DeletedUser
Guest
Kje je med svetovi tema si15?
Vidim samo si14. Ali pa je bilo kaj , pa sem zamudil?
Prosim da mi nekdo to objasni.
Kje je med svetovi tema si15?
Zakaj pa ni preprosto med igralnimi svetovi kot vsi ostali?
No evo nas, smo nehal farmat za neki časa, da si lahki malo odpočijejo- malo čez 80 jih je
Uglavnem, plemena imajo tudi že po 2 podplemeni,...najboljše pleme pa še med top25 ni!!!
To je vse po 4-5 dneh igre
lp
Pozdrav
Nevem s15 zanimivo, lepo smo začeli mislim da celo najbolše od vseh. Če dobro pomislim smo začeli najbolše, nekateri se mi hvalijo kako imajo nafarmano potem pa pogledaš koliko imaš ti pa ugotoviš da si nafarmal danes tolko kot oni do sedaj.
No ja, točkarji igrajo svojo igro, dajmo kar lepo razvijajte vasice da jih bomo potem lahko pobrali mi, vsi trgujejo z premium točkami ko norci samo zato da bi rasli, pa dajte no to je bedarija, farmajte.
Ko misliš da si na vp vse videl pa slišal pa vidiš igralca ki ima 450 točk pa še niti 10.000 oplenjenih surovin potem šele v msmeh padeš ko ti napiše da nima niti ene same premium točke na računu hah tega še svet vidu ni no, to še ni vse pojavi se pleme ki je prvo na lestvici seveda vsi ponosi kako so prvi in te povabijo v vojno z nevem kom pa f*k no dejte najprej vsej 100 sekirc narest pa pol vojne napovedujte na pa da mi jokate ko mate 50 sulic če gremo zvami v vojno.
Glede plemena tu bo še fajt. imamo 4 izenačena plemena. To so The Expendables(~E~),Skullhead Crew(SC),Megatroxi(-M-) in Geek Power(GP). Težko je govoriti karkoli ampak mislim da bodo borbe, upam da bodo tu plemena držala skupaj in da nebo preskakovanja iz plemena v pleme. Pleme ~E~ se mi zdijo še najbolj kompaktni in zanimivi bomo videli kako se bo stvar razpletla.
Lep večer, zdaj se začne moj čas farmanja okoli 7 zjutraj se zaključi in prevzame dopoldanski trialček.
Zelo dobro napisano, če smem vprašati kateri račun igraš?
xXhunterXx a mogoče spet ti igraš ?
Hvala za informacije ne spremlam glih kaj se dogaja na sveu, spremljam pa forum in komentarje igralcev.