Predlog Sodelovanje med podporo in igralci svet 17

DeletedUser

Guest
Pozdravljeni,

kot sem obljubil je tukaj prispevek o s17. Nekateri me poznate, nekateri ne, večina pa vas ve da sem lansko leto obupal nad vojno plemen ter bil skupaj z ostalimi vodji na s11 "izbrisan iz igre".
Toda to je stvar preteklosti.Opazil sem da mi je .si server od vseh najbolj všeč.Predvidevam da zato ker je majhen(primerjano z .net "mini") se pravi tudi krajši.Ne razumite me narobe vendar po letu/dveh/treh "natepavanja" le malo zamaknjenih frontnih linij bi počasi rad zaključil svet ter če me mika začel novega.Na .si serverju sem dejansko spoznal prijatelje, se dobil z njimi na kavi, pivu, niso na drugi celini ali časovnem pasu. Imamo tudi nočni bonus ki marsikomu omogoča lažji spanec itd.

Zatorej sem se odločil da pripomorem k odnosu podpora/igralci ter odšel z novim predlogom do našega CM Motorke. V spoilerju je moj predlog in njegov odgovor(objava pogovora dovoljena s strani CM):
Pozdravljen,
kljub dogodkom na s11 me še vedno mika igranje .si serverja. Zakaj? Mali(krajši) svet, slovenski jezik, nočni bonus, z soigralci se lahko dobiš na pivu ker niso na drugi celini, itd.
Zanima me če si zainteresiran, da naslednji svet (njegov prihod predvidevam oktobra-novembra enkrat) sestavimo skupaj igralci in podpora, ter skupaj naredimo nekaj za slovensko vojno plemen.

V mislih sem imel da bi povabil najbolj odmevna plemena preteklih svetov, oz. njihove vodje da sestavijo pleme za naslednji svet:
-ninja - KOH s1
-calimero - SPQR s4
-bosko1 - BZJV s5
-Jovan Veliki - AIE s7
-maresi - SHOP s8
-itd.

Zanima me tudi če bi bil ti, kot CM pripravljen pomagati razčistiti in objasniti kakšne nejasnosti (kršenje pravil, bani, itd.) vodjem teh plemen.
V mislih sem imel da bi vsi vodje na tem prihajajočem svetu skupaj naredili skyp sobo kateri bi se pridružil tudi ti. Ta soba bi bila namenjena samo in izključno reševanju sporov glede kršenja pravil itd.
Nekako tako: kakršen koli primer bi prvo vsi vodje v tem chatu skupaj predebatirali in če bi potem bili neskladni ali nam nebi bilo jasno kaj in kako se je zgodilo bi te prosili da nam razložiš in predstaviš zadevo.
Vem da to ni tvoje delo, vendar pa bi s tem veliko pripomogel k lepi družbi in užitku igranja igre same na .si serverjih ter najbrž pritegnil tudi kake dobre stare igralce .si serverja da pridejo nazaj in malo pomešajo konkurenco ter razburijo svetove.

Imam tudi idejo za katero sicer nevem če je mogoča. Bi bilo mogoče da na tem svetu nebi bilo možno so-igranje računov? Se pravi da ima en račun lahko le enega igralca. Brez dual ali trial računov. Tako bi se povečalo št. računov in razjasnilo marsikatero kršitev pravil. Glede na to da bi bilo več računov bi bilo tudi več plačnikov premiuma kar pa mislim da bi Innogamesu vsekakor odgovarjalo.
In pa seveda, večino resnih in dobrih igralcev mislim da bi bilo zato da z premiumom ne moreš kupovati prednosti (povečana proizvodnja surovin, hitrejše urjenje vojske itd.), temveč samo preglednost (vrsta za gradnjo, množično urjenje, itd.).

Nekako tako naj bi na hitro zgledalo, seveda bi bilo treba še marsikaj doreči in se dogovoriti, kontaktirati zgoraj naštete vodje, najbrž se boš moral ti posvetovati z Innogames itd.
Zaenkrat bi rabil samo tvoj odgovor na to sporočilo, se ti zdi vredno poskusiti in narediti .si server veliko bolj atraktiven, domač in prijeten za vse?

Lep pozdrav, Robi - Dr.Menace

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vesel sem, da imate predloge in interes za izboljšave in novosti. Predlog mi je všeč, ekipa bo z veseljem sodelovala v taki skype sobi, na tak način je hitro in učinkovito mogoče rešiti zadeve, da ne nastajajo zamere in, da vsi dobijo prave in direktne podatke, o tem kaj se dogaja, dokler seveda pogovor in ostalo ostane na kulturnem nivoju. Tudi svet brez soigranja bi bilo verjetno mogoče ustanoviti. Za tak podvig bi seveda potrebovali veliko strinjanje in interes igralcev.

Se pravi da z navadno skyp sobo v kateri sodelujejo vodje plemen ter podpora ter normalnim odnosom le te skupine ljudi mislim da lahko razrešimo marsikatero blatenje po forumih, dvome plemen v delovanje podpore, itd.

Kot ste najbrž opazili naj to nebi bila edina novost.Gre se seveda za možnost da bi bilo na s17 možno le SOLO igranje računov. Poenostavljeno: dual in trial računi bi bili kršitev pravil!
Na to idejo sem prišel predvsem zaradi pomanjkanja igralcev in z tem posledično majhno konkurenčnost.Večina "dobrih" igralcev se spravi igrati skupaj in na koncu večinoma ostaneta 2 plemena ki se borita med sabo in še tadva imata le 50% res aktivnih(dual/trial) računov.
Z vzpostavitvijo solo računov bi pridobili:
-več aktivnih računov v igri (nobenega hiperaktivnega-24/7)
-konkurenčnost-> nihče nebi imel prednosti v aktivnosti
-težava za vohune-> nič več zgovarjanja na druge itd. Tvoj račun-tvoja odgovornost
-bunus pri pogajanjih o nastavitvah sveta -> več računov->več PP->več nam Innogames omogoči (čista logika)

Glede na to da so SOLO računi odvisni le od vašega mnenja bi bilo o tem najbolje narediti anketo!Trenutno pa svoje mnenje o vsem tem napišite spodaj.

Najbrž ste zgoraj tudi opazili naštete zmagovalce(vodje) preteklih svetov oz. znana imana slovenske vojne plemen. Ob vsem tem razmišlanju kako izboljšati .si sem prišel na idejo da bi na prihajajoči svet povabil vse bivše zmagovalce ter slave ali krvi željnih plemen slovenskega serverja, da se skupaj dobimo na s17 (oz. malo prej) ter da skupaj oblikujemo njegov nastanek, potek in zmago kateregakoli plemena proslavimo z piknikom za vse!
Tako da ob tej priložnosti vabim(izzivam) vse zmagovalce in njihove nasprotnike ter vse druge ki bi jih "mesarsko klanje" na prihajajočem svetu zanimalo, da povabite svoje bivše(nove) člane, naberete ekipo in jih povedete na bojišča s17 kjer se bo bila bitka zmagovalcev.Naj bo v veselje vseh!

Ob tej priložnosti še uradno napovem prihod ekipe Fallen Angels na s17 ter izzivam vse ki so nas pljuvali in blatili da nam pridejo vrnit milo za drago, nas naučijo manir in svoje besede dokažejo na bojnem polju!

Nastavitve ki so po mojem mnenje nepogrešljive:
Glede premiuma na s17 mislim da govorim v dobro vseh da naj se izključijo vse možne funkcije premiuma z izjemo navadnega Premium računa ter Pomočnika za plenjenje ki kot funkciji ne omogočata napredka in bonifikacij temveč le preglednost za lažje igranje! Innogames dodatne PP pridobi z solo računi tako da ekonomska računica "štima".

Okrepitve bi se lahko pošiljale le članom plemena.Novemu članu NI mogoče poslati okrepitev 14dni(osebno raje vidim 1 mesec) - Mislim da bi to odvzelo vse možnosti brezmejnih akademij ter povezovanje množice v eno pleme.

Moje mnenje o nastavitvah:
->hitrost enot/sveta .......rajši bi videl malo hitrejši svet vendar dvomim da bi Innogames pristal tako na odstranitev premium bonifikacij kot tudi hitrost igre(ki nažalost vpliva na trajanje sveta in z tem kupovanje PP)
->Cerkve: NE
->Lokostrelci: DA
->Barbarske vasi: samorastoče do max. 1000 točk(ali manj)!!!!!
->Paladin: NE (naj se bije bitka v možeh in taktiki ne super močeh paladina)
->Raziskave: 3 stopenjske (malo bolj treba razmislit, naj nebo vse v surovi moči....tudi taktika ima svoj čar)
->Cena Plemiča: vseeno (mogoče paketi, tega še nism vidu na .si, vedno na kovance naletim)
->Bonusne vasi: NE
->Zastave: vseeno (še malo taktike ne škoduje)
->Poruši zgradbo: aktivno
->Morala: neaktivno
->Limit fejkov: neaktivno
->Dosežki: aktivno (medalje pač nekaj le dokazujejo)
->Nočni bonus: aktivno (00:00-7:00)

Počasi se roman bliža koncu, prosil bi vas le, da kontaktirate vse igralce, vodje ki bi želeli igrati na s17 da jih obvestite o prispevku (nažalost nimam kontakta o vseh da bi to lahko naredil sam). Predvsem bi rabili vaše mnenje o takšnih spremembah na s17, v končni fazi je igra tu zaradi nas in le skupaj smo zmožni premikati meje! V komentarju podajte svoje mnenje naj bo tako ali drugačno, prosil ba vas le da se držite teme!

Vse vas lepo pozdravljam,
Dr.Menace
 

masterx.

Member
Reaction score
0
Zanima me če si zainteresiran, da naslednji svet (njegov prihod predvidevam oktobra-novembra enkrat) sestavimo skupaj igralci in podpora, ter skupaj naredimo nekaj za slovensko vojno plemen.

Zdaj jaz bi bil osebno bolj srecen ce bi se svet zacel ze nekje v sredini julija. Zdej res je da si16 še zelo mlad,ampak ce bi CM malo tecnaril ni dvakrat za recti da ga ne bi prej dobili.

Nastavitve ki so po mojem mnenje nepogrešljive

Bilo bi fajn da se bi nastavitve objavile kakih 20 dni prej,pa da se potem mogoce imamo kaki vpliv na njih,in pa da bi se jih dalo spremeniti.
Ker saj veste da kak bo svet Innogames doloci,in ce recejo da bo cerkev,cerkev tudi bo.Tak da bo mojem mnenju bi bilo fanj da se za nastavitve prej ve pa da se lahko spremenijo.
In da bi se tudi upostevalo vecino pri dolocanju nastavitev,da bi jih dolocili igralci Slovenske VP ne pa nemci ko jih tukaj ni na spregled


->Cena Plemiča: vseeno (mogoče paketi, tega še nism vidu na .si, vedno na kovance naletim)

Kot sem slisal tile paketi niso glih vredu,so na .net samo na enem svetu pa se tam niso priljubljeni

->hitrost enot/sveta .......rajši bi videl malo hitrejši svet vendar dvomim da bi Innogames pristal tako na odstranitev premium bonifikacij kot tudi hitrost igre(ki nažalost vpliva na trajanje sveta in z tem kupovanje PP)

Poglej ce bi se kdaj Petercek zavzel za nas bi pomoje kaj lahko dosegel ;)

Okrepitve bi se lahko pošiljale le članom plemena.Novemu članu NI mogoče poslati okrepitev 14dni(osebno raje vidim 1 mesec) - Mislim da bi to odvzelo vse možnosti brezmejnih akademij ter povezovanje množice v eno pleme.

Zelo dobra ideja,vendar bi potem morali biti primerna omejitev clanov v plemenu.

Tale ideja o solo racunih je pa tudi perfektna,tako da ne vem kdo bo proti.

Edino kar me moti nastavitev z si16 je tole Razmik vasi: normalna razdalja,Ce so na si16 normalno razdalje na karti potem bi bilo vredu da na si17 nenormalno velika,pa da se pokrije nekaj kontinentov

Rok.
 
Last edited:

žiga192837

Member
Reaction score
0
se strinjam samo to bi spremenil:

->Barbarske vasi: samorastoče do max. 3000 točk-je fino imeti dobro vas za prvo zavzemanje
->Cena Plemiča: Zlatniki-Kaj so paketi?
->Bonusne vasi: DA-zakaj ne? Samo malo bolj na gosto kot na s15
->Zastave: NE-Drugače bi imeli prednost igralci ki so igrali svetove z zastavami
 

DeletedUser

Guest
Super ideja, ni kaj!
Nastavitve so zelo primerne, spremenil bi samo sledeče (moram se v nekaj vtaknit ;) ):
paladin DA
Zastave NE
Zakaj? Paladin ima določen vpliv samo na začetku sveta, kjer je odvisno od sreče. Kasneje ima s sodelovanjem v plemenu, vsak na voljo vsa orožja. Zastave pa imajo vpliv skozi vso igro in favorizirajo igralce, ki so igrali več svetov. S tem sicer običajno ni nič narobe, v tem primeru, ko gre za spopad legend, pa se mi ne zdi primerno.
Pa začetek sveta na jesen, da bomo imeli kolikor toliko enake pogoje šolarji, študentje in zaposleni (penzionisti so tako vedno fraj :cool: ) Pa še dopusti se takrat že končajo in bo več igralcev na voljo.

Stopimo skupaj, pozabimo na zamere in izpeljimo svet, ki si ga bo vredno zapomniti!
 

žiga192837

Member
Reaction score
0
noob......

Če okoli mene ni nobenega dobrega igralca bi pač zavzel barbarko. Ne bom šel zavzemat nekoga s 500 pik

Aja pa še neki me zanima. Vem da je to malo off topic ampak ali bojo še na katerem svetu skrivnosti?
 
Last edited by a moderator:

okostnjak

50% spammer<br><span style="font-size:0.8em;">Bore
Reaction score
0
Stopimo skupaj, pozabimo na zamere in izpeljimo svet, ki si ga bo vredno zapomniti!

Točno tako.

------------------
žiga - no comment.
---------------------
Dr. Menace- govoril si o taktiki, torej zakaj ne bonusne vasi? :)
paladin ja, ampak brez orožij.

Lp
 

DeletedUser

Guest
Dr.Menace

Bravo šefe, končno ena pametna ideja po vsem tem spamu na forumu, ki je zamrl skupaj z dinozavri na s1.
Bi pa spremenil nastavitve, ker če se že gremo neki svet legend, naj bodo nastavitve standardne:

->Cerkve: NE
->Lokostrelci: NE
->Barbarske vasi: samorastoče do max. 1000 točk(ali manj) *****BREZ MOŽNOSTI PREVZEMA******
->Paladin: NE (naj se bije bitka v možeh in taktiki ne super močeh paladina) - Tu se strinjam...
->Raziskave: Standard, brez nekih večstopenjskih for...
->Cena Plemiča: CEKINČKI
->Bonusne vasi: DA, v primeru, da se jih lahko le farma....
->Zastave: Ne
->Poruši zgradbo: aktivno
->Morala: neaktivno - Definitivno...noob ki se logera po treh mescih ti zenim defom nese 5-8 nukov ko keks in pol se vprašaš, kje je tukej pravica.
->Limit fejkov: neaktivno
->Dosežki: aktivno (medalje pač nekaj le dokazujejo)
->Nočni bonus: aktivno (00:00-7:00) - Dokaj primeren bonus...
In pa seveda hiter svet...naj se nuki tedensko obnavljajo (kot recimo na s14, katerega resnično srčno upam, da bomo končali do s17, ker boti ne dajo mera z barbari in ravno zato bi jaz prepovedal oz.onemogočil noblanje teh podrtij ki dvigujejo % za onemogočanje zaključka sveta)


Avee FA !
 

Thorin

Member
Reaction score
0
Super ideja, ni kaj!
Nastavitve so zelo primerne, spremenil bi samo sledeče (moram se v nekaj vtaknit ;) ):
paladin DA
Zastave NE
Zakaj? Paladin ima določen vpliv samo na začetku sveta, kjer je odvisno od sreče. Kasneje ima s sodelovanjem v plemenu, vsak na voljo vsa orožja. Zastave pa imajo vpliv skozi vso igro in favorizirajo igralce, ki so igrali več svetov. S tem sicer običajno ni nič narobe, v tem primeru, ko gre za spopad legend, pa se mi ne zdi primerno.
Pa začetek sveta na jesen, da bomo imeli kolikor toliko enake pogoje šolarji, študentje in zaposleni (penzionisti so tako vedno fraj :cool: ) Pa še dopusti se takrat že končajo in bo več igralcev na voljo.

Stopimo skupaj, pozabimo na zamere in izpeljimo svet, ki si ga bo vredno zapomniti!


Naceloma sem strogo proti paladina ampak ce se ze more bit bi naredu da se kot zadne orozje dobi plemenica....Ko negdo dobi kot prvo orozje plemenico dobi ogromno prednost pred drugimi
 

DeletedUser

Guest
Pohvalno,dobro si zmetu skupaj,a še zmeraj bo en problem.Igravc lahka ima več internetnih računov in si filajo na začetku eno vas z surovinam ,skatero pride v sam vrh vodečih že na začetku.To bi bilo treba pošlihtat,pa bi igra potekala drgač.
 

ragnarok

Member
Reaction score
0
Če bo čas, zakaj pa ne. Ideja je odlična, vsi združeni v enem svetu. Ta bi se res zapomnil.

Lep pozdrav,
Ragnarok, BP, s11
 

žiga192837

Member
Reaction score
0
Bravo šefe, končno ena pametna ideja po vsem tem spamu na forumu, ki je zamrl skupaj z dinozavri na s1.
Bi pa spremenil nastavitve, ker če se že gremo neki svet legend, naj bodo nastavitve standardne:

->Cerkve: NE
->Lokostrelci: NE
->Barbarske vasi: samorastoče do max. 1000 točk(ali manj) *****BREZ MOŽNOSTI PREVZEMA******
->Paladin: NE (naj se bije bitka v možeh in taktiki ne super močeh paladina) - Tu se strinjam...
->Raziskave: Standard, brez nekih večstopenjskih for...
->Cena Plemiča: CEKINČKI
->Bonusne vasi: DA, v primeru, da se jih lahko le farma....
->Zastave: Ne
->Poruši zgradbo: aktivno
->Morala: neaktivno - Definitivno...noob ki se logera po treh mescih ti zenim defom nese 5-8 nukov ko keks in pol se vprašaš, kje je tukej pravica.
->Limit fejkov: neaktivno
->Dosežki: aktivno (medalje pač nekaj le dokazujejo)
->Nočni bonus: aktivno (00:00-7:00) - Dokaj primeren bonus...
In pa seveda hiter svet...naj se nuki tedensko obnavljajo (kot recimo na s14, katerega resnično srčno upam, da bomo končali do s17, ker boti ne dajo mera z barbari in ravno zato bi jaz prepovedal oz.onemogočil noblanje teh podrtij ki dvigujejo % za onemogočanje zaključka sveta)


Avee FA !


Ja če ni možnosti prevzema za barbarke itak ni dobro da se razvijejo več kot do 1000 točk ker bojo oteževale farmanje.
Ampak ni foreda so bonusne če se jih ne zavzema. Kaj pa hitrejše urjenje in več populacije?
 

DeletedUser

Guest
Ja če ni možnosti prevzema za barbarke itak ni dobro da se razvijejo več kot do 1000 točk ker bojo oteževale farmanje.
Ampak ni foreda so bonusne če se jih ne zavzema. Kaj pa hitrejše urjenje in več populacije?

Oprosti ampak to je en sam Bull shit izgovor. Če sovrag na s11 ne bi poberal barbarov, bi bil danes s11 že končan..tak so pa poberal vas pri vasi in izgube s tem nadoknadili, hkrati pa sami sebi špukal v skledo, ker ko je vojska popadala niso meli koga za farmat...skratka...Brez noblanja barbark..naj obstajajo če že morejo..magari po 3k..samo, da se jih ne more pobrat...Pol pa da vas vidim kako daleč boste prišli vsi tisti, ki ste od sive nesnage odvisni.
 

masterx.

Member
Reaction score
0
Zdej z barbarkami tam vete da ne bo tako (da bi innogames sedaj delal nekaj posebnega za slo vp)
Proti bonuskam tudi nimam nc proti
Glede paladina je pa isto,paladin je al pa paladina ni ,ker teha z orozji tudi ne bodo delali

Za mene bi blo fajn da se poveca razdalja med igralci pa malo vec barbark na zacetku ne pa da mas 4,5 v10x10 na zacetku

Potem pa je svet taki ko da bi 30 ljudi sklaco v eno katrco
 

kustos

Member
Reaction score
0
Točno to, kar je rekel Infra. Za barbarke onemogočte noblanje, pa bo veliko več bitk, ne pa samo predajanje vasi in pobiranje barbarov.

Dr.Menace, poklon za napisano. Super ideja.
 

DeletedUser

Guest
Okrepitve bi se lahko pošiljale le članom plemena.Novemu članu NI mogoče poslati okrepitev 14dni(osebno raje vidim 1 mesec) - Mislim da bi to odvzelo vse možnosti brezmejnih akademij ter povezovanje množice v eno pleme.

Moje mnenje o nastavitvah:
->hitrost enot/sveta .......rajši bi videl malo hitrejši svet vendar dvomim da bi Innogames pristal tako na odstranitev premium bonifikacij kot tudi hitrost igre(ki nažalost vpliva na trajanje sveta in z tem kupovanje PP)
->Cerkve: NE
->Lokostrelci: DA
->Barbarske vasi: samorastoče do max. 1000 točk(ali manj)!!!!!
->Paladin: NE (naj se bije bitka v možeh in taktiki ne super močeh paladina)
->Raziskave: 3 stopenjske (malo bolj treba razmislit, naj nebo vse v surovi moči....tudi taktika ima svoj čar)
->Cena Plemiča: vseeno (mogoče paketi, tega še nism vidu na .si, vedno na kovance naletim)
->Bonusne vasi: NE
->Zastave: vseeno (še malo taktike ne škoduje)
->Poruši zgradbo: aktivno
->Morala: neaktivno
->Limit fejkov: neaktivno
->Dosežki: aktivno (medalje pač nekaj le dokazujejo)
->Nočni bonus: aktivno (00:00-7:00)

Lepo Doktor, v svojem stilu, jedrnato in podprto z dejstvi. Edino lokostrelce bi ven vrgel, ostalo je kr uredu. Mogoče še raziskave - ni potrebe po tristopenski raziskavi, naj bo enostavna.
Najbolj važno je tisto, kar sem odebelil. Skakanje iz plemena v pleme, si nabirati okrepitve in potem biti pameten, kolk nukov si obranil, je nesprejemljivo.
Nikjer nisem zasledil predloga, koliko članov naj ima pleme. Sem za inačico med 10-20. Vem ja, je velik razpon med 10 ali 20, vendar je to še sprejemljivo.
 

DeletedUser

Guest
Dr.Menace zanimivo,iz dneva v dan me presenečaš

jaz imam en predlog,da bi vp oglaševali čim pogosteje,ker ga nič ne oglašujete
 

DeletedUser

Guest
Kot prvo, hvala vsem na čestitkah :))

masterx. said:
Edino kar me moti nastavitev z si16 je tole Razmik vasi: normalna razdalja,Ce so na si16 normalno razdalje na karti potem bi bilo vredu da na si17 nenormalno velika,pa da se pokrije nekaj kontinentov

....če se pojavijo vsa ta plemena ki premišljujejo če se splača še enkrat pridt probat odigrat .si server bi bilo fino da je svet čimmanjši, drgač ga bomo igral 20let....po možnosti bo že kako pleme od starosti izgubilo 70% članov =P

Egon Mali said:
Nastavitve so zelo primerne, spremenil bi samo sledeče (moram se v nekaj vtaknit ):
paladin DA
Zastave NE
Zakaj? Paladin ima določen vpliv samo na začetku sveta, kjer je odvisno od sreče...

Glede zastav se popolnoma strinjam, glede paladina pa bi bila res mogoče najboljša opcija da bi se uredilo da plamenico čisto vsak igralec dobi kot ZADNJE orožje. Ta Yoshijeva ideja je legendarna, plamenica kot prvo orožje je nepredstavljiva prednost ki v takem svetu lahko močno neuravnovesi tehtnico enakosti za vse. Plamenica kot zadnje orožje pa je uporabna le z dobro taktiko, če nimaš te ti tud plamenica ne pomaga prav zelo... xD

Offtopic: Egon Mali bi te lahko prosil da narediš anketo o solo acc-jih, da se dobi nek "feedback" igralcev. (standardna anketa:glasuješ lahko le enkrat, za glasovanje moraš biti prijavljen...to naj bi vsaj po mojem omogočilo nek realen pogled na idejo o solo računih)

infra said:
->Barbarske vasi: samorastoče do max. 1000 točk(ali manj) *****BREZ MOŽNOSTI PREVZEMA******

Mislim da je to še ena bolših idej, sicer nevem kolk je izvedljiva, upam pa da bomo dobili odgovor s strani podpore.
Barbarske vasi so na voljo za farmanje, ne lizanje ran...

infra said:
->Bonusne vasi: DA, v primeru, da se jih lahko le farma....
....nehi pit =P v čem ti fora bonusne vasi če jo lahko samo farmaš? isto ti je če je navadna barbika :)


lord-franco said:
Pohvalno,dobro si zmetu skupaj,a še zmeraj bo en problem.Igravc lahka ima več internetnih računov in si filajo na začetku eno vas z surovinam ,skatero pride v sam vrh vodečih že na začetku.To bi bilo treba pošlihtat,pa bi igra potekala drgač.

Nažalost vedno obstaja šansa da ima igralec več računov. :(
Če pa me spomin ne vara so ponavadi v začetku sveta neke prepovedi/omejitve o pošiljanju surovin med igralci.

Mitja64 said:
Lepo Doktor, v svojem stilu, jedrnato in podprto z dejstvi. Edino lokostrelce bi ven vrgel, ostalo je kr uredu. Mogoče še raziskave - ni potrebe po tristopenski raziskavi, naj bo enostavna.
Najbolj važno je tisto, kar sem odebelil. Skakanje iz plemena v pleme, si nabirati okrepitve in potem biti pameten, kolk nukov si obranil, je nesprejemljivo.
Nikjer nisem zasledil predloga, koliko članov naj ima pleme. Sem za inačico med 10-20. Vem ja, je velik razpon med 10 ali 20, vendar je to še sprejemljivo.

Nekje 10-20 ja.....mogoče 25 če so solo računi, dualov je ponavad ko listja in trave :)

Hmmmm....se pravi če sem prav bral bi mogli spremeniti nastavitve:
->Lokostrelci: NE
->Cena Plemiča: kovanci (klasika prevladuje)
->Paladin: DA (Plamenico dobi VSAK igralec kot ZADNJE orožje)
->Zastave: NE (prevelika prednost igralcev ki jih že imajo)
->Barbarske vasi: samorastoče do max. 1000 točk(ali manj)!!!!! ***BREZ MOŽNOSTI PREVZEMA***
->Raziskave: enostopenjske (klasika wins again)

in pa dodatek: Svet nažalost manj primeren za začetnike :( Da nebo kdo reku da ni bil opozorjen da vstopa v levji brlog... :)
Ostalo mislim da je več ali manj soglasno s strani igralcev ki jim je uspelo komentirati. Če pa imate še kakšen predlog ali idejo ki mislite da bi zanimala ostale igralce mislim da je sedaj čas da jo predstavite...
...mogoče samo še neka izhodišča za hitrost:

->Hitrost igre 1,5
->Hitrost enot 1,5


Počasi bi bilo fino, da bi se dobil še komentar Motorke kaj in bi se in kaj se nebi dalo urediti, ter da se uredi anketa o solo računih.

Lp, Dr.Menace
 
Last edited by a moderator:
Top