Obvestilo Zimsko odpiranje zakladnice

Discussion in 'Igra' started by Motorka, Dec 22, 2017.

Share This Page

 1. Motorka

  Motorka Community Manager

  Joined:
  Jul 22, 2009
  Messages:
  1,074
  Likes Received:
  3

  Zimsko odpiranje zakladnice


  Dragi igralci,

  za praznike smo vam pripravili dogodek. Dovolil ti bo seči v posebno skrinjo, kjer so nagrade, ki ti bodo pomagale pri tvojih osvajanjih.
  Dogodek se prične 27. Decembra ob dvanajsti uri in bo potekal do 31. Julija prav tako do dvanajaste ure.

  Enkrat na dan bo prikazana skrinja z artikli. Preden izbirate, bodo artikli premešani in skriti. Sedaj lahko izberete eno ploščico in za njo najdete skrito nagrado.
  Brezplačno boste lahko odprli ploščico vsakih 24 ur. Dvanajst ur pozneje pa boste prejeli še eno brezplačno možnost. Veljavne so pa le en dan, za to se prepričajte, da jih uporabite preden poteče čas!

  Poleg elementov so na voljo tudi tri usluge, ki jih lahko prejmete. Te so prikazane tudi v vrstici pod praporom. Ena ti omogoča odpreti eno ploščico brezplačno, druga ti nemudoma razkrije naključno ploščico, da vidiš, kaj leži pod njo in tretja, ti podvoji tvojo izbiro. upoštevaj, da so vse uslugE, ki jih prejmete uporabljene v naslednjem izboru; prenašajo se tudi v naslednji dan. Ni pa mogoče, da jih ne bi uporabili, kot naslednjo izbiro, za to uporabite pametno!

  Ko enkrat odklenete vse ploščice, morate počakati dokler se števec v zgornjem desnem kotu ne izteče, ali pa se odločite ponovno napolniti ploščice. Vendar pazite! Artikli bodo enaki, kot prej. Ne boste prejeli nove izbire. Artikli bodo zamenjani le, ko poteče števec.

  Upamo, da boste imeli srečo in da boste ostali z nami še mnogo let!

  Vaša ekipa VP
  [​IMG]