Pogovor o svetu 11

DeletedUser

Guest
Kar se tiče Vžverce je bil upravičeno blokiran, ker je kršil pravila, tako da tu ne gre za nobene spletke.
 

DeletedUser

Guest
lej sm že pisal na listek..niste vredni da vas pes poščije..in ne lapaj brez veze..navadne pizde ste..kaj je bil blokiran..seveda je bil pravično..včeri ste ga odblokiral ponoč..kot da sm fuknjen al kaj..lepo je poslal nuke naokol..si dal delat zgradbe in vojsko..in ko smo ga začel noblat ste ga nazaj zablokiral..tak da on veselo dela vojsko in gradi..mi se naj pa praskamo po riti..ena sama goljufiva banda ste..kar pejt si listek prebrat..še tam se dela motorka bedaka iz mene..kao mu je znižal kazen..pa kaj mislite da sam res en kreten star 5 let..imam svojih 45+ in jebat se pa ne dam..

me pa prav zanima kako veš zakaj je bil blokiran..če si "samo " forum admin..zakaj je kdo kaznovan ne more zdej vsak vedit..razen če ste vi kej višjega..


no men je pa najbolj cudno to, da ko se kako pleme spravi na enega dobrega igralca, je ta igralec pogosto blokiran,....a je kdo zrihtu to blokado al je vzverca res krsil pravila??? Itak pa vsi vemo kaksno je stanje glede podpore na slo. sceni.


ja res je..lahko se čudiš..sploh zakaj je blokiran dobr igralc..haha..če je zate dobr zato ker imam 300 računov pa en kup spletk..itak ste povezan s to golaznijo..pa se blokirajte pa pol tu delajte norca..sam iz mene se ziher ne boste..nimam jaz zastonj premiuma tak ko nekateri..
 
Last edited by a moderator:

DeletedUser

Guest
Poglej če ne poznaš ozadja bana potem ne bodi glasen. Sprva je bil Vžverca banan za 3 dni potem mu je ban potekel in je začel z grožnjami in potem je bil spet banan. Nič ga ni podpora odblokirala, ker je bil ban že na začetku nastavljen na 3 dni.

Zdaj pa prenehajte s tistim, kar ne sodi na forum sicer bodo prispevki strogo sankcionirani.

Pa lep dan še naprej.
 

DeletedUser

Guest
Poglej če ne poznaš ozadja bana potem ne bodi glasen. Sprva je bil Vžverca banan za 3 dni potem mu je ban potekel in je začel z grožnjami in potem je bil spet banan. Nič ga ni podpora odblokirala, ker je bil ban že na začetku nastavljen na 3 dni.

Zdaj pa prenehajte s tistim, kar ne sodi na forum sicer bodo prispevki strogo sankcionirani.

Pa lep dan še naprej.
lej lahk se delate norca iz kogar hočete ..iz mene se pač ne boste..jaka kazen da ga banate še par dni naprej ko si je že vse dal gradit za par dni naprej..mi pa ne moremo zdej napadat..jaka kazen..dej koga druzga drkajte ,,mene pač ne boste..če že on vas..take fore so že zdavnaj preživete..očitno jih samo kao vi ne poznate ..dej no mir..še nagardo mu dajte ..pa še nas banajte ..da bo bagra lahko rasla

tako delate že na parih svetovih..še enkrat nism jaz mulček da ga lahk drkate ..mene ziher ne bo imel noben za norca..še najmanj pa tu..itak ne znate druzga kot banat ..sam da je mir na forumu..in tako odganjate še tiste ki bi radi pošteno igrali..

če pač ne znate nočete ali ne morete delat tako kot treba ..milsim da je še dost takih ki bi radi nardil tole sceno spet čisto..ne da vsak dela kar hoče..sem že parkrat pisal ..lepo slovnično, brez kletvic z dokazi ..pa ste mi poste brisal v parih minutah,,ne vem v čigavem interesu..sicer pa še vedno stojim za tem da je CM en kup d***ki ne mrda s k*****..in nas ima vse skup za norca..tako kot je v RL šef , vodja , poveljnik odgovoren za svoje podrejene in delo ..je tu CM odgovoren za take stvari..

zarad mene me lahko banaš za cel živlenje - itak sm imel že najdaljši ban tu....kot sm reku ..druzga itak ne znate ..namesto da bi nardili igro pošteno..najlažje je banat pa brisat..pa je pol mir..in pol večini itak paše ribarit v kalnem..imam jaz en kup dokazov kjer so modi umešan..celo sam veliki CM..tak , da sinko ne ti meni kako pa kaj..

pa še neki..tu se odgovarja na listek tudi po par dni..pa sta dva svetova...na net jih je 60..pa dobiš odgovor v parih urah..
tak da CM kapo dol...svaka TI čast ..uspeli si zjebat igro v parih mesecih..zdej pa je itak že par svetov podn od podna..tak al pa tak spremljam že neki časa prisotnost na forumu..tud po 14 dni se sploh ne prijaviš.

.sem že zadnjič pisal da se noben noče kej dost vmešavat v delo modov in CM dokler se jim ne gre za lastno rit..pa sm dobil en kup sporočil na zs in skayp..da so pač banan in se ne morejo oglasit...to je to..tak da ste dosegli svoje..

itak pa nima smisla več pisat..tak da me zaboli ku*** za ta forum..mene ne boš več tu vidu ..pa delajte kar hočte.

tud vam še lepe dneve naprej..men ste jih itak nekaj uničli brez potrebe..pa pokral kar precej časa in denarja..hvala lepa
 
Last edited by a moderator:

mrshadow

Member
Reaction score
0
Mungo, sam se ti opravičujem, da sem bil dalj časa odsoten, služba mi enostavno ne dopušča, predvsem v teh dneh.

Moj zadnji namen je, da se s kogarkoli delam norca. Vse kar si o vžverci napisal, je res, taktično je uporabil vse kar je lahko, da je dobil ban. O samem primeru na žalost ne smem govorit, sploh pa na forumu ne, tako da ne bom pisal podrobnosti njegovega primera.

Povej mi, kaj je pa potemtakem cilj moderatorjev, kot pa bananje? Čeprav se res na slovenskih serverjih uporablja malo zgrešena taktika, ki otežuje igranje igralcev... malo mi je brezveze o tem pisat že desetič na forumu, je vse že napisano o mojem mnenju samega moderatorstva.

Sama odzivnost moderatorjev se bo povečala, ko bomo dobili nove, ne skrbet za to.

Lahko ti samo še potrdim, da bo vžverca ostal blokiran, dokler ne bo blokiran, to je pa to.

Lep pozdrav,
shadow
 

DeletedUser

Guest
i ja sam blokiran ali nezna zaštooo jebem vas nesposobne -.-
 

DeletedUser

Guest
Pozdravljen mrshadow,

skoraj sem padel v nezavest, ko sem prebiral tvoje pojasnilo.Celo obrisal sem si kapljico solze, ki se je pojavila od ne vem kje. Moram priznati, da že dolgo nisem dobil tako kratkega in konkretnega pojasnila. Hvala.
Sicer, če bi se javil kakšen dan prej do takih izlivov ljubezni saj iz moje strani ne bi bilo in tudi ne kup slabe volje ne samo pri meni, tudi pri ostalih igralcih.Tako, da še enkrat, hiter odgovor reši skoraj vse.

Razumem, da imate tudi vi RL in službo al karkoli, vendar čakat na odgovor vendar ne moremo par dni, zato prihaja do takih pisarij.Sicer, če bi to bili serverji kot se šika bi potrpel tudi en teden, vendar se žal na slo serverjih problemi samo kopičijo, zato enkrat pač mora počiti. Upam, da res končno naberete mode, ki bodo normalno delali.v veselje nas in vas.

Ja cilj moderatorjev je v končni fazi bananje, samo po moji skromni logiki tudi, če pade kaka krepka in trda beseda ne rabite takoj banat človeka za vekomaj al pa za par mesecev. No mogoče si nekateri to celo zaslužimo, ampak večina verjetno ne. Glede banov v igri pa sem pristaš, če se goljufa pač ban do brisanja. Ni tu neke filozofije in popuščanja.Seveda poštenost modov mora biti na prvem mestu,kar pa žal ni vedno prisotno.

Ne morem iz svoje kože, da ne bi še malo pokritiziral. Tvoje pojasnilo je zame povsem zadovoljivo, če bi to nekdo napisal prej, pač par strani nepotrebnega pisanja sedaj ne bi tu brali, še manj pa bi bilo hude krvi in slabe volje saj v našem plemenu. Pa verjemi, da je bilo veliko podpore tudi od drugih igralcev.

V glavnem dobil sem saj kapljico upanja, da se stvari premikajo na bolše.Močno upam, ker drugače saj po moje bomo doživeli kmalu usodo serverjev, ki so že zaprti.

Iskreno se opravičujem za pisanje, ki ni dostojno za forum . Hvala še enkrat za pojasnilo.

P.S
No pač Mungo ne more iz svoje kože, kar sem pa pisal pa o CM pa drži kot pribito. Jaz tudi vidim tu ves izvor težav slo scene prav v opravljanju njegovega dela oziroma v neopravljanju.
 
Last edited by a moderator:

lev11

Member
Reaction score
0
Vžverca je blokiran opravičeno - vsaj tako je meni napisal sam - med nekaj urno deblokado - no bolj mi je grozil - zaradi blokade

še vedno se skrivate pod raznimi imeni in gledate mami pod kiklo
 

angryman

Member
Reaction score
0
Saj ni bilo fore v tem če je opravičeno al ne... Fora je da je bil blokiran in odblokiran in je poslal nuke in dal delat zgradbe in vojsko pa so ga nazaj blokiral, da se ga nukat ni dal... Tukaj je MUNGO videl, da je nekaj narobe bilo...

lev11 ti pa tut nisi nekaj posebnega veš... Vsak celo calimero zna nobalt intervale in barbare;)
 

DeletedUser

Guest
o vidi ga junaka...ka si še živ hehe..ti bom dal fotra ..mulc..

ja to je pa zapletena blokada..tudi meni ni blo lih jasno..ampak dokler bo ostal blokiran dokler ne bo blokiran..bo pač blokiran do blokiranja..


sicer pa za zapletenga igralca mora biti zapletena blokada..hehe

še vedno se skrivate pod raznimi imeni in gledate mami pod kiklo

se strinjam ..mene še bolj moti, da se eni skrivate pod več računi --,me prav zanima kak se vam da to furat..men je še eden odveč....je bolj moteče kot skrivanje imena..haha
 
Last edited by a moderator:

woley837

Member
Reaction score
0
Motorka

Datum pridružitve:
22.07.09

Zadnja dejavnost:
Pred enim tednom


ja tko pa res ne gre več naprej:p
 

nikname

Member
Reaction score
0
mam vprašanje a mi lahko kdo pove kolko procentov vojske je treba pobit v obrambi da umre paladin
Količina: 14246 1338 22 324 0 1382 67 1156 3 0 0
Izgube: 2395 225 4 54 0 232 11 194 1 0 0

not so bli 3 paladini plamenica baptistov prapor in pa mislim da za suličarje pa je pri tako majhnih izgubah umrl paladin z plamenico
 

nikname

Member
Reaction score
0
in pa najbolj je to čudno da neglede na to kako vnesemo podatke nemore noben priračunat tako vlkih izgub in zida se tudi neda tolko porušit saj je bil zid za 10

in pa neglede na to kak računamo nemore nihče dobit takih rezultatov v simulatorju pa me zanima ali je ta simulator sploh realen in al se da z njim točno izračunat izgube sej če vneseš moralo in srečo potem imaš vse faktorje samo rezultatov pa nemoremo dobit takih

morda bi morali vnesti noter še faktor podpore
 

deanj

New Member
Reaction score
0
in pa najbolj je to čudno da neglede na to kako vnesemo podatke nemore noben priračunat tako vlkih izgub in zida se tudi neda tolko porušit saj je bil zid za 10

in pa neglede na to kak računamo nemore nihče dobit takih rezultatov v simulatorju pa me zanima ali je ta simulator sploh realen in al se da z njim točno izračunat izgube sej če vneseš moralo in srečo potem imaš vse faktorje samo rezultatov pa nemoremo dobit takih

morda bi morali vnesti noter še faktor podpore

v simulator ne moreš unest 3 paladinov
 

nikname

Member
Reaction score
0
sej zato smo dali not samo enega paladina in eno oržje pa ni takih izgub kot so bile pa smo dali zastavo pa ni takih izgub kot so bile
 

DeletedUser

Guest
tega odgovora ne boš nikoli dobil.. tud jaz ga nisem.. kolk rabiš da tole razbiješ? 14521 10644 356 1688 229 1548 0 13421 3 0
not je plamenica, za meče in za težke: zid 20.. smo računali... stimulirali pa pa je praktično neizvedljivo, da v dveh nukih tole pade..in tudi te neumne zastavice niso obstajale.... odgovora na kak način je bilo tole izvedljivo ni bilo, so se pa začele dogajat druge zanimive stvari na računu...
LP
 
Top