 in se ločita po nastavitvah.
Nagrade so dobre vendar je meni toliko bolj pomemben užitek ob igri. Samo resni naj se mi javijo. Priporočene so izkušnje in masters svetov, ki jih meni ne manjka.
Link za podrobnejše podatke: http://forum.tribalwarsmasters.net/showthread.php?2333-Spring-Games
 

cotl

Member
Reaction score
0
prvo pokaži svoje "izkušnje", pol pa nas vabi...
Tvoj komentar izraža veliko napoznanstvo. Se vidi, da nikoli nisi igral mednarodnih rund. Slo serverji kjer si ti igral so nula proti drugim. Pa lahko zmagaš vse slo serverje pa prideš na net in si 500. Na mastersu se ne beležijo statistike svetov zato ti ne morem dati link in pokazati statse!
 

DeletedUser

Guest
Tole se bere kot čisto dobra ideja. Ker je omejitev 10 članov na pleme, lahko glede na veliko število profijev in "profijev" na .si, sestavite ne samo eno, ampak vsaj pet plemen. Ker pa morebitno nagrado dobi samo nosilec računa, bo zelo težko najti duale in triale, ki bi igrali, ne da bi bili kje omenjeni.. Kdor se bo spustil v igro, bo rabil ogromno časa.. dva meseca brez pavze, potem pa (mogoče) še dva meseca... Že to bo verjetno zmanjšalo število navdušencev (žal). Bil bi pa prijetno presenečen, če bi uspeli sestavit ekipo, ne da bi se pobili med sabo in morda prišli celo v drugi krog (seveda vam privoščim zmagovalne stopničke).
Kakor že bo upam, da nas boste o poteku obveščali tu na forumu.
VELIKO SREČE
 

svarci

Member
Reaction score
0
jap ravno tam sem končal pred parimi dnevi server...na koncu sem bil 14. 1.700.000 pik nekaj takega, s tem da nisem zavzemal zadne 2 tedna, ker ni bilo časa...
končal sem pa z 140 plemiči hehe..sam 2000 kovancev mi je falilo do 50 000:(
 

zahlacar3

In-game moderator
Reaction score
0
Jaz upam da se bo nabrala kakšna ekipa, odličnih igralcev ima slovenija še preveč... ; )
Ajmo fantje (in dekleta), zmente se, pa pejte pokazat, da slovenci nismo kar tako :D
 
Top