prvo glede sveta 7: em...mene pa zanima zakaj se več nemorem prijaviti na svet7.sploh mi nepokaže več okenca za svet7 tako da niti nemorem priti v mesto.
drugo svet10:ta svet se mi zdi super,ker je tako za začetnike kot tudi profesionalce.ampak če bi se dalo bi lahko vseeno zmanjšali malo čas nadgrajevanja stavb.če se pa neda pa predlagam da se to stori na svetu 11.
spremembe in predlogi za svet11: čim krajši čas za zgradbe,pa tudi pehoto,in število članov naj bo omejeno na 50 ali 60,naj nebo skrivnosti,ampak so zaželjene tisti pomoči in namigi na začetku.pa proizvodnja surovin naj bo večja že na prvih stopnjah.to bo pripomoglo vse k hitrejšemu razvoju igralcev.
PS.: igral sem že igro ki je bila zelo podobna vaši,ampak se več nespomnim naslova oziroma imena tiste igre,ampak je bilo vse storjeno na optomalno hitrost,tako da si lahko imel plemiški dvor postavljen v 30 minutah,napadi pa so tudi bili na dolgo razdaljo po 20 sekundah.to je bilo super. samo vi raje naredite srdnje hitro igru na svetu11.
Edina moja želja za naslednji svet je, da si ne moreš izbirati strani neba in si na mapo postavljen avtomatsko. S tem mislim, da bi se ustvarlo več enakovrednih plemen, kjer bi do izraza prišli tudi tisti, ki ne znajo največ, in bi se od najboljših lahko kaj naučili
pomojem pa je bolje da si lahko izbiraš sam,saj neveškje so tisti slabši in tisti boljši. drgač pa naj bo naslednji svet veliko hitrejši kot je ta.
sam upam da nebo skrivnosti, ker ste ze zdej mau zaj.... ko sta kr dva svetova s skrivnostmi.
ja,te skrivnosti so res beda. tisti ki so profesionalci in znajo res super igrati bojo imeli veliko prednost kot tisti ki so komaj igro začeli igrati čez nekaj časa. na svetu 11 naj tega prosim nebo.
[mod=domen xD]Prosim, da se izogibaš zaporednega pisanja postov, drugič uporabi "edit" funkcijo.[/mod]