Zakaj se podpora ne upa soočiti z tem, kar ji postrežejo?

DeletedUser

Guest
Naprimer inšpekcijo, policijo?
Čeprav upravičeno, zakaj je bila včasih dovoljena igra moderatorjem? (govorim o svetu 8).

Hvala.
 

Grobi

Forum administrator
Reaction score
0
Moderatorji smo igralci, ki namenimo del svojega prostega časa Vojni plemen. Moderatorji ne smejo moderirati sveta, katerega tudi igrajo. Moderatorju, ki krši interna pravila, so takoj odvzete vse pravice in je tudi brezpogojno odstranjen s položaja. Ta postopek je enak za vse jezikovne različice.
Tudi pri nas smo takoj, ko smo ugotovili nepravilnosti pri moderatorji, ukrepali v skladu s protokolom. Danes smo v ekipi VP tri osebe; Motorka, zahlacar3 in jaz, ki skrbim za forum in nisem moderator v igri. In verjamem, da oba delata korektno in nepristransko.
Za nepoštene moderatorje, ki so izrabili svoj položaj za goljufanje, se vam lahko le opravičimo, tudi osebno, ker sem sodeloval pri izbiri le teh.
Na koncu dneva smo se tudi mi nekaj naučili in danes delamo nekatere stvari zelo drugače.

Lep pozdrav,
Grobi
 

Motorka

Community Manager
Reaction score
4
Naj dodam še to, da so nas igralci prijavili že velikokrat in nikoli se ni izkazalo, da je bilo to upravičeno, vemo kaj delamo in pri tem smo vedno nepristranski in izberemo manjše zlo, če ne gre drugače. Na žalost je med igralci veliko podpihovanja in laži o podpori predvsem s strani tistih, ki so kršili pravila in so zaradi tega kaznovani.
 

DeletedUser

Guest
motorka samo istih kriterijev pa vseen nimate za vse ;)

sicer ne rad vidim da se kogarkoli blokira zaradi manjših kršitev ker je to samo slabo za igro, samo za vse imejte enake kriterije

lp
 
Top