Intervju matjazinho|300 [Si1]

DeletedUser

Guest
Mal sm leneharu zadne cajte, ampak kle mate nov intervju. Veselo branje

[SPOIL]
Grega[Flaniger]: Tukaj sem z Matjazinho, članom vodstva 300 ter vodji upora proti EoW
Grega[Flaniger]: Pozdravljen

Matjazinho: Pozdravljen

Grega[Flaniger]: Le malakdo ve polno ozadje vsega v EoW med 1. uporom in tem sedaj. Bi lahko na hitro obnovil vse skupaj?

Matjazinho: Seveda! Ubistvu med prvim uporom in tem sedaj ni bistvene razlike. V obeh se je šlo zaradi pohlepa vodstva po vaseh naših bivših članov. Morda pri drugemu se je stopnjevalo do te mere, da so iz vodstva začele leteti grožnje na račun naših igralcev, čeprav niso ničesar kršili.

Grega[Flaniger]: Kaj pa support pri NoFearju kljub morda večji potrebi na fronti? Še en dodaten razlog?

Matjazinho: Razlogov je več. Morda ta ne sodi med glih ta bolj pomembne za drugi upor saj smo mu že pri prvemu uporu odmaknili obrambo in je bil ob vas. Večinoma so drugemu uporu botrovale grožnje in noblanje naših članov. Vedno isti. Ostali dobijo drobtinice.
Matjazinho: Ostali je mišljeno kakor mi navadni člani brez pravic. Vodstvo EoWs itak ne šteje ničesar.

Grega[Flaniger]: Torej predvsem sistem neenakopranosti med člani. Kaj pa potencialni zavezniki? Mislite kaj sklepati z EoW-imi nasprtotniki ali boste kakšno zavezništvo poskusili obdržati?

Matjazinho: Prvo bomo poskušali rešiti z EoW. Notri so naši prijatelji, do včeraj smo se borili za en skupen cilj, zakaj ne najti ene skupne rešitve? Zahtevali bomo odstranitev nekaterih igralcev (ne bi o imenih). Če pa ne bomo našli skupnega jezika bomo pogledali tudi druge opcije. Zaenkrat se nekako skušamo vzdržati napadov, čeprav že padajo člani plemena 300 in EoW.

Grega[Flaniger]: Nadaljevanje vojne z ŠB F. ali poskus premirje med uporom?

Matjazinho: Lahko govorim samo za pleme 300. Zaenkrat imamo nnp. V primeru, da najdemo najdemo skupni jezik z EoW bomo se pogovorili in pretehtali vse možne opcije. Vendar glede na nastalo situacijo mislim, da si ne moremo privoščiti vojne z njimi. Poleg tega pleme EoW nas je dodalo kot sovražnike. Nastali smo šele v soboto. Treba prvo videti kak član drži z EoW ali z nami. Če pa še do sobote ne bomo našli skupnega jezika bomo iskali tudi druge rešitve z sovražniki plemena EoW in Karak.
Matjazinho: Pa, da ne pozabim akademije Karaka.

Grega[Flaniger]: V primeru preoprabata pa bi "vrgli" dol le vodstvo, kot si že omenil
Grega[Flaniger]: Sedaj pa greva še malo na večjo sliko in sicer kaj misliš glede vodilnih plemen?

Matjazinho: Všeč mi je sistem, ki ga imata plemena TMP in KOH. Malo članov ampak večinoma aktivni. Sistem plemena Eow in njegove akademije EoWs mi ni bil všeč zaradi nesodelovanja članov. Vsak se briga zase, ker je noter varen. Kar pa se tiče plemena Karak sem seznanjen, da tudi pri njih se dogajajo upori in nastanek novega plemena, ki sodeluje kar dobro z KOH in TMP. Bojim se, da bosta kmalu EoW in Karak bila preteklost in bo zavladala nova trojica ŠB, KOH in TMP. Lahko dodam še Alianso plemenitih ampak imam občutek, da zaradi prevelikeka števila članov ne bo funkcioniralo, ko bo to nujno. No to je samo moje mnenje lahko se motim.

Grega[Flaniger]: Splošna ocena slovenskih serverjev?

Matjazinho: Bistveno ne morem ocenjevati, ker je prvič, da igram igro vojna plemen. Nisem je še igral na nobenem tujem serverju, čeprav moram reči, da sem želel zaigrati na .net morda en mesec nazaj pa sem ugotovil, da je moje uporabniško ime že zasedeno in sem obupal. Načeloma mi je uredu. Kar pa me moti je nočni bonus in območje cerkve. Recimo, da ocenil bi z 7|10.

Grega[Flaniger]: NoFear v zadnji okrožnici zopet kritizira. Posledica panike?

Matjazinho: Nofear je v zadnji okrožnici še enkrat več pokazal kako želi potek dogodkov prikazati v njemu značilni luči (vsi izdajalci on pa bog plemena). Idejni vodja tega upora sem jaz z svojo ekipo članov katerim zaupam in lahko vam rečem niti enega člana, ki ga je tam navedel ni sodeloval pri temu. Mislim, da na ta način želi nas prikazati v slabi luči in nekako spodnesti v pozabo mojo okrožnico, ki ga je rahlo postavila na trdna tla. Boji se, da bi se mu še kak član uprl in s tem bi izgubil podporo in tla pod nogami. Žal pa morem reči, da če bi bil fer bi dodal še en del tistega pogovora z bumbarjem. Ampak saj ga vsi poznamo Nofear-ja mar ne? Samo vprašanje časa je še kdaj mu bojo še ostali člani obrnili hrbet.
Matjazinho: Je pa absolutno posledica panike ta njegova okrožnica. Že z tem, ko se opravičuje pokaže, da je nekaj narobe saj sem vsaj jaz bolj vajen, da pove kako grožnjo... No zanima me kako strategijo ima.

Grega[Flaniger]: Želiš za konec še kaj dodati?

Matjazinho: Želel bi dodati, da je to predvsem igra kjer bi se morali zabavati ne pa povzročati preglavic med sabo. Vsem želim prijetno igranje vojne plemen.

Grega[Flaniger]: Hvala za ta intervju in uspešno igranje

Matjazinho: Hvala tudi tebi. Lep pozdrav vsem.
[/SPOIL]
 

DeletedUser

Guest
S črtomirjem zal ne more biti, čeprav je bil že interes...
 

DeletedUser

Guest
Res, da pleme smo zapustili vendar smo dosegli cilj, ki smo ga vnprej predvideli.
 

DeletedUser

Guest
o hudo tole :DDDD .." matjazinho" pa si kaj čekiral svojo kartoteko na twstat, preden pišeš o pohlepu in spoštovanju pravil ..takih in drugačnih

a čem kaj dokumentirat ..al rajš ne
 
Last edited by a moderator:

DeletedUser

Guest
15 vasi od EoW. Napram komu, ki jih ima 50 in več ni nič kaj takega. S tem, da sem račun, ki bi lahko celega prenoblal (majdar) raje dal enemu igralcu. Snezka zakaj tako dobro braniš tvoje vasi? Me boš še kaj napadla ali kaj? Tiste sulice, ki jih pošiljaš v napad so mi full ušeč! Prav lepo jih je pobijati. (a ne veš, da se napada z sekircami?)
Hehe. Tolko večja od mene pa tako hitro ti grejo vasi? :)
 
Top