Novost Utrdbe

Discussion in 'Igra' started by Motorka, Feb 28, 2019.

Share This Page

 1. Motorka

  Motorka Community Manager

  Joined:
  Jul 22, 2009
  Messages:
  1,097
  Likes Received:
  3
  Dragi igralci

  danes bi vas radi predstavili našo naslednjo novost v Tribal Wars. Utrdbe! Vi in vaše pleme boste lahko združili svoje vire in zgradili te mogočne FESTENKE, da vam pomagajo zdrobiti sovražnike!

  S to napovedjo vam bomo dali hiter pregled funkcije in podrobnosti o najpomembnejših vidikih. Za več informacij obiščite naš Wiki članek.

  Utrdba bo premiera skupaj z lansiranjem sveta XX. Predprijave so že odprte / odprte v XXX, zato se pridružite boju!

  Kaj so trdnjave?
  [​IMG]
  Utrdbe so braniki, ki jih lahko gradi vsako pleme na zemljevidu. Ti bodo pomagali vašemu plemenu, da se razširi, in zdrobite obrambo svojih sovražnikov. Čeprav je konstruiranje zelo drago, zagotavljajo vašemu plemenu vrsto različnih prednosti in jih je mogoče nadgraditi za še močnejše koristi.

  Medtem ko trdnjave ni mogoče osvojiti, jih je mogoče uničiti z opremo za obleganje in če niso pravočasno rekonstruirane, bodo trajno odstranjene z zemljevida. Stavbe bodo imele vse potrebne zgradbe, vendar bodo v nasprotju z običajnimi vasmi nadgrajene skupaj s trdnjavo. Čeprav se enote, ki so jih zaposlili v trdnjavi, ne razlikujejo od tistih iz običajnih vasi, trdnjave uporabljajo sistem, ki se imenuje "Valor" in je podoben moralu. Če trdnjave napadajo sovražno trdnjavo bistveno večjega plemena, bodo enote dobile bonus, če bodo napadle trdnjavo, ki pripada bistveno manjšemu plemenu, bodo šibkejše.

  Kako zgraditi trdnjavo?
  [​IMG]
  Vsak vojvodnik bo našel možnost, da zgradi trdnjavo na novem oknu za pregled. Ko je lokacija izbrana in gradnja se začne, mora pleme pravočasno dostaviti potrebna sredstva in vojvoda mora začeti gradnjo; sicer bodo vsa dostavljena sredstva izgubljena. Ko bo gradnja končana, bo nova trdnjava vidna na zemljevidu in pripravljena za uporabo. Medtem ko trdnjava pripada plemenu, imajo le baroni in vojvodi popoln dostop do nje in lahko nadzorujejo tamkajšnje enote.

  Katere koristi prinašajo?
  [​IMG]
  https://media.innogamescdn.com/TribalWars/announcements/strongholds/stronghold_3_100pxh.jpg

  Poleg zmožnosti, da gosti več vojakov in jih zaposlijo dvakrat hitreje kot običajne vasi, lahko trdnjava zagotovi tudi več posebnih bonusov. Za vsako trdnjasto raven se bo učinek vaše trenutno aktivne plesne spretnosti povečal za 10%. Poleg tega, če se boste odločili za napad na sovražno trdnjavo in vaše pleme bo uspelo zmanjšati sovražnikovo trdnjavo za eno (ali več) stopnjo, bodo vsi člani plemena nagrajeni s kovanci in dodali boste dodatno okrepitev za hitrost zaposlovanja.


  Za več informacij vam pripravljamo tudi članek na naših Wiki straneh

  Veselimo se vašega obiska na SVETU in se veselimo vaših povratnih informacij, ki jih lahko navedete v TEJ TEMI.


  Vaša ekipa Vp