Zaključek sveta 1

DeletedUser

Guest
jaz pa dam vse čestitke plemenu PRAET ,vodilnim v plemenu----dobri ste.
 

DeletedUser

Guest
Iskrene čestitke še iz moje strani ...
Vem, da smo se v preteklosti veliko prekregali na zunanjem, morda se me še celo kdo spomni, ampak iz moje strani je to vse preteklost in se že veselim ponovnega srečanja s katerim izmed vas na S8.

lp.
 

ragnarok

Member
Reaction score
0
Tak pa je le konec. kdo bi si mislil :) kako leto nazaj bi reko da se server nebo nikoli zaključil.

skratka čist na kratko... hvala plemenu za pomoč in podporo. Ekipa prava, nimaš kaj. Predvsem pa bi se rad zahvalil tudi mojim (našim) sovražnikom. Brez vas bi bila igra brez pomena. To leti predvsem na staro dobro AI familijo. Brez vas bi sever bil zelo dolgočasen. Popestrili ste mi igro, spili nekaj živcev, ampak tudi dali ogromno zabave v tej igri.

Bodite v cvetju.

Ragnarok
 

deveti

Member
Reaction score
0
tudi jaz castitam kohu za takticno zmago. vedno je nekdo bolsi tokrat ste bili vi. cestitke. kar malo me srce boli ko vidim po 2 letih zakljucek tega srverja:'( ampak kaj cmo. uzivajte.
lp deveti
 

kogo

New Member
Reaction score
0
Velika hvala vsem v plemenu , čeprav določeni pljuvajo po igralcih, vendar vsak je imel možnost iskaziti se , pa je obstal , zakaj se ve , nesposobnost, lahko se pluva , obrekuje , govori , ... , če bi bili ostali voditelji sposobni ,bi svoje pleme pripeljali v špico , tako pa " se vidimo v nasledni vojni ",mislim- vem , da v plemenu Koh ni bilo igralca , kateri bi bil pripravljen popusti , že zavoljo vodje ne , vodja nas je naućil veliko, še nekaj pa se moramo naučiti sami . Ninja in ostalo vodstvo , hvala da sem lahko bil z vami.


lp kogo
 
Last edited:
Top