Štetje 1000

DeletedUser

Guest
ehhe 1000 bom pa jaz heeh hiter štejmo no ljudje pa se mal zravn zabavajjmo povejte kakšen vic, kakšen video nalepte al pa sliko da bo bolj zanimovo no

101
 

DeletedUser

Guest
103 hehe kaj pač

evo tale vic

Skozi predor se pelje avto in na koncu predora stoji policist, ki ta avto ustavi. Voznik odpre okno in policist mu z nasmehom na ustih reče: "Čestitam, vi ste milijonti voznik, ki ste se pripeljali skozi ta predor, zato vam naša država poklanja milijon evrov." Voznik je začel vriskati od veselja, zato ga je policist vprašal: "Če ni skrivnost, kako pa boste zapravili ta denar?" Voznik: "Kako, vozniški izpit bom naredil!" Policist malo začudeno pogleda in hoče nekaj reči, ko ga prekine voznikova žena: "Ne mu verjeti, ali ne vidite, da je pijan?" Za voznikovo ženo je sedel voznikov oče, ki je bil malo naglušen in je pripomnil: "Saj sem vedel, da z ukradenim avtomobilom ne bomo daleč prišli." Policist je bil tako jezen zaradi vseh izjav, da je trikrat udaril po pokrovu prtljažnika na avtomobilu in izpod pokrova se zasliši glas: "Francelj, a smo že čez?"
 

DeletedUser

Guest
104

 
Last edited by a moderator:

DeletedUser

Guest
105 slikca se nevidi žal

evo šenga

Dva Gorenjca se pogovarjata in prvi reče, da je prejšnji dan naredil križ čez svojo družino. Vse je prebutal in vrgel iz hiše. Drugi ga vpraša: "Kaj pa te je tako razkurilo?" "Pridem domov in najdem v spalnici soseda na ženi ..." "Aha in potem si znorel?" "Kje pa. Kaj pa revica more drugega, cele dneve me ni doma, ker delam, in ko se vrnem, sem tako uničen, da takoj padem v posteljo in zaspim." "Kaj pa je bilo potem?" "Grem v hčerkino sobo in jo najdem z dvema, eden spodaj, eden zgoraj." "Aha, to je bilo to!" "Ne, kje pa. Saj mora punca malo eksperimentirati, da bo v srednjih letih bolj umirjena." "Kaj pa je bilo potem?" "Pridem v sobo od mulca in on mirno kadi travo." "Aha, potem si imel pa vsega zadosti?" "Niti ne. Ampak ... potem sem šel v dnevno sobo in zagledal radiator odprt na maksimumu …"
 

DeletedUser

Guest
107 meni so pa všeč še kakšnega prosim.
Kmeta sta se prepirala in eden je rekel:
“Konj!”
“Kdo mi to reče, traktor zahojeni!” se je razburil drugi.
“Zakaj pa si mi rekel traktor?” se je začudil prvi.
“Ker ima traktor 90 konj.”
 

DeletedUser

Guest
108 hehe

evo šenga

Sosedi se pogovarjata in prva se pohvali: "Kmalu bomo stanovali v lepšem okolju!" Druga reče: "In mi v mirnejšem okolju!" "Ah, torej se boste tudi vi preselili?" "Ne, mi ostanemo tukaj!"
 

DeletedUser

Guest
109
Sin pride nekega sne k babici in jo vpraša:”Babica,zakaj vedno ležiš skrčena?” Babica pa reče:” Ja sinko..jaz sem že stara.”
Pa pride naslednji dan: “Babica zakaj ležiš skrčeno?” Babica pa:” Ja sinko…tak pač.”
In nasledn ji dan je bilo enako. Pa babica le vpraša sinka zakaj jo toliko sprašuje eno in isto stvar. Pa sinko reče: Ja babica, ata je rekel da ko se boš ti stegnila, bo kupil nov avto!”
 

DeletedUser

Guest
112

[SPOIL]Kako se je Bill Gates domislil imena za firmo ?
Preveril je svoj penis:
“Micro & Soft..” :D[/SPOIL]
 
Last edited by a moderator:

DeletedUser

Guest
no pa bom še jaz napisal sm not čeprou nemorm vrjet da sem se prikazal kle v tej temi:D


113
 

DeletedUser

Guest
115
Pride brezposelnež na zavod za zaposlovanje.
»Kaj ste pa poklicu?«
»Lovec na divje živali.«
»Kaj res?« Kje pa stanujete?«
»V Ljubljani.«
»Tam vendar ni divjih živali!«
»Zato sem pa brezposeln …«

Čista žabarska
 
Top