bom kar sam skopiral moje mnenje iz druzga foruma, ker ga itak noben od tistih katerim je namenje ne prebere ali pa neče odgovort:
kdo je tu nor
Svet 20, zopet hitrejši svet, za izkušene igralce
potem pa nastavitve
Predvidene nastavitve:
Hitrost igre: 1.5
Hitrost enot: 0.67
pa imamo spet klasičn svet v katerem se bodo zgradbe in barbarke hitr delale, igra sama pa ne bo nič hitrejša. Zakaj enkrat, vsaj enkrat ne pustite hitrost enot na miru, puste jih 1,5, pa da bo igra res hitrejša, Saj vsi vemo kaj je pomebn in to je hitros enot, ne hitrost gradnje. če gredo enote počasi in ti počasi farmajo, bodo skladišča zopet prazna. Pa tisto , da je prednost za izkušene, malo morgen, brez nočnega bonusa je prednost je za duale pe triale ki bojo lahko na compu 24/24, tisti redki ki še sami igramo pa bomo tako kot vedno v zaostanku,ko ste dovolili duale in triale, ste uničili igro. Sam je jasno da tisti ki visijo na kompu 24/24 so tudi najbolši kupovalci PP, saj samo zato se pa še gre v tej igri, za ostalo je izgublen interes, za izbolšanje same igre. Pa ne mi rečt da jo nonstop izbolšujete, kdaj je bila zadnje narejena kakšna bolša stvar , ki ni bila povezana s PP, vrjetno sem jo spregledal, ali pa je bila tako neznatna , da jo nisem niti porajtal.
Sam sistem postavljanja barbark in bonus vasi, od začetka trdite , da je to avtomatsko, do dones me niste prepričal, ne vrjamem , da je možno napisat tok butast program, da ti nekje vrže po šest barbark na kup, drugje pa po po dva polja stran nobene.Kolkor poznam programe, delujejo po vnesenih količnikih, in če je ta na vsake tol prostora ali igralcev 1, ta to naredi ne, da jih 6 na kup in to bi lahko že zdavnaj urihtal. Pa se bo spet začela štorija, kako imajo eni prednost pri podpori, saj to sami delate, še men se zdi včasih nelogiučno kako majo lahko eni tako srečo, da sovsakič pri barbarkah, eni pa vsakič dve ali tri ure stran prvo. Sem se pač v preteklosti zameril programu in te mehanske zverine imajo še huj spomin kot sloni.