Veter sprememb na svetu 1

DeletedUser

Guest
Pozdravljeni!

Mrzel veter sprememb je zabril po severnih poljanah sveta 1


[SPOIL]
wind.jpg
[/SPOIL]


Vojna vihra se bliza


[SPOIL]
Medieval_II_Total_War_PCScreenshots6286MTW2_10_10_0249sized.jpg
[/SPOIL]


S Crtomirjem nikoli nisva bila na ne vem kaksni prijateljski ravni, zadnje case pa sem dobil obcutek, da bi zelel, da bomo v nasem plemenu plesali tako....


[SPOIL]
Dancers2.gif
[/SPOIL]


...kot bo Crtomir dirigiral...


[SPOIL]
dirigent-militair-orkest-t10543.jpg
[/SPOIL]


Neprestane pritozbe cez administracijo igre, cez ostale igralce ipd., jaz pa bom po cele noci dezural na racunih clanov njegovega plemena, kateri sp pred "stecajem", v obraz pa namesto hvala dobim suhoparno statistiko.

a_A, jok brate, odpade.


Za konec pa se uradna vojna napoved:
natalija danes ob 10:36
Pozdravljeni
Vodstvo plemena NEAL se je odlocilo, da je zaveznistvo z vami teoretsko nedefinirana fraza, analitsko nesklenjena puhlica, ki postaja dogma iz vase vodstvene krize in posledicno njenih resonanc.

Vas vodja je nepopravljiv poet, zatorej:

...-Čas, Črtomir, je vzet' orozje!
In sel je boj boj'vat brez....

Vam napovedujemo vojno. Lp

Torej, poezije je konec in naj se zabava pricne!!!

[SPOIL]
poetry.jpg
[/SPOIL]

Lep pozdrav, Davci
 

DeletedUser

Guest
Zanimiv razplet na severu. No bomo videli kako se bo razpletlo.
 

bnemes

New Member
Reaction score
0
če povzamemo skupaj celotno dogajanje in zgodovino te zgodbe, je lahko vsem jasno, da si je vojno z KOH-om najbolj zelel črtomir. zal je v to vojno z sabo potegnil tudi neal, ki se je razvilo v zelo organizirano pleme in pleme ki je rodilo dva zelo dobra vodja. davci in natalija. ker sta si ustvarila zelo dobro ekipo lahko zdaj namesto z črtomirjevo, razmisljeta z svojo glavo,... in to je tudi rezultat tega preobrata.

do zdaj se je vedno sirila le negativna propaganda o ninja, ki pa je zame najbolj korekten igralec na tem svetu. zal sem to prepozno ugotovil in opustil igranje zaradi pomanjkanja casa.
iz elite najbolj korektnih in najboljsih igralcev bi se izpostavil igralca Onix in agica.
hvala vsem omenjenim ki ste mi pomagali krajsat cas!

LP!
boštjan

se vidimo na svetu 4!
 

DeletedUser

Guest
Uaaaau, končno ena vojna napoved, ki ne prihaja iz mojega zelnika! :D:D

čestitke za pogum! Je pa verjetno res, da ne boste imeli veliko problemov z P S, saj zna biti da so se že upehali v boju z KOH.

če povzamemo skupaj celotno dogajanje in zgodovino te zgodbe, je lahko vsem jasno, da si je vojno z KOH-om najbolj zelel črtomir.
Roko na srce, vojna AI oz. PS vs. KOH se je morala slej ko prej zgoditi, če ne zaradi drugega pa zaradi teritorialnih zakonitosti, pa bil za to povod črtomir ali ne.
 

DeletedUser

Guest
No no vojn je že bilo več...je pa res da ste PnP delali večinoma TMP tako da se strinjam je dobra popestritev forumu.
No zdaj je pa zrastlo še eno pleme na severu ki je med top 15 :)))
 

DeletedUser

Guest
Ata smrk, kot si povedal bodo verjetno "zmagali", predvsem zato, ker je med PSjevci veliko igralcev, ki so končali z igranjem pa se še pač loggirajo toliko da rečejo kakšsno s starimi prijatelji ...

Napirmer jaz že 1 mesec ne obnavljam vojske, vse surovine so v rdečem, zdaj pa kar vdarite po meni ... ostalo mi je le še nekaj obrambne vojske :)

ps: Črtomir je meni najboljši igralec na S1, tako da davci ne izmišljuj si različnih zgodbic glede tega, da je mnogo igralcev nehalo z igranjem zaradi njega (razlog po davcijevem mnenju: "ni jim odgovarjal na ZS-e" JA PM! Jaz jim tudi nebi, če po si bili to samo brezvezni maili, ko so igralci jokali ker so meli 2 napada).
Je pa res, da smo se na skypu že pred enim mesecem pogovarjali, da pozapremo račune, ampak v to nas ni sili črtomir, kot si napisal na skypu. LOL Ampak mi njega :p

ps: Bom pa zdaj v kratkem res zaprl moj račun, ker sem postal baron na W51 v enem plemenu pa bom tam posvetil več svojega časa ...

Roko na srce, vojna AI oz. PS vs. KOH se je morala slej ko prej zgoditi, če ne zaradi drugega pa zaradi teritorialnih zakonitosti, pa bil za to povod črtomir ali ne.
Ja, to je to. Tako da nevem, kaj zdaj davci nekaj joka ...

Vam pa nekaj povem o njem: Pred par dnevi se je še bunil čez KOHovce pa njihove multi račune, zdaj pa je pokazal, da je tudi on brez morale ...


Sicer pa: Ko bomo mi ponoblani, bo KOH ponoblal NEal, to pa je tako ali tako vsem jasno, ker davci ni dovolj sposoben se boriti sam proti njim.
Sicer zna veliko povedati, kako se "PRAVILNO" bojevati, ampak tega še ni poizkusil v praksi.
 
Last edited by a moderator:

.GoDZiLLa.

Member
Reaction score
0
nk maribor 12 said:
ps: Črtomir je meni najboljši igralec na S1

aha..

Nisi pa nikoli pomislil na nekoga ki ima veliko število ODA,je dober na lestvici.. npr. onix,zbili so ga na 2 vasi če se ne motim,pa je prišel nazaj,sedaj je rank16,pa še prvi v ODA je,ali pa ninja,ki na vsakem svetu ki ga zaigra pride med Top 3 igralce glede na točke/ODA..
črtomirja nisem še nikoli da bi naredil ne vem kaj,čeprav je daleč proč od mene ni naredil nekega dosežka se mi zdi,ednia stvar ki jo dela zadnje časa,interno nobla svoje člane,med drugim tudi tebe..

ps. Davci lep PnP in hkrati zanimiva vojna napoved :)
 
Last edited:

DeletedUser

Guest
ps: Črtomir je meni najboljši igralec na S1, tako da davci ne izmišljuj si različnih zgodbic glede tega, da je mnogo igralcev nehalo z igranjem zaradi njega (razlog po davcijevem mnenju: "ni jim odgovarjal na ZS-e" JA PM! Jaz jim tudi nebi, če po si bili to samo brezvezni maili, ko so igralci jokali ker so meli 2 napada).

1. Črtomir najboljše igralec na Si1 je vic stoletja, tako da sploh nebi o tem razpravljali.
2. Četudi so bili brezvezni maili, je dolžnost vodje in vodstva da pomaga svojim članom, še posebaj v času vojne.
 

DeletedUser

Guest
Davci, sem to pričakoval že dalj časa, sedaj ko ste dobili prve napade od KOH ste se pošteno vsrali in takoj prosili, da vas pustuijo, da boste napovedal nam vojno, mislim , da vam to ne bo pomagalo, pa četudi ste dobili zavezništvo, četudi kratkotrajno.
 
Last edited by a moderator:

ragnarok

Member
Reaction score
0
Saj vbistvu dela cel svet zaroto proti tebi črtomir (PS), samo ti še tega nisi opazil. Ups pa sem nas izdal!
 

natalija

Member
Reaction score
0
Nk maribor nikar, no, se ne blamiraj. Ne govori neumnosti kdo je bnemesu posiljal okrepitve in zakaj je agica prisel v nase pleme. Kdaj je davci prosil za okrepitve? Zakaj govoris o ljudeh, ki jih ne poznas? Ne mores vplivati na odlocitve nasega vodje, ne ti ne nihce. V plemenu ga spostujemo in 100% podpiramo. Pa se nekaj, davci ni nikoli grdo govoril o kohu, najmanj pa o ninji. Pripombe je imel edino cez primoza58, ki je provociral. Nanj je bil upraviceno jezen. O tem kdo se zna bojevati in kdo ne, ne bi govorili.
Zakaj bi dvomili v zaveznistvo pa tudi ne vem? Ninja je moz beseda, marsikaj sem se naucila od njega in od bnemesa. Oba spostujem in ju bom spostovala.
Ne vem cemu mora biti toliko osebnega ocenjevanja in spekulacij kaj se bo zgodilo?
LP vsem, natalija
 

DeletedUser

Guest
Pozdravljeni vsi skupaj!

Pridem zvecer iz sluzbe, prevzamem racun iz sittanja nazaj, glede na vojno napoved pricakujem vsaj 1000 napadov, pa nic, niti enega. Pregledam nas “sluzbeni” (plemenski) forum, vidim sicer zacudene obraze, kaj se dogaja, kako da smo kar naenkrat sovrazniki s P S, a vendarle tudi komentarji odobravanja na omenjen zasuk v nasi politiki do ostalih plemen. Nato pa se seveda posvetim se uradni vojni napovedi na javnem forumu, kjer je vse crno od komentarjev. Ja nic, si recem, word “v roke” in sestavljat korekten odgovor na vsa zastavljena vprasanja. Torej:

@nk maribor 12
da nas bo KOH enkrat slejkoprej ponoblal, je jasna stvar (ce bi kaj poznal nacin razpleta na serverjih Tribal Wars, bi to moral vedeti). Kakorkoli ze, za tiste, ki tega ne vedo, je stvar taka: server se konca takrat, ko eno pleme dominira na doticnem svetu. V tem primeru (server 1) bo (ce ne bo kaksnih vecjih presenecenj) prislo do finala med KOH in TMP in tega finala NEAL zagotovo ne bo videl, bo pa v izlocilnih bojih vsekakor prisel dlje kot P S, vsaj po prikazanem sodec. Ko bo pa prisla zadnja ura za NEAL, bom pa pleme razpustil osebno, saj sem ga tudi ustvaril in si to pravico tudi pridrzujem.

Kar se tice odgovarjanja vasega vodstva na maile, katere so posiljali igralci in so vas prosili pomoci. Sam ves, da sem sittal mnoge vase racune in te maile videl, pa gre za igralce, ki niso ravno otroci, pa tudi ni bil govor o samo dveh napadih, tako da kar se tega tice, ne bova razpravljala. Dosedanja Crtomirjeva strategija je bila vedno “ja kontaktiraj igralce v blizini, pa naj ti pomagajo, najboljse pa da kar pises Davciju v NEAL, bo ziher kaj okrepitev padlo”. No te strategije je sedaj konec.

Kar pa se tice nedavne teme okrog blokade primoz58, pa sem pobu jasno in glasno povedal, zakaj sem ga prijavil, je pa seveda voda na mlin nekaterim. Poleg tega pri podpori nisem ravno stalna stranka in se ravno ne pritozujem za vsako figo, kot pri vas, ampak to je ze druga zgodba, kajne.

@Crtomir
To kar mi ocitas, seveda ne bo drzalo, tudi v KOHu so preseneceni na nas zasuk v diplomaciji, ce drugace ne, ti lahko posljem porocila od se vcerajsnjih napadov, ki so se valili na nase vasi. Kar pa se tice opravila na straniscu, ja tako smo se usrali, da smo si drznili napovedati vojno plemenu, ki je se enkrat vecje od nas (vsaj na papirju) in vi bi morali tole “vzhodno tezavo” z lahkoto odpraviti, kajne.


Sicer pa zakaj je pri vsej stvari potreben custveni naboj, saj vendarle igramo Vojno plemen in se medsebojno zavzemamo in napadamo. It's all about the villages, nothing personal...

Lep pozdrav, Davci
 

DeletedUser

Guest
Pozdravljeni! Vojna traja stiri dni in cas je za prve ocene in statistiko:

Side 1:
Tribes: NEAL
Side 2:
Tribes: P S

Timeframe: Last week



Total conquers against opposite side:

Side 1: 17
Side 2: 9
Difference: 8

chart




Points value of total conquers against opposite side:

Side 1: 130,124
Side 2: 71,775
Difference: 58,349

chart


Vidim, da je posledicno temu Crtomirjev propagandni stroj kar nekako utihnil.

LP Davci
 

DeletedUser

Guest
daj davci ...

Glej večina naših igralcev je brez vojske, ker so bili neprestano pod napadi KOH-a.
Tako da se je zdaj kar težko boriti proti nekemu plemenu, ki je imelo do zdaj vasi polne vojske (napada niste rabili uporabljat, okrepitev pa tudi niste dosta poslali).
 

.GoDZiLLa.

Member
Reaction score
0
Davci,nk maribor ima prav,sam tudi popolnoma brez vojske niste,in pomojem NEAL ne pošiljajo 200ms traine da ne bi mogli snipat,tako da ja,kar izgovarjaj se :D
 

DeletedUser

Guest
hmmmm, če ti temu praviš izgovarjanje ...

Le pomisli, kaj je do zdaj delal neal. Čuval vojsko :D

Sicer pa jaz tak ne igram in čakam, da bom prenoblan in me takšne umazane igrce ne ganejo LOL
 
Top