Pogovor na sporočilo podpore

gudi

New Member
Reaction score
0
še zmeraj čakam na odgovor zakaj brišete poste, ki ne kršijo pravil foruma?
 

DeletedUser

Guest
rezultati ankete naj bodo posredovani Inogames vendar s tem se nebo nič spremenilo če nebo več igralcev ki bi igrali


se vidimo na netu


lp racamn
 

mr. noob

Banned
Reaction score
0
Hehe ma motorka je car, pust njega na mir, sej vidte kakšne vice piše:)

Smejem se še danes pa mislim da je 2dni od tega sporočila, ki ga je poslal ingame;) Haha...

Da ne bomo šli po tvojem sporočilu pa govorili koliko laži je v kerem stavku;)
 

DeletedUser

Guest
Vazno, da si blokiral Jovan veliki ker naj bi nas igralce nagovarjal da brišemo račune Peter.... No očitno je tvoj Ban zalegel in so res vsi brisali račune v našem plemenu.

Pa srečno igranje na .si.
 

Motorka

Community Manager
Reaction score
4
Brišemo le poste, ki kršijo pravila ali pa so nespodobni. To je zasebni forum in neomejena svoboda ne velja. Kakor tudi ne v realnem življenju. Konča se namreč tam, ko kršiš pravice drugega(enako pravila). Da bo lažje razumeti, kljub temu, da velja svoboda govora, nekoga pop tv ne bo predvajal po poročilih, če tega ne bo želel, ker so to njihova poročila.
 

DeletedUser

Guest
Glej motorka to kaj delaš ti je nedopustno skupaj z svojo desno roko gorbijem sramota za CM. Who the fuck are you? Ničla tu smo glavni igralci ki kopujemo PP. Samo si se lepo podelal v hlače ko se je začel s11 brisat vsaka čast. Glede svobode govora je tako jaz imam pravico napisat kaj meni paše povedat svoje mnenje aja točno resnica ti nepaše zato so ti pa dnevi šteti samo zavlačuješ še svojo vladavino da lahko podpiraš tiste stričke iz ozadja. To je nedopustno sedaj pa vem da bo moj kometar zbrisan ker ti ne paše.



RESNICA NI PLENICA PA VENDAR MARSIKOMU SMRDI
 

vojak00

Member
Reaction score
0
Nekateri še vztrajajo...dejstvo je da si. pada v pozabo.Konec je...Kar piše MC je nekaj, kar igro naredi so igralci. Pa tudi kreativnosti ni, glede kolko dnarja je vrženo v igro je res žalostno kaj se počne. Jz bom napisal tkole...hehe..hvala vsem prav vsem za vredi izkušnje v tej igri, še posebej folku k sem ga imel možnost spoznat v živo(na kavici itd.). Tole je več kot igra, vendar nekateri ne kapirajo in prav to je dokaz kar se dogaja glede brisanja računov. Hehe nič ne moreš, včasih je pač potrebno poslušat. Zdaj smo kjer smo. Seveda čas bo pa pokazal kaj je izgubla slovenska scena vojne plmen.


Lep pozdrav


Simon
 

Grobi

Forum administrator
Reaction score
0
Ničla tu smo glavni igralci ki kopujemo PP.
Kupovanje premium točk vas ne naredi glavne ali vam da prednost pred ostalimi člani. Vsi člani Vojne plemen so enakovredni in se jih tudi tako obravnava. Z uporabo premium storitev, ste upravičeni do dodatnih vsebin, ki osnovnim uporabnikom niso na voljo.

Glede svobode govora je tako jaz imam pravico napisat kaj meni paše povedat svoje mnenje /.../
Noben vam ne jemlje pravice do svobode govora. Vendar, ker gre tukaj za zaseben forum, lahko mi sami določimo katere vsebine bomo dovolili. Nismo pa vam prepovedli ustvariti svojega foruma, kjer lahko sami določite prikazane vsebine.

Nekateri še vztrajajo...dejstvo je da si. pada v pozabo.Konec je...

Kljub glasnim napovedim, ni bilo zaznati velikega osipa igralcev v preteklem tednu. "Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha."

Lep pozdrav,
Grobi
 

DeletedUser

Guest
Grobi kaj ti se delaš norega res je da maš z PP prednost vendar je to tudi plačilo za CM. Če se PP neha kupovat je konec z slo VP. Dosti časa smo vas upozarjali pa ni zaleglo zdaj pa lahko samo rečem Gotovi ste in to je to.


Glej boli mene če je zaseben forum vendar če imam jaz neko mnenje o PODPORI VOJNE PLEMEN ga imam pravico deliti z ostalimi me razmeš in enake misli kot jaz imajo vsi DOL Z PODPORO oz bajkot slo serverjev. Brišete vse kar vam gre v nos sramotno da človek za katerega smatram da je povnoleten ne sprejmem kritike.

Glej Grobi lahko se še maš 1-2meseca za nekega cara na vp samo vrjami dolgo več slo VP nebo obstajala samo glej kako se bodo začeli računi brisat.



Daj bodite zdaj cari pa mi zdrište vse poste ker samo to znate dajte no pa bennajte me ker govorim resnico ker itak samo to znate.

Resnica ni plenica pa vendar marsikomu smrdi ane motorka in gorbi


nekaj vama polagam na dušo v življenju se slekoprej pokaže kdo koga nategne kdo goljufa in tisti je prav da odgovarja za svoja dejanja karti človek ki se je pipravljen pokesat povedat da delal prav in skušal napake popraviti je velik človek
 

Grobi

Forum administrator
Reaction score
0
Zagotovo so bile napake tudi na naši strani, saj v nasprotnem primeru do tega ne bi prišlo. Vendar te zagotovo niso pristransko delo, kot mnogi trdijo. Pregled blokad računov ni pokazal nepravilnosti na naši strani, kar pomeni, da so obtožbe o pristranskosti podpore neutemeljene in zavajajoče.

Bom tudi ponovil, da ni stanje takšno, kot nekateri želite prikazati. Bilo je tudi veliko manipulacij s strani določenih uporabnikov, ki niso brez madeža.

Želim, da ostanete in nadaljujete z igro, vendar če ne želite več igrati, vam ne morem preprečiti odhoda. Mi bomo nadaljevali s potjo (ki so jo zasenčili nemiri), ki smo si jo zastavili teden nazaj in verjamemo, da bomo uspešni.

Lep pozdrav,
Grobi
 

DeletedUser

Guest
Podpora če boste bennali vse bo še dalje mn igralcev ker jih bo še dalje mn ne bo več noben igrov. Lp!
 

kustos

Member
Reaction score
0
Motorka, ko smo bili ravno pri neupravičenih banih ane. Mali miki je bil banan na s11 pred nekaj dnevi, oz. NI BIL BANAN, AMPAK KO SI SE HOTEL PRIJAVIT JE PISALO, DA JE IZKLJUČEN IZ IGRE, DRUGI IGRALCI PA SO GA LAHKO NAPADALI! Smešno. Vglavnem, s11 je praktično cel svet zbrisan, to je bil svet, ki vam je prinašal največ, bomo videli če bo to kaj spremenilo, dejstvo pa je da bi bil še večji upadec, vendar vodje iz s12 in vodja No.1 iz s13 niso bili za to stvar, kot kaže imajo preveliko korist od podpore. Jebiga, tak je.

http://shrani.si/f/1O/rN/4mYonAC8/podpora.png Slika pogovora med Lem0n in Jaka(Tango&Cach). Kljub takemu dokazu in zatrjevanju, da Micka s planin oz. Tango&Cach (to je vse isto, ker je en in isti lastnik) ni v podpori in da se zato dobi najhujšo kazen od posredovanja ni bilo nič. Hmmm? Zakaj le?

Pa še eno vprašanje imam zate Peter. Zakaj si blokiral igralce, ki so preko skype, nagovarjali druge da naj brišejo račune? Kaj če je bilo to ponarejeno, tako kot si ti meni rekel, za to sliko, ki je kopirana zgoraj?

Zdej me pejt pa hitro blokirat na forumu in v igri, hitro, hitro.

Lp
 

Motorka

Community Manager
Reaction score
4
Nisem napisal, da je slika ponarejena, le razložil sem vam, kaj potrebujemo za preverjanje resničnosti.
 

DeletedUser

Guest
Ceprav se z marsicim glede podpore ne strinjam, tudi z Motorko (zato sem izstopil) moram se enx poudarit, da je delo podpore posteno in v mejah pravil. Ostalo stoji pa na Vas uporabnikih, ki ste nesposobni se drzati enega pravilnika.. Poskusate goljufati na 1000 in en nacin, dobite ban? Ah podpora je nepravicna...

Vse kar se sedaj dogaja sta spletla Cloud in ubijalec.
Cloud tako znan kakor sotoflow skusa postati CM ze dlje casa..
Ubijalec pa je dvorni norcek foruma, ki pa pozna vsa pravila zelo dobro in se jih skoraj vedno drzi..
Vec kot ocitno zelita skupaj prevzeti vodstvo slovenske vojne plemen, poleg tega res ni tezko dobiti igralce ki krsijo in ko so bannani trdijo, da so poceli vse ok in vodje jim verjamejo.. Potem smo tle kjer smo...


Zakaj brisejo komentarje? Ker vecina komentarjev niso konstruktivne kritike ampak neka zjala in jokanja na racun kako goljufa podpora. Dragi igralci prvo se zamislite kako goljufate in potem obtozite podporo..

Edina kritika na racun podpore je neaktivnost Motorke in prevec "otrok" v njej. Rabili bi polnoletne sposobne moderatorje... Ampak roko na srce malo je takih...:)

Kritiziranje Grobija pa je nesmiselno, je eden boljsih ce ne najboljsi mod kar jih je bilo na forumu in v igri. Pocne vedno vse v skladu s pravili in vrnil se je zgolj zato da resi situacijo, ki jo je ustvaril Cloud oziroma Sotoflow ... :)

Lp M.
 

DeletedUser

Guest
Berem tole debato in se sprašujem, če sem zadnjih nekaj let res igral VP na slovenskih serverjih. Podpora vleče na svojo stran in se predstavlja kot skupina vzgojiteljic v vrtcu, ki poskuša umirit gručo neubogljivih otrok in se vsak dan skoraj pretrga od dela. Igralci pa se predstavljajo kot angelski zbor v primerjavi s katerim bi mati Tereza izgledala kot vodja mafijske družine. Moje izkušnje so malce drugačne.
Podpora je (bila) pristranska. Osebno sem sodeloval v skype debati, kjer je bil tudi eden od članov podpore. Igralec ga je prosil naj pri nasprotniku preveri katere vasi so prazne, da pri napadih ne bi imel preveč izgub... čez par minut je dobil podatke. Vsi smo vedeli kdo ti lahko priskrbi polna skladišča in vojašnice, ker pa sem to igro igral za zabavo, se mi tega ni zdelo vredno koristit.
Ker nisem pripadnik nobenega "klana" na VP, sem imel to srečo, da sem na enem ali drugem svetu igral skupaj z večino TOP igralcev. In večji del jih goljufa... enostavno. Od trenutka prijave na svet (prijavi se čim večkrat z različnimi nicki in tako dobi večjo gostoto vasi v okolici, kar je prima pri farmanju), igranja večih računov, ki jih potem z izmenjavo s soigralci združujejo ali prevzemajo (podpora tega ne opazi?), z uporabo nedovoljenih programskih pripomočkov...
Pritiski in grožnje članom plemena so sicer nemoralni, niso pa prepovedani, zato se tule ne bom spuščal vanje...

Kaj predlagam? Spoštovani soigralci (za nekatere to mislim povsem resno, res vas spoštujem), VP je igra in kot taka je zabavna predvsem zaradi igranja in ne (samo) zaradi končnega rezultata. Zmaga nekaj pomeni le, če si jo dosegel v skladu s pravili. Tudi če nihče drug ne ve, da si goljufal, TI to veš, zato veš tudi, da brez goljufije nisi zmožen zmagat. Če pa misliš da si, potem poskusi igrat pošteno.
Spoštovana podpora (ja tudi med vami jih je nekaj vrednih spoštovanja). Spomnil bi vas na to, da vi v igri ne smete imeti prijateljev, da morate vse igralce (če so vam simpatični ali ne) obravnavat ENAKO. Da je kazen odvisna od vrste prekrška in ne od imena kršitelja. Za namerne kršitve zaostrite kazni. (Nihče se nenamerno ne prijavi na svet 10X na isti konec in nihče ne igra dveh ali več računov povsem nenamerno). Prvič časovno omejen ban, drugič stalni. Tudi pri taroku bi igralca, ki bi ga dvakrat dobili pri goljufiji, vrgli skozi vrata in nikoli več ne bi igral z nami.
Težje kazni objavite in obrazložite na forumu, saj je kršitelj škodoval predvsem soigralcem, zato imajo ti pravico izvedeti, kako in zakaj je bil kaznovan. Če k temu priložite še kakšen dokaz, toliko bolje. Na ta način se bo dvignilo zaupanje v podporo.

Upam, da se spet srečamo na kakšnem od prihodnjih svetov (pogovore z nekaterimi soigralci prav pogrešam, ne glede na to, na kateri strani so bili).
Če se bo slučajno kdo odločil dodat svoje mnenje, pa naj najprej premisli in potem piše.
 

DeletedUser

Guest
Tema se lahko zapre, ker je 50 % postov izbrisanih, 50 % uporabnikov blokiranih. Lahko pa se še naprej pogovarjamo kako bi, kaj bi, če bi, kdaj bi, kaj je narobe in kaj je prav. Skupina je svoje povedala in bo ukrepala v skladu s svojimi prepričanji.

Na provokacije pa ne bom odgovarjal.

Lp
 
Last edited by a moderator:

midva

Member
Reaction score
0
pozdravljeni
kolikor vem špilam od s1 naprej doživel sem celo 2 bana eden upravičen eden ne pa itak to ni važno
ampak zakaj zaboga se javn ne pribije na križ tistega ki goljufa in pravi da ni res če je goljufal se ga da na sramotilni steber za teden pa mir pokaže se kaj je počel pa basta tako bo vsak vedel z kom nebo več igral .
lp
midva
ps
zgleda da je kot v politiki
vse smo pokradli samo diplome smo kupili
 

žan škorc

New Member
Reaction score
0
Po prebiranju tega konkretnega foruma še moje mnenje

-za vsak prepir sta potrebna dve strani
-kršitve z strani moderaterjov so verjetno bile, kar je v današnjem času normalno. Verjetno , če bo bla večja kontrola jih ne bi bilo
-Spore je treba reševat za mizo in ne enostransko..................tukaj vidim da vsak polemizira.......moral bi določit nekatere in jih pooblastit za pogovore, z moderatorji in jim predstavit težavo
- veliko tukaj razpravljajo kršitelji, ki naj počistijo pred svojim pragom
-izbira je svobodna kdo bo kje igrav oziroma kateri server
-PP, kolikor sem igral net in nekatere tuje serverje se tam točke ne uporabljajo za prepolavljanje zgradb in podobnih zadev, zato je ta stvar dobrodošla manj aktivnim in bolj premožnim igralcem ....tako da te opazke kako boste trošli drugot so brezveze
-Veliko sem premišljeval, ali naj brišem ali ne, ampak po razmisleku sem prišel do zaključka. Zakaj bi brusu zaradi mutibaričev kot so naprimer masterx in podobni, če sam igram pošteno in za zabavo. Ne briga me statistika in ne briga me ODD. (nekateri sami veste da je to laganje samemu sebi). Zabava me timsko delo, sodelovanje in druženje na netu. In pač kdor bo ostav bom to deliv z njim.

P.S. V igri sem spoznav veliko prijetnih ljudi, nekatere tudi osebno. Upam da mi kdo mojega komentarja ne zameri. Povdarejam pa da nisem na nobeni strani, še več od takoimenovane podpore sploh nikogar ne poznam.
 

DeletedUser

Guest
Okostnjak se strinjam ter z drugimi se tudi. Veste VP, dokler so igralci mislite da bodo skos ampak če boste tkole delali ne bodo. Upažam da je na .uk serverju VP že kar veliko slovencov se pravi da bežijo iz slovenskih serverjov in tudi na hrvaških jih je veliko na slovenskih jih je zmeraj manj. Nevem mogoče bom jaz še kakega 2 sveta od igral in potem oddnehal saj če bo tako naprej kazalo s podporo se ne splača več igrat te igre. In prosim prenehajte z brisanjem računov in postov ker če ti nekomu napišeš "Hey napadel te bom ker si grozil mojemu prijatelju, to je bil primer" Igralec ki je tole prebral je tožil podpori vi ste vrjeli in igralec se je lahko samo spraševal zakaj ste ga vrgli zaradi ene same mile stvari. To je moje mnenje seveda ma pa vsak svoje mnenje. Lp!
 

DeletedUser

Guest
Ceprav se z marsicim glede podpore ne strinjam, tudi z Motorko (zato sem izstopil) moram se enx poudarit, da je delo podpore posteno in v mejah pravil. Ostalo stoji pa na Vas uporabnikih, ki ste nesposobni se drzati enega pravilnika.. Poskusate goljufati na 1000 in en nacin, dobite ban? Ah podpora je nepravicna...

Vse kar se sedaj dogaja sta spletla Cloud in ubijalec.
Cloud tako znan kakor sotoflow skusa postati CM ze dlje casa..

Joj matjazinho....ni vse zlato, kar se sveti :)
Glede poštenosti ne bom govoril, itak igralci povedo dovolj. Amm glede nesposobnosti igralcev. Če se pravila vsake 10dni spreminjajo in imamo pravila, ki na drugih serverjih ne obstajajo; to je smešno. Logično, da bodo igralci izkoriščali sistem v luknjah nejasnih pravil. Tu ni nesposobnost na naši strani, pač pa na strani tistih, ki ne dodeljujejo enake kazni za enake kršitve. Nekaj članov je bilo že vrženih iz podpore, ker so delovali za svoje pleme. Pa prosim ne lažite več nam in sami sebi. In ne brišite komentarjev, ki niso po vaši volji. Glede izbrisov smo bili enotni in ni bilo nobenega napeljevanja k izbrisu.

In ne govorite, da ni bilo pretiranega odziva na izbris. Vse to se dogaja samo zato, ker nekatera plemena to izkoriščajo za svojo rast. Ko se jih rešijo vrjemite, da bo prišlo do množičnega izbrisa. Glede s14 pa lahko rečem samo RIP. Ko vidimo kakšni predlogi prihajajo za s14. Kaput.


Infra
 
Top