Pogovor o svetu 11

DeletedUser

Guest
Oprosti ninja ampak tule pa morem povedat še pogled z moje strani.
Kot prvo si dal citat Thorina, ki ni letel nate ampak je letel na tiste, ki so svojo uteho iskali v barbarkah (ko so bili tako rekoč že ponoblani).
@ubijalec: točno tako, šli so po svoje, elita pač, potem pa bi jih še moral prositi, da me ponižno sprejmejo tukaj pa ni neke logike, kajne?
Čudno je govoriti, da je elita šla na svoje. To so bili trije posamezniki, ki jim je bilo dovolj, da ste se vi elita z s1, ki ste nas tudi na s1 imeli za drugorazrednike delali vse stvari na svojo pest brez enega vprašanja,...... Ja vrjetno bi bilo lepo če prosiš za vstop, če si ravno ti ta oseba, ki povzroči razkol plemena. Veliko je bilo vprašanj pri katerih ste prav vi tavali po bazenih in peskovnikih. Predvsem bivši dobri net. vodja, ki je menjal svoja mnenja po občutku/vetru. Tu sem prvič videl kako hitro se lahko človek obrača po vetru in se še v isti minuti opraviči za dejanje; češ da ni bil priseben. Vodstvo obeh plemen ni imelo enakega pogleda na vodenje (šlo pa naj bi za bratsko pleme) pri katerem ste vi en teden premišljevali za določitev diplomacije. Poleg tega nam je pol igralcev vašega plemena stalo ob strani, ker so se zavedali kakšno dobro vodstvo imajo in kam jih to pelje. Takoj ko je kateri iz vašega plemena prestopil k nam ste mu pisali češ kaj si gre ipd., nihče pa se ni zavedal, da je severni def branil vaše vasi,medtem pa so bili deležni poniževanja, odstranjevanja s skype skupin, žalitev ipd. In pol se človek vpraša kam pes taco moli; vrjetno v peskovnik :eek:

Ma daj madafaka...pol pa peskovnik...mal sem premešu pesek..ni blo druge.. :p
Vajin ponos ne prenese opravičila in ene prošnje. Lepo. :ram:
 

Thorin

Member
Reaction score
0
a me že pogrešate? .... in ne izzivajte preveč, da ne najdem nekoga, ki bi še imel voljo klikat v peskovniku, drugače pa sem že tudi skype preimenoval, tako da ne kaže več imena ninja, ker se je upokojil in se počasi spreminja v prah, od kjer je tudi prišel davnega leta 2009

ps: bom pa za seboj počistil, da ne bodo barbari izstopali preveč od okolice, kinder jajčka bom pa pustil v vasicah

@ubijalec: točno tako, šli so po svoje, elita pač, potem pa bi jih še moral prositi, da me ponižno sprejmejo :) tukaj pa ni neke logike, kajne?
sem jih vprašal, če želijo vasice ali račun, naj me kontaktirajo, a odgovor je bil, da naj izpolnim obrazec in prosim za vstop v pleme... in tako smo par dni plaval v praznem bazenu
vasice bi dal kvečjemu plemenu, v katerem sem igral, ali pa res nekomu, ki si jih zasluži (na s11 je takih zelo malo ali pa ne igrajo več)

Moj komentar se ni odrazal na tebe, ce bi malo bol pogledu bi vidu da je bil napisan ze pred parimi tedni......

Drugace pa spet "drek mesas" kot od zacetka tega sveta, mogu bi napisat koliko off/deff imas ter noblov za bolso kordinacijo tko kot vsi ki smo jih sprejeli.....Zanimljiva stvar je da si edino ti od celega TT videl problem v tem.....na svoje smo sli ker z tabo enostavno ni bilo mogoce delat, cel cas si pa trdil kako nisi vodja, svoj nos si pa vtaknil v cisto vsako stvar.....In ko smo sli na svoje smo sklenili dogovor da se pred koncem sveta zdruzimo nazaj (ce zmagamo seveda)

Drugac pa bod preprican da noben ni neumen da nebi pricekoval da bos popucu vojsko na nas....tko da kar, v mojih oceh si itak toliko crn da bol nebi mogu bit....
 

DeletedUser

Guest
Pozdravljen,

moj post si razumel narobe - ni bil mišljen kot kritika. Šlo je zgolj za moja opažanja kaj s svojimi računi in s tem tudi s svojim imenom počnejo določeni veliki igralci na zadnjih svetovih.

no potem se pa opravičujem,če sem narobe razumel.


Drugace pa spet "drek mesas" kot od zacetka tega sveta, mogu bi napisat koliko off/deff imas ter noblov za bolso kordinacijo tko kot vsi ki smo jih sprejeli.....Zanimljiva stvar je da si edino ti od celega TT videl problem v tem.

Če ste tako neumni, da ste pisali na forumu kolko of/def in noblov maste potem pa me res zanima kakšni igralci so bili v vašem plemenu.
 

ninja

Member
Reaction score
0
Se opravičujem, če sem s tem koga užalil, a komentar je bil za tiste, ki so nehal, in jaz spadam v to kategorijo.

Glede elite. Nekdo pač ni prenesel, da ne bo zmagal sveta, dokler bo ninja klikal (to je bilo jasno). Še vedno vodim po ODA pikah, dolgo sem tudi po številu pik, imam vso vojsko dograjeno že mesec dni, noblov več kot vasic itd.... Sam nisem vodil s11 in tudi ne nameravam nobenega peskovnika več. Na s1 pa ni bilo drugorazrednih, so bili samo člani KOH in to dobro veš. Kdor je delal po svoje, je bil pa odstranjen (npr. doc33). Bistvo uspeha na s1 so bili igralci in ne vodja. Igralci (vsaj glavnina aktivnih) je dobro vedela kaj delat in tudi kako. Zato ni bilo potrebno filozofirat.

Kako sem povzročil razkol plemena sicer ne vem. Sem pa res izjavil (in bi še enkrat!), da tiste, ki zapustijo pleme, treba prenoblat. To izjavo so mi seveda zamerili, a zelo hitro bi lahko takšen igralec, ki je čustveno nabit z jezo, postal rdeč. Od tu takšna izjava, ki nima nič osebnega v sebi, vse za pleme, kajne?

Ja, dobri stari .net, spet je aktiven....in užitek je popoln, verjemi.

Severni del je moral branit južno mejo, drugače bi bil waf takoj pri vas na severu. V bistvu ste nas imeli na fronti, sami pa se v miru razvijal sredi čiste puščave, kjer na začetku ni bilo nobene vasice preko 300 pik. Mi pa sredi živih igralcev, skoraj brez barbarov za ropat itd.

Težko je kaj napisat, da bo folk sploh prebral ali pa med branjem vsaj malo razmišljal o TW (ali VP). Igra je kljub vsem spremembam še vedno vrhunska. Odraža odsev neke družbe z vsemi dobrimi in slabimi stranmi. V bistvu je to psihološka igra, igra, ki se dogaja v glavi, ne na bojnem polju. Zato pri njenem igranju pridejo do izraza naša čustva in psihološki profil in ostala "nesnaga", ki nas enostavno naredi ljudi. In ljudje smo najhujša žival, kar jo je sproduciral svet. In te živali sedaj pustošijo neovirano po VP...

ps: še za moderatorje, predlagam, da se vzpostavi enotno prijavo za igro in za forum, da bo jasno, kdo je kdo...tako pa vsak nekaj pametuje, pa nihče ne ve kdo je kdo, razen redkih posameznikov, ki se podpisujemo z nickom iz igre.

Pa lepo se imejte, v peskovniku ali izven njega. Sem že dobil občutek, da sem s to primerjavo užalil otroke, kateri v peskovniku resnično uživajo.

Adijo.

ninja (RIP)

s spoštovanjem,
Franci
 

Thorin

Member
Reaction score
0
Ubijalc oprosti, ampak vcasih si res bedak!

Gdo je reku da so se na forumu pisale take informacije? Predno si prestopu si v odgovor na obkroznico (ki je bila poslana TTjevcem) mogo napisat par osnovnih informacij o racunu.....Off/Deff stevilo noblov kje bi rabil preventivne bunkre itd itd......sploh pa ne vem koji kurac se v vse vtikas.....gledaj svoja posla i ne seri prevec


Ninja, se 1x ti povem, moj bivsi komentar ni bil namenjen tebi ce si se pa najdu v njemu je pa tvoj problem.....

In ja vodis se vedno po ODAju, sam kake igralce si pa noblu pa ne govoris ;)
 

ninja

Member
Reaction score
0
A ODA sem dobil na barbarih?? :confused:

ps: lahko pa še naberem nekaj ODA, če boste vztrajali.

Še zadnjič: nisem jaz hotel v FA, če ste hoteli moj račun, bi mi poslali vabilo, sam ne potrebujem nobenih obrazcev izpolnjevat, kot da ni bilo jasno, koliko vasi imam. Tako dolgo boste drkal, da vam bo še prehitro prišlo. A bo potem spet ninja kriv al kaj?
 

Thorin

Member
Reaction score
0
Nisi nobena izjema odgovoru bi na obkroznico tko kot vsi ter posledicno dubu vabilo....tko kot so ga vsi dobil, kot sem ze reku slo se je sam za bolso ter lazjo kordinacijo ne pa za to, koga bomo sprejeli pa koga ne....

Odlocitev glede novega nabijanja ODAja bos pa sam mogu sprejet, dvomim da bo imel moj odgovor tukaj kako tezo na to ;)

ps: Ne vem zakaj insistiras na javnem pranju umazanega perila.....tisti ki so morali poznat dogajanje med FA ter TT ga ze poznajao
 

ninja

Member
Reaction score
0
Perilo ni umazano, ga je pa treba vsake toliko časa oprat. In nisem jaz začel s pranjem. Sem samo odgovoril na komentarje. ODA nabijam na tako osovraženem .net, počasi, a bo šlo. In ne vem od kje ideja, da bom napadel FA. Vsaj mesec dni sem se trudil, da bi vzpostavil zavezništvo TT-FA-JB. Skoraj je uspelo. V bistvu ste se samo mene moral znebit. Uživajte, če boste kej hodili po tujini (.net), pa potrkajte na vrata. Malica in pivo se bosta vedno našla.

Rad imam transparetnost. Nimam kaj skrivat. Saj je le del igre, tudi komunikacija med igralci in forumaši.

lep pozdrav,
Franci
 

angryman

Member
Reaction score
0
Mene pa še vedno zanima, kdo je nagovoril nekaj igralcev, da naj gredo drugam?

Hvala za odgovor:)
 

DeletedUser

Guest
Ubijalc oprosti, ampak vcasih si res bedak!

Gdo je reku da so se na forumu pisale take informacije? Predno si prestopu si v odgovor na obkroznico (ki je bila poslana TTjevcem) mogo napisat par osnovnih informacij o racunu.....Off/Deff stevilo noblov kje bi rabil preventivne bunkre itd itd......sploh pa ne vem koji kurac se v vse vtikas.....gledaj svoja posla i ne seri prevec

sem rekel če,ker nisem vedel kje se je to delalo. PS: To je javni forum, če ti ni všeč da se not vtikam ne piši, pa je problem rešen. Dokler pa je to Javni forum, pa se bom vtikal not kamor bom hotel in kdaj bom hotel

LP
 

ragnarok

Member
Reaction score
0
Trmasti ste eni in drugi. Noben ne bo popustil, in potem dobimo to kar imamo. Bi se lahko veliko lepše razumeli. Za druge ne vem, ampak jaz sem TT z muko zapustil, ampak le zato ker nismo imeli vodje skoraj 1 mesec dni. Pleme dejansko more imet trdega diktatorja kot si bil ti ninja na s1. Če tega ni, pol več nima smisla biti v plemenu.

Meni je vseeno pod katerim imenom igram, važno mi je da igram z prijatelji iz s1 in s8 (pa nekaj novih iz s11). In to je to... Zato me žalosti kako se vsi prenapolnjeni z ponosom kregate med sabo. Saj ni finta imeti največ vasi, pa največ ODA... finta igre je da z prijatelji sestavite akcijo, in skupaj udarite po sovražniku. Če akcija uspe, ste toliko bolj veseli, če ne uspe se pa pač nasmejite in naslednjo sestavite boljše.

Peskovnik gor, dol, levo, desno... Mene tudi moti da je tako kot je, ampak sem se že nas s1 sprijaznil da tak je, in tak vedno bo... Mislim da vsi pozabljate kaj je smisel te igre. Igrajte, mejte se fajn, družite se, pogovarjajte se... pustite politiko VP, in pa kdo je kaj reko, keri je kaj naredo, pa kdo je barbara pobral... FOLK.... SAMO IGRAJTE PA UŽIVAJTE!!
 

DeletedUser

Guest
Trmasti ste eni in drugi. Noben ne bo popustil, in potem dobimo to kar imamo. Bi se lahko veliko lepše razumeli. Za druge ne vem, ampak jaz sem TT z muko zapustil, ampak le zato ker nismo imeli vodje skoraj 1 mesec dni. Pleme dejansko more imet trdega diktatorja kot si bil ti ninja na s1. Če tega ni, pol več nima smisla biti v plemenu.

Meni je vseeno pod katerim imenom igram, važno mi je da igram z prijatelji iz s1 in s8 (pa nekaj novih iz s11). In to je to... Zato me žalosti kako se vsi prenapolnjeni z ponosom kregate med sabo. Saj ni finta imeti največ vasi, pa največ ODA... finta igre je da z prijatelji sestavite akcijo, in skupaj udarite po sovražniku. Če akcija uspe, ste toliko bolj veseli, če ne uspe se pa pač nasmejite in naslednjo sestavite boljše.

Peskovnik gor, dol, levo, desno... Mene tudi moti da je tako kot je, ampak sem se že nas s1 sprijaznil da tak je, in tak vedno bo... Mislim da vsi pozabljate kaj je smisel te igre. Igrajte, mejte se fajn, družite se, pogovarjajte se... pustite politiko VP, in pa kdo je kaj reko, keri je kaj naredo, pa kdo je barbara pobral... FOLK.... SAMO IGRAJTE PA UŽIVAJTE!!

:)se strinjam s tabo:)
 

DeletedUser

Guest
Trmasti ste eni in drugi. Noben ne bo popustil, in potem dobimo to kar imamo. Bi se lahko veliko lepše razumeli. Za druge ne vem, ampak jaz sem TT z muko zapustil, ampak le zato ker nismo imeli vodje skoraj 1 mesec dni. Pleme dejansko more imet trdega diktatorja kot si bil ti ninja na s1. Če tega ni, pol več nima smisla biti v plemenu.

Meni je vseeno pod katerim imenom igram, važno mi je da igram z prijatelji iz s1 in s8 (pa nekaj novih iz s11). In to je to... Zato me žalosti kako se vsi prenapolnjeni z ponosom kregate med sabo. Saj ni finta imeti največ vasi, pa največ ODA... finta igre je da z prijatelji sestavite akcijo, in skupaj udarite po sovražniku. Če akcija uspe, ste toliko bolj veseli, če ne uspe se pa pač nasmejite in naslednjo sestavite boljše.

Peskovnik gor, dol, levo, desno... Mene tudi moti da je tako kot je, ampak sem se že nas s1 sprijaznil da tak je, in tak vedno bo... Mislim da vsi pozabljate kaj je smisel te igre. Igrajte, mejte se fajn, družite se, pogovarjajte se... pustite politiko VP, in pa kdo je kaj reko, keri je kaj naredo, pa kdo je barbara pobral... FOLK.... SAMO IGRAJTE PA UŽIVAJTE!!

Se strinjam z nekaterimi stavki več, z nekateri manj ampak kot vse skup vzeto lepo napisano. Moje mnenje in lastna izkušnja je, da ko nimaš več veselja igrat pustiš igro in se posvetiš čemu drugemu, ki te veseli.
 

DeletedUser

Guest
Zgleda, da bo treba nazaj prit spilat. :)
Tu na forumu pa malo Flakota, pa Matjaza jezit :D


lp, Grega
 

DeletedUser

Guest
Raje spilaj psihiatra ubijalcu.....on rad svoje komplekse na javnih forumih zdravi ;)

komplekse? Mogoče bi moral ti vzet svoj nasvet, saj očitno vidiš stvari,ki jih ni.
PS: Da bo jasno, če kateremu denar smrdi naj si jemlje vzor po Thoriu, ker naslednji, ki bo moje duševno zdravje omenil, ki je bdw: odlično, bo dobil eno lepo položnico na dom od sodišča.
 
Last edited by a moderator:

DeletedUser

Guest
Mater ste moderatorji pokvarjeni. Prava nesnaga. Ko mu gre za nohte ga blokirate.
Dr.Menace - Ta igralec je blokiran, zato ga ne moreš napasti ali mu poslati okrepitev

Sram bi vas moralo biti, samo nimate sramote.
 

Thorin

Member
Reaction score
0
Oprosti, sam v akciji vam je ratal vzet 3 vasi od dohtorja....oziroma obdrzat 3 vasi je bol pravilen izraz, ma jih pa se 150 ;) i po tvojji logiki mu gre za nohte?

PS: mislim da nas vec boli ta ban kot vas, enostavno doloceni hocjo unicit edini konkurencen svet po dolgem casu
 

DeletedUser

Guest
Mater ste moderatorji pokvarjeni. Prava nesnaga. Ko mu gre za nohte ga blokirate.
Dr.Menace - Ta igralec je blokiran, zato ga ne moreš napasti ali mu poslati okrepitev

Sram bi vas moralo biti, samo nimate sramote.


Kere ga ti streljaš :D dej ne me hecat no. Napadl ste mi 46 vasi obdržal pa 3 in pol se oglašaš da mi gre za nohte?!?! Sramota da sploh začenjaš debato o tej vaši akciji. Za moje pojme je bila polom od poloma. Obdržali ste koliko? 5 vasi? od 50-ih noblanih?....cca 10% uspešnost, na tvojem mestu bi malo pomislil preden bi tako ven vrgu ;) Se pa popolnoma strinjam s tabo glede prvega stavka: "Mater ste moderatorji pokrvarjeni" ;) Blokiran sem nepravično in verjemi da v mojo škodo ter v vašo korist.

Velika večina *WAF*-ovega offa v moji okolici je spraznjena in zatorej nezmožna renoblanja ob mojem povračilu. Ste mi rajš ban zrihtal da se mal obnovite a?? Zdej boste šele dobival nuke pa noble na vasice da tud za računalnik neboste več upal pogledat k bo tolk napadov na vas.

Lp, Dr.Menace



---> se opravičujem za neupravičeno obtožbo, prišlo je do slabe komunikacije z podporo. Stvar rešena :)
 
Last edited by a moderator:
Top