Pogovor o svetu 10

Status
Not open for further replies.

DeletedUser

Guest
Poglej nick, piši na podporo glede tega. Forum ni kraj za take stvari. Če sumiš katerega koli člana podpore, da dela kaj napačnega posreduj to mr.shadowu ali pa motorki. Ampak kolikor vem jaz podpora ne more vplivati na pregled vasi ali kaj podobnega.
 

mr. noob

Banned
Reaction score
0
Poglej nick, piši na podporo glede tega. Forum ni kraj za take stvari. Če sumiš katerega koli člana podpore, da dela kaj napačnega posreduj to mr.shadowu ali pa motorki. Ampak kolikor vem jaz podpora ne more vplivati na pregled vasi ali kaj podobnega.

Ah marsikdo dela marsikaj v tej podpori...
Ko je bil s6 odprt se je tam dogajalo marsikaj, pisalo se je podpori pa nobenega učinka, imel sem slike pogovorov in tudi pogovore same, pa ti povem kaj je bilo? To da sem jaz bil lažnivec in prevarant, in sem seveda še vedno.
Ko mački stopiš na rep zamjavka, zato pa podpora potem tistega obtozi da laže in ponareja dokaze.

Jaz sem z tem končal, škoda mojega časa za njih, nobenemu ne bom pisal motorka mi ga lahko samo potegne po domače povedano, banan sem bil 6mesecev ker sem mu povedal resnico ki si jo zatiska pred očmi, tako da me lahko bannaš naprej še za 10let, mi za tale forum res dol visi.

Drugače pa ravno forum bi moral biti stvar za take stvari, da vsak igralec vidi kaj se dogaja in da ve kako odreagirat če se to pripeti tudi njemu, v 5ih letih igranja pa če vrjameš ali ne se to še ni zgodilo, vsaj ne osebam z katerimi sem igral.

Da ti na lestvici kaže da imaš vas, tudi v pregledu jo imaš, in tudi vidiš kaj prihaja nad to vas, vendar da pa ne moreš opravljat njo je pa višek vsega.
To je moj zadnji post, odgovora na njega pa ne potrebujem.

Si pa edini ki sploh še kej piše, miga in ureja, tako da svaka ti čast da sploh še vztrajaš z takimi ljudmi in igralci kot sem jaz;)

Lep večer!
Nik
 

mrshadow

Member
Reaction score
0
Pozdravljeni,

sam se se s tem problemom soočil komaj pred 15 minutami, saj več igralcem novo pridobljenih vaseh ni mogoče upravljati. Sam tudi nimam podrobnejšega pregleda v loge, da bi videl, če je rešitev problema mojih sposobnostih. Motorke trenutno ne morem dobiti, takoj ko bo mogoče bo pa zadevo uredil. Več kot to pa vam ne morem obljubiti ;)

Glede časa, čez katerega se tako pritožuješ nad podporo pa še moram dodati, da se ti za svojo neaktivnost opravičujem, sem imel kar resne zdravstvene težave in sem dostop do interneta imel onemogočen. Za vsa vprašanja sem ti na voljo preko podpore ali na forumu.

Lep pozdrav,
MrShadow
 

nikname

Member
Reaction score
0
eh to je muka brat jas semnooba prijvil pa sem dobo v sekundi odgovor
smesno je to da se celi dan ni nic delalo na tem pa sem vas zavzel 3 sekunde kasneje od mojega soplemenjaka
in kaki izgovor je mozen tu od podpore
ha vse lahko delate kot vam pase pa kazni ni za vas
jas igram prvi svet zame je 10bog i majka in pol mate tako sporocilo za nove igralce
igram se samo zaradi dobrih soplemenjakov in dobrih ljudi
 

mrshadow

Member
Reaction score
0
Jaz sem podal naprej prošnjo in sem pripravljen sprejeti večje odgovornosti ter preživeti več časa za vas pred supportom, bomo videli kako se bodo odzvali na mojo prošnjo. Nikname, prosim da si malo prebereš na internetu, kaj vse se lahko zgodi na takšnih serverjih kot jih imamo mi, upam da boš spregledal da za takšne napake nismo mi krivi, kot se je zgodila v tem primeru. Poleg tega pa kaj naj torej delamo moderatorji, razen preglejujemo račune in podelujemo kazni - navsezadnje nismo mi krivi, če ima igralec odprta dva računa in ju igra ali pa dva igralca na enem računalniku ne prijavita skupne povezave - najpogostejše težave, za katere smo potem mi krivi, čeprav igralci, ko se registrirate, obkljukate da se strinjate s pravili, kar pomeni da bi jih morali prebrati. Pa jih? ;) že z branjem pravil in upoštevanjem le-teh bi rešili kup nesoglasij.

Če hočeš kakšno novo pozdravno sporočilo za server ga pa sestavi in pošlji motorki, priporočam pa, da se prej naučiš lepše pisati... :)

Lep pozdrav,
MrShadow
 

ceasar

New Member
Reaction score
0
Zravo

Če se hočeš malo nasmejati imaš vedno brezplačno stran SLO vojno plemen - forum. Še vedno je bilo in bo tako da ni nihče nič kriv. Malo sem sem gledal nazaj pa vidim da se enak problem pojavlja če se ne motim pri 15 igralcih. Po mrshadow-em mnenju čeprav razumem smo krivi vedno samo uporabniki te spletne igre, saj bože nedaj da bi bilo kaj narobe s strani upravljalca. V dobro te igre se počasi odločite kaj si sploh želite ali jo uničiti ali jo spraviti na raven tujih serverjev. Trenutno vam gre zelo dobro v smeri da jo dokončno uničite.

Pa lep pozdrav vsem
 

mrshadow

Member
Reaction score
0
Sem napisal "najpogostejša težava..." in ne zavračam dejstva, da smo za kakšno napako odgovorni tudi sami. Nasprotno. V moderiranju je človeški faktor kar pomeni da se lahko zmotimo ;) in če se zmotimo priznamo krivdo ter odblokiramo račun, ni nobenih težav. Težava je v tem, da se vodilna plemena že tako močno kregajo med seboj da poskušajo s pomočjo supporta prikazati, da igralci v nasprotnem plemenu igrajo "umazano igro," in ker sem tudi sam igral, vem da se le-te pojavljajo, ne omenjajmo ko igralcu mine do igre in se račun da na čuvanje in se dela account pushing. Potem pride tudi do obtoževanja, da support "drži" z nasprotnim plemenom.

Seveda želimo spraviti igro na raven tujih serverjev, težava je, da je premalo populacije, povprečna starost igralcev pa je nizka (kar ne pomeni da zavračam/o začetnike, nasprotno, so zelo dobrodošli)... Vendar bodo vedno nasprotovanja, obtožbe, mi pa svoje delo moramo opravljati in igralce kaznovati za svoja dejanja. Morda je potemtakem edina rešitev, da kazni ublažimo...
 

ceasar

New Member
Reaction score
0
Kako pa si potem naj človek razlaga dejstvo da traja vsaj iz gornjih postov je to razvidno že celi dan da se neka zadeva ne razreši. ja tudi to je del približevanja ravni tujim serverjem. verjamem da ne ne moreš kako zadevo rešti v minuti ali dveh ali 8 urah ali koliko že pa je to malo čudno a ne. S takimi kapricami sami povzročate nejevoljo igralcev, sploh v začetnem delu igre, ko je vsaki dan pomemben ali se pač motim. Glede sankcioniranja pa imam svoje mnenje predvsem pa je odvisno kaki namen ima posamezni mod glede kakega posameznika ( moje izkušnje iz preteklosti kažejo na to ). Predvsem se od podpore pričakuje da hitro odreagira na nastalo situacijo, da se odloča preudarno, predvsem pa da ima za vse enaka pravila.

Pa lepo igro
 

mrshadow

Member
Reaction score
0
Kot sem že napisal, sem podal naprej prošnjo, da bi tudi sam prejel kakšno odgovornost več, kot je tudi rešitev tega problema. Na žalost sam zaenkrat te možnosti nimam, CM je pa že cel dan odsoten. Kontaktiral sem ga preko telefona, pa mi zaenkrat ni nič odgovoril. Verjamem, da v kolikor bo vas zasedel kdo drug, se bo vas vrnila igralcu, ki ni imel možnosti upravljanja. In ne, se ne motiš, ravno v začetku je vsak dan pomemben za razvoj, predvsem izkušenih igralcev.

Že večkrat napisano, sam imam razen supporta še mnogo obveznosti skozi dan (služba, nastopi, vaje in snemanja, itd..) in nimam časa spremljati, katera plemena so vodilna, kdo igra v plemenih in kaj se dogaja med njimi, tako da za te stvari nisem najbolj na tekočem in ravno to mi omogoča, da sem pri svojem delu kar se da objektiven. Je pa res, da so ostali moderatorji igrali na prejšnjih serverjih, na novejših serverjih pa enaki igralci ustvarijo svoja plemena in ker moderator ostaja v stiku z igralci, pride do subjektivnosti moderiranja, za kar se poostruje nadzor na ostalimi moderatorji. Tudi to je moj namen, da se v moderatorstvo vključi kakšen igralec, ki več ne igra in je kolikor se da objektiven, bi nadziral ostale in jih opozarjal, morda tudi sam prevzel takšne primere. Čakam na kakšno odobritev ali vsaj zanimanje za moje predloge. Če se ti je zgodila krivica, mi je zelo žal, še bolj mi pa je, da morda zaradi te krivice vse moderatorje odlagaš "v isti koš." Jaz obljubljam, da bom sedaj po moji vrnitvi skušal preurediti moderatorsko ekipo in dvigniti aktivnost le-teh. Bomo videli kako bo...

Še enkrat, stvar z vasjo se bo rešila takoj ko bo mogoče, upam pa, da čimprej.

Lep pozdrav,
MrShadow
 

ceasar

New Member
Reaction score
0
Želim ti veliko uspeha pri tej nalogi. Če bo tako bom spet aktiviral račun na SLo serverjih, saj imam še verjetno kaj pp v dobro. Pa verjetno ne bom edini.

Pa lep pozdrav
 

mr. noob

Banned
Reaction score
0
Haha, imam izredno novico za vse ljubitelje vojne plemen.

Ponavlja se novi stari s6 z drugimi akterji, SHOP(proji)+podpora(motorka) proti celotnemu svetu;)...

Če želi kdo na kratko opis vsega:
ŠKODA BESED....Haha

Nesposobneži eni, na kake načine gredo uničevat račune, sram vas bilo;)
Vohunov imajo ničkoliko v plemenu pa obtozijo edina poštenega igralca pri njih in mu sabotirajo račun, no njegov dual, stee pa mu je tako naroču:)

Nekok je mogu stee vrnt za njegove 3 vasi ki jih je imel, pozor: Stee ve kaj dela, on je pro;)

Lp
NOOB!
 

DeletedUser

Guest
Lahka bi premium ze nakazali od sveta 7. ... Tko da Mr-shadow .. Daj tole zadevo malo naprej... Ticketov se mi ne da več pisat, ker enostavno ignorirate ali prezrete... Upam, da bodo poslane ta teden ali konec vikenda, da jih razposljem pa ugasnem stran VP .. :)

LP MIKI
 

DeletedUser

Guest
Seveda želimo spraviti igro na raven tujih serverjev, težava je, da je premalo populacije, povprečna starost igralcev pa je nizka (kar ne pomeni da zavračam/o začetnike, nasprotno, so zelo dobrodošli)... Vendar bodo vedno nasprotovanja, obtožbe, mi pa svoje delo moramo opravljati in igralce kaznovati za svoja dejanja. Morda je potemtakem edina rešitev, da kazni ublažimo...

.si je imel kar lepo populacijo, dokler niste vi staff igralcev pregnali z .si. Nebom pisal tu zdaj celega romana, kaj je vse narobe, bom pa izpostavil par dejstev: konstantno menjavanje tako ing. in forum modov za kar je delno kriv tudi CM, CMjevo neopravljenje svojega dela, da je cel dan odsoten nenapovedano oz. še več je nedopustno in to ni prvič, pri njemu je to konstanta, vsak mesec ali vsakih par mescev CM doda neka nova pravila, za katera prej še nihče ni slišal, ter delovanje staffa. Pa rešitev ni blaženje kazni, ampak da so pravila enaka, ne tako, kot sem napisal da se vsakih par mescev znajde kakšno novo not.

Verjamem, da v kolikor bo vas zasedel kdo drug, se bo vas vrnila igralcu, ki ni imel možnosti upravljanja.
zakaj le težko verjamem, da bodo te vasi dobili nazaj, kot obljubljate. Ne spomnim se, da bi na .si kdaj komu vas vrnili, raje ste mu tja premium tiščali.

Jaz obljubljam, da bom sedaj po moji vrnitvi skušal preurediti moderatorsko ekipo in dvigniti aktivnost le-teh. Bomo videli kako bo...

To je že Motorka večkrat obljubil, pa ni bilo nič z tega nikoli. Za kak mesec največ se je kdaj kaka aktivnost moderatorjev dvignila,potem pa spet padla proti 0. Z trenutnim staffom je to misija nemogoče. Da bi se kaki igralcev, ki ne igra več vključil v podporo, pa mislim da neboš doživel dokler se CM ne menja ali pa se njegova aktivnost močno ne dvigne.
 
Last edited by a moderator:

mr. noob

Banned
Reaction score
0
.si je imel kar lepo populacijo, dokler niste vi staff igralcev pregnali z .si. Nebom pisal tu zdaj celega romana, kaj je vse narobe, bom pa izpostavil par dejstev: konstantno menjavanje tako ing. in forum modov za kar je delno kriv tudi CM, CMjevo neopravljenje svojega dela, da je cel dan odsoten nenapovedano oz. še več je nedopustno in to ni prvič, pri njemu je to konstanta, vsak mesec ali vsakih par mescev CM doda neka nova pravila, za katera prej še nihče ni slišal, ter delovanje staffa. Pa rešitev ni blaženje kazni, ampak da so pravila enaka, ne tako, kot sem napisal da se vsakih par mescev znajde kakšno novo not.


zakaj le težko verjamem, da bodo te vasi dobili nazaj, kot obljubljate. Ne spomnim se, da bi na .si kdaj komu vas vrnili, raje ste mu tja premium tiščali.



To je že Motorka večkrat obljubil, pa ni bilo nič z tega nikoli. Za kak mesec največ se je kdaj kaka aktivnost moderatorjev dvignila,potem pa spet padla proti 0. Z trenutnim staffom je to misija nemogoče. Da bi se kaki igralcev, ki ne igra več vključil v podporo, pa mislim da neboš doživel dokler se CM ne menja ali pa se njegova aktivnost močno ne dvigne.


Mislim da se ne rabimo znašat sedaj nad temi člani ekipe ki tukaj pišejo in se trudijo, če bi se zamenjal motorka bi se marsikej spremenilo, samo kaj ko to kot kaže ni mogoče.

Pa tudi se delno strinjam z mr.shadow...edino kar ni pošteno je to da nekateri nimajo enakih meril in pri nekaterih igralci popuščajo, kot prvo pa bi sploh prepovedal da ingame modi ne smejo igrat na .si serverjih...dovolj drugih severjev je v drugih drzavah tako da če hočejo igrat naj igrajo tam...

Nekateri člani in plemena imajo pač privilegije, namesto da bi bil podpori cilj narediti igro zanimivo je njim cilj denar, žal...

Da ne bom poimensko začel, lahko dokažem tudi otročje obnašanje in žaljenje določenih igralcev podpore oz ingame modov...kar pa si oni nebi smeli privoščit...z tem ko ima slabo mnenje o enem plemenu že vpliva na igro...

Mater že 10krat sem rekel da je to moj zadnji post, a morm kakšno grdo besedo napisat da bom blokiran, potem vsaj ne berem sranja;)

lp
Nik
 

mrshadow

Member
Reaction score
0
Haha, imam izredno novico za vse ljubitelje vojne plemen.

Ponavlja se novi stari s6 z drugimi akterji, SHOP(proji)+podpora(motorka) proti celotnemu svetu...

Če želi kdo na kratko opis vsega:
ŠKODA BESED....Haha

Nesposobneži eni, na kake načine gredo uničevat račune, sram vas bilo
Vohunov imajo ničkoliko v plemenu pa obtozijo edina poštenega igralca pri njih in mu sabotirajo račun, no njegov dual, stee pa mu je tako naroču

Nekok je mogu stee vrnt za njegove 3 vasi ki jih je imel, pozor: Stee ve kaj dela, on je pro

Lp
NOOB!

Škoda mi je izgubljati besed zate, malo si preberi kar sem zgoraj napisal. Motorka je trenutno na službenem potovanju, drugače pa tudi on nima časa zasledovati kdo igra kje, kje so kakšna plemena... seveda tega ne boste domneli, dokler ne boste v ekipi in videli.


Lahka bi premium ze nakazali od sveta 7. ... Tko da Mr-shadow .. Daj tole zadevo malo naprej... Ticketov se mi ne da več pisat, ker enostavno ignorirate ali prezrete... Upam, da bodo poslane ta teden ali konec vikenda, da jih razposljem pa ugasnem stran VP ..

LP MIKI

Miki, za ignoranco ticketov ne vem nič, sam sem bil mesec dni odklopljen iz interneta, ker sem bil udeležen v prometni nesreči in bil 2 tedna v bolnišnici, 2 tedna pa sem doma samo spal in skakal okoli zdravnikov. ;) če veš kdo je obravnaval tvoje tickete mi prosim napiši v zasebnem sporočilu. Zelo mi je žal, da zapuščaš SLO VP, upam da si premisliš. ;)

Ubijalec, ni mi jasno, igralci pišete da motorka drži z nekim plemenom, spet drugič pa, da je cele dneve odsoten. Zdaj se že odločite, kak je prav. Malo mi je to mimo no... Kot sem že napisal, poskušal bom doseči, da bodo pravila za vse enaka. Sam se osebno ne bojim blokirati igralca (upravičeno), bojim se kasnejših kritik njegovega plemena, da sam držim z nasprotnim plemenom... Vas bo v primeru, da bo odtujena od sedanjega lastnika (ki te vasi ne more upravljati), vrnjena. Ne prejšnjemu lastniku, ampak igralcu ki z njo ne more upravljati.

Danes sem govoril z motorko in ko pride iz potovanja, mi bo dodal pravice za CM, tako da bom neke vrste namestnik. Tako da malo še potrpite, jaz pa se bom trudil, da bom dalj časa preživel pred računalnikom za vas.
 

DeletedUser

Guest
Ubijalec, ni mi jasno, igralci pišete da motorka drži z nekim plemenom, spet drugič pa, da je cele dneve odsoten. Zdaj se že odločite, kak je prav. Malo mi je to mimo no... Kot sem že napisal, poskušal bom doseči, da bodo pravila za vse enaka. Sam se osebno ne bojim blokirati igralca (upravičeno), bojim se kasnejših kritik njegovega plemena, da sam držim z nasprotnim plemenom... Vas bo v primeru, da bo odtujena od sedanjega lastnika (ki te vasi ne more upravljati), vrnjena. Ne prejšnjemu lastniku, ampak igralcu ki z njo ne more upravljati.

Jaz ne vem nič o tem, da bi s katerim plemenom držal, vem pa da je po cele dneve večkrat odsoten. Predvidevam da malo težko s katerim plemenom drži, ko pa ga ni gor skoraj nič, lahko pa da mi bo kdo dokazal nasprotno, da drži z katerim plemenom. Glede vasi, vas bodo igralci držali za besedo,in če boste res vrnili, bo že to nek napredek. Do sedaj vem, da je Motorka raje premium in surovine ponujal igralcem, kot pa da bi jim vas vrnil.
 

ceasar

New Member
Reaction score
0
Imam nekaj vprašanj na katere bi želel pa res slišati odgovore, kateri so zanimi za vse, saj pravila namreč velajajo za vse enako, a ne:

V moderiranju je človeški faktor kar pomeni da se lahko zmotimo in če se zmotimo priznamo krivdo ter odblokiramo račun, ni nobenih težav

- torej sem npr. pod napadi, se me kao po pomoti zablokira, mi odvzamejo nekaj vasi - se mi vasi vrnejo ker se nisem mogel braniti ali ne


In ne, se ne motiš, ravno v začetku je vsak dan pomemben za razvoj, predvsem izkušenih igralcev.

- torej če se zgodi kar se je zgodilo včeraj ( nevem kako je trenutno stanje ) glede blokade vasic in npr. motorke ni par dni, kako boste nadomestili ta manjko glede nezmožnosti uporabe vasic ( vsak dan je pomemben )

Ubijalec, ni mi jasno, igralci pišete da motorka drži z nekim plemenom, spet drugič pa, da je cele dneve odsoten. Zdaj se že odločite, kak je prav. Malo mi je to mimo no.

- ste mogoče preverili glede na toliko število obtožb mogoče tudi to možnost da bi s kom sodeloval
 

mrshadow

Member
Reaction score
0
Ja ubijalec, res je odsoten. Dam ti mojo besedo, da bo v primeru zavzetja, vas vrnjena igralcu, ki je zdaj ne more upravljati.

ceasar...

1. Če si pod napadi in te moderator zablokira, s tem onemogoči napade na tebe. V redkih primerih ko se logično vidi, da igralec goljufa, se omogoči napad nanj. Sam v dveh letih moderiranja še nikoli nisem zablokiral z možnostjo napadov na blokiranega igralca.

2. Ko se motorka vrne, bova šla skozi kaj narediti v kriznih primerih in bom sam vedel odreagirati. Ravno zato bom namestnik, če bo on odsoten, sem jaz tukaj.

3. Zanj dam roko v ogenj, da z nobenim igralcem ne sodeluje ;)
 
Status
Not open for further replies.
Top