Neuradni časopis sveta 20 2.del

DeletedUser

Guest
newspaper222.pngPozdrav svetu

Spet sem tukaj seveda je v tej številki dosti več za povedati kot je bilo v prvi.
Seveda bom začel kar na začetku.


Govorim s pogleda plemena SPANK

Pa gremo na začetek k moji prvi zavzeti vasi ki sem jo vzel od vodje plemena FaiL s katerimi smo nekaj časa imeli NNP ampak smo opazili njihovo počasno rast ter z NUKE naredili plan da bi jih noblali skupaj (takrat smo imeli zavezništvo) seveda smo se mi (SPANK) lotili tega podviga par dni predčasno in uspešno ponoblali par lepih vasic saj je bilo dovolj čakanja. Po tem so tukaj bili pleme WIN kateri so bili severno od našega glavnega plemena . Razpadli so zaradi nekakšnega neznanega razloga, ki ga seveda ne vem in ga ne mislim opisovat. Iz WIN plemena je nastalo pleme NEVER katerega vodja je bila v tistem času igralka (suco)Nataša s imenom (chillipure) . Katera me je kontaktirala za zavezniške odnose privolil sem v 1 teden NNP-ja ter ji povedal da je za njo in enega njenega igralca prostor v našem plemenu vsi ostali ji rastejo prepočasi da bi nam bili v kakšno drugo korist kot pa da jih ponoblamo. Seveda ni bila za akcijo saj to so bile po njenem mnenju vzhajajoče zvezde. Po tem ko sma nekaj časa debatirala je seveda za mojim hrbtom odšla do plemena MNS s katerimi smo že nekaj časa imeli dogovorjeno za to da združimo plemena. Hotela je narediti »super pleme« . Infomracije sem dobil že kar takoj ko je prvič stopila za moj hrbet in delala novo moč na k55 ki bi bila sposobna ustaviti rast našega plemena(SPANK) . Ker se ji je to izjalovilo je poizkusila pri plemenu NUKE katerim je pisala :
[spoil]
ChiliPure včeraj ob 08:48
Tole je za (neimenovana oseba), ker kot sem izvedela Marina odloča o tem in sicer:

Prejšnji teden smo na novo formirali pleme, tako rekoč smo bili vrženi v vodo, in je bil oto pač nujno potrebno. Posledično smo šibki in v manjšini, a samo zaenkrat, kljub majhnosti, smo se zelo povezali in vsak dan posebej sodelujemo v res globokem timskem duhu.
Ker pa se jaz kot izkušena igralka zavedam, da so moji "mladičeki" premali za resen boj z vami NUKE in SPANK pa iščem rešitev da jih zaščitim dokler ne odrastejo v prave herkulese...kar pa glede na velik oželjo in predanost so že.

Ker mi Spinel ni ponudil prostora za vse oziroma je dal ponudbo samo za mene in leonsa, iščem rešitve drugje, saj sedaj svoje mladiče nisem pripravljena zavrečti sam ozaradi teh vasi na tem svetu...več mi pomeni predanost, sploh zdaj k sem jih naspidirala in motivirala, ne morem bit drugačna do njih kot da jih branim z vso močjo.

Torej, imam predlog zate: Smo lahko vaše podpleme NUKE2?

Vem da se ti glede na vašo moč zdi to hecno in da mogoče mislite, da ne morete imeti koristi od nas, sploh tukaj ko se okrepitev neda pošiljati, pa vendar razmisli na dolgi rok...sSapnkom ne boste cel čas zavezniki, slej ko prej se boste primorani boriti z njimi, no tukaj pa nastopimo mi ...saj zaradi geografske lege avtomatično zavremo njihov razvoj in v času ko bo spopad prišel imamo skupaj perfektno izhodiščno točko in premoč...

Hvala ti za odgovor in diskretnost

lp

Nataša (orginal acc suco) [/spoil]
[spoil] ChiliPure danes ob 17:56
ker ste zavezniki in spinel mi je dal ponudbo za mene in leonsa...noče pa ostalih mojih...in ker iščem prostor za večji del ekipe, tiste tadobre...in tudi ve da ste vi dobili ponudbo...je najbrž vas pregovoril..pač sklepam ;) nič tazga...spoštujem vašo odločitev in vam želim lepo igro..škoda...ker slej ko prej se boste spopadli s spankom...in vaši igralci so mi velik obolj pri srcu kot spankovi...kjer je preveč umazane igre, vi pa kolikor mi je znao ste fer in če bi imela veselje bi ga imela z vami hehe...jg* mogoče pa kdaj drugič kje drugje

lp

Nataša [/spoil]

Jaz sem sicer nekaj časa držal tišino enih par dni potem sem ji pa to povedal in čakal na njen odziv. Po tem mi je prekipelo sem odstranil NNP seveda sem si zadal da pokažem njen pravi obraz temu svetu in vsem ostalim . Toliko o poštenosti…

Zgodba se nadaljuje po tem ko smo združili plemena s MNS po tem so nam seveda pisali Galci x4 za nek pakt in seveda naj jim prepustimo igralca Leons ker ji zavzema. In to z zelo močnimi besedami » če ga nebote ga bomo itak ponoblali v vsakem primeru« Seveda sem se na te besede požvižgal sam vem da je soliden igralec in dober dodatek k timu. Nekaj časa smo se menili in že v kakšnem petem sporočilu z njihovim vodjem (Fami) mi je napisal da je k55 skupen kontinent in da tisti ki so na njem se pač lahko prostovoljno širijo okoli svojih vasi . Moj odgovor je bil vi imate samo enih par igralcev tu doli naj se preselijo na vašo stran na k45 pa je dogovor sklenjen na to se niso strinjali in tako se je začela vojna med SPANK in GALCI .

[spoil]
fami-malo-jaci.png
[/spoil]


Sama vojna:

[spoil]
vojna-galci1.png
[/spoil]

Seveda moram priznati da prave vojne s naše strani še niso doživeli in da še bo prišel čas ko bomo tudi mi pritisnili s vso močjo. Meni so vsi vedno pravili ne delaj polovično kam se zaganjaš vzami si čas 2x premisli in naredi kot se spodobi.


Nekaj časa je potekala ta vojna nakar NUKE doleti razpad saj je njihova prejšnja vodja bog ji daj dobro zbolela in ni mogla opravljati svojih dolžnosti. Mnogi v razočaranju so mi pisali če bi naredil uslugo kot zaveznikom in jim bi odprl vrata v naše pleme . Seveda nisem niti razmišljal in sem naredil placa za skoraj vse člane plemena kateri so bili zagnani za igro. V tistem smo se odpovedali svoji rasti za dobro naših zaveznikov saj bi se morali vsi seliti na sever za dober razvoj. Po nekaj dneh mi piše (žaža) katera več ne igra na svetu vsaj ne da bi jaz vedel da so se odločili NUKE ponovno postaviti na noge »češ da je to bila Želja njihove prejšnje vodje« Ter pomoč še ostalim članom kateri so ostali na suhem . Kar srh me je spreletel saj sem vedel da je to samo iz razloga ker nekateri pri NUKE ne marajo teme sveta(Nosensa) s katerimi smo imeli zavezništvo . To jim je šlo v nos in so postavili oziroma se povezali že s propadli plemenom. Prosili so za ponovno zavezništvo ampak to je bil že višek si prijazen si dober odstopiš kontinent igralcem katerih ne poznaš prav dobro čeprav bo tvoj lasten razvoj pešal .Seveda smo (Demokratično) zavrnili vse oblike zavezništva s njimi. To kar se je zgodilo je bilo ponižajoče za naše pleme kot za mene . V mojih očeh je bilo kakor da bi jim ponudil roko ki so jo sprejeli povohali in odvrgli ko so izvedeli interno stanje plemena SPANK nas ne zanima kaj so oni imeli s igralcem(Nosense) ampak da so zaradi tega zavrgli tudi našo ponujeno roko ter ves moj trud ki je bil vložen v to.

Seveda sedaj je vojna v teku tudi med NUKE in SPANK ;)

Fantje in dekleta to je napisano s moje perspektive ni nujno ta je vse točno tako ali pa da so nuke res hoteli nas osmešiti ampak pač enostavno niso razmišljali tako daleč kot do (nasikanca)Lp
Spinel


Seveda še pridejo statistike par poročil in dopolnitev časopisa :)
 
Last edited by a moderator:

ChiliPure

New Member
Reaction score
0
Po tem so tukaj bili pleme WIN kateri so bili severno od našega glavnega plemena . Razpadli so zaradi nekakšnega neznanega razloga, ki ga seveda ne vem in ga ne mislim opisovat. Iz WIN plemena je nastalo pleme NEVER katerega vodja je bila v tistem času igralka (suco)Nataša s imenom (chillipure) .


1. Neznanega razloga?? Kolikor vem sma ti z leonsom dobro razložila, zakaj na skypu, razlog je bil Mirko22, katerega si takoj vzel v pleme z namenom, da ga mi ne bi ponoblali oziroma da ste ga vi ponoblali s par dni razlike, med tem ko ste nam dali NNP samo zato, da ga mi nismo napadali...kdo je tu zdaj hinavec?
2. Vodja nisme bila jaz ampak leons, ki me je prosil da mu pomagam skupaj z roko ob roki...in sem mu, ker kar je naredil mirko22 v svojem lastnem plemenu (prvo vas je ponoblal lastnega igralca, kateremu je vas prej pregledal in ker ni imel dovolj vojske, gaj e ponoblal čez noč..ok..se strinjam, da taki ne morejo delovat v plemenu, samo fer vodja da takemu priložnost vsaj 1 teden in šele nato nobla, če igralec ne uboga navodil, kot drugo so mu takratni soplemenjaki pisali na njegovo fehtanje surovine za plemiča, ki ga je naredil prej kot vojsko sebi, saj je za naslednjo noblanje potreboval igralce z 2k pikami, ki so imeli že več vojske kot on sam, da je lahko noblal naprej...itd.)

Katera me je kontaktirala za zavezniške odnose privolil sem v 1 teden NNP-ja ter ji povedal da je za njo in enega njenega igralca prostor v našem plemenu vsi ostali ji rastejo prepočasi da bi nam bili v kakšno drugo korist kot pa da jih ponoblamo. Seveda ni bila za akcijo saj to so bile po njenem mnenju vzhajajoče zvezde. Po tem ko sma nekaj časa debatirala je seveda za mojim hrbtom odšla do plemena MNS s katerimi smo že nekaj časa imeli dogovorjeno za to da združimo plemena. Hotela je narediti »super pleme«
.

3. MNS oziroma Nikšiču sem pisala PRED TABO - kako lahko potem trdiš da sem ti pisala za hrbtom, on mi takrat ponudil da nekaj nas pride k njemu a ne veliko, zato seveda nisem bila, saj sem igralcem obljubila da jim bom pomagala zdržati čim dlje v igri, oziroma Nikšič mi je rekel da še bomo videli in se dogovorili - no par dni kasneje nič meni nič tebi, je nikšič in njegovo pleme spank 2, no dan kasnej sem šele tebi pisala za NNP...in kot si rekel si mesto ponudil samo meni in leonsu, a če sem igralcem obljubila kar sem jim, sevedfa nisem bila zato, meni pač vasi ne pomenijo toliko, da bi izkoristila neizkušene igralce za lahko noblanje, kot ste ga v velikih primerih izkoristili vi, nikoli pa nisem rekla da gradim super pleme...sem pa še danes prepričana v to, da se vp igre lahko nauči vsakdo, če ima priložnost in z voljo in učenjem je to lahko hitro. ...Kdo je zdaj tu hinavec???? Ti, mogoče misliš da ne, zato ker očitno imaš kronološki razpored v glavi krepko pomešan...Nikšič, mu je pač bila to taktika...in navsezadnje, nasprotniku ni dolžen razpolagat s podatki, boril se je za svoje pleme enako kot sem se jaz, zato ga še danes spoštujem.

Infomracije sem dobil že kar takoj ko je prvič stopila za moj hrbet in delala novo moč na k55 ki bi bila sposobna ustaviti rast našega plemena(SPANK) . Ker se ji je to izjalovilo je poizkusila pri plemenu NUKE katerim je pisala :
[spoil]
ChiliPure včeraj ob 08:48
Tole je za (neimenovana oseba), ker kot sem izvedela Marina odloča o tem in sicer:

Prejšnji teden smo na novo formirali pleme, tako rekoč smo bili vrženi v vodo, in je bil oto pač nujno potrebno. Posledično smo šibki in v manjšini, a samo zaenkrat, kljub majhnosti, smo se zelo povezali in vsak dan posebej sodelujemo v res globokem timskem duhu.
Ker pa se jaz kot izkušena igralka zavedam, da so moji "mladičeki" premali za resen boj z vami NUKE in SPANK pa iščem rešitev da jih zaščitim dokler ne odrastejo v prave herkulese...kar pa glede na velik oželjo in predanost so že.

Ker mi Spinel ni ponudil prostora za vse oziroma je dal ponudbo samo za mene in leonsa, iščem rešitve drugje, saj sedaj svoje mladiče nisem pripravljena zavrečti sam ozaradi teh vasi na tem svetu...več mi pomeni predanost, sploh zdaj k sem jih naspidirala in motivirala, ne morem bit drugačna do njih kot da jih branim z vso močjo.

Torej, imam predlog zate: Smo lahko vaše podpleme NUKE2?

Vem da se ti glede na vašo moč zdi to hecno in da mogoče mislite, da ne morete imeti koristi od nas, sploh tukaj ko se okrepitev neda pošiljati, pa vendar razmisli na dolgi rok...sSapnkom ne boste cel čas zavezniki, slej ko prej se boste primorani boriti z njimi, no tukaj pa nastopimo mi ...saj zaradi geografske lege avtomatično zavremo njihov razvoj in v času ko bo spopad prišel imamo skupaj perfektno izhodiščno točko in premoč...

Hvala ti za odgovor in diskretnost

lp

Nataša (orginal acc suco) [/spoil]
[spoil] ChiliPure danes ob 17:56
ker ste zavezniki in spinel mi je dal ponudbo za mene in leonsa...noče pa ostalih mojih...in ker iščem prostor za večji del ekipe, tiste tadobre...in tudi ve da ste vi dobili ponudbo...je najbrž vas pregovoril..pač sklepam ;) nič tazga...spoštujem vašo odločitev in vam želim lepo igro..škoda...ker slej ko prej se boste spopadli s spankom...in vaši igralci so mi velik obolj pri srcu kot spankovi...kjer je preveč umazane igre, vi pa kolikor mi je znao ste fer in če bi imela veselje bi ga imela z vami hehe...jg* mogoče pa kdaj drugič kje drugje

lp

Nataša [/spoil]

Jaz sem sicer nekaj časa držal tišino enih par dni potem sem ji pa to povedal in čakal na njen odziv. Po tem mi je prekipelo sem odstranil NNP seveda sem si zadal da pokažem njen pravi obraz temu svetu in vsem ostalim . Toliko o poštenosti…


4. No, zdaj pa že res krepko mešaš časovni razpored, in prvič za hrbtom, kot sem zgoraj napisala, niti prvič niti drugič, namreč ta sporočila, ki si jih tukaj kopiral, so dobili za dnevom ko si me na skypu obtožil da delam za hrbtom in da pišem nevem komu, simislil takrat MNS??? Kot sem ti objasnila preden sem pisala NUKE, sem se z MNS dogovarjala še pred vami, kako torej bi lahko bilo to za hrbtom??? A si ti men povedal ko sva se prvič pogovarjala za vse tvoje strategije??? Si ti meni povedal da si se že pred nami dogovarjal z MNS??? Če sem zato jaz hinavska, potem si ti ravno tako ;) In ja sporočila NUKE sem pisala in jih tudi kopirala nekaterim igralcem z nameno ker sem dala naslov objave: ZDAJ PIŠEM RES PONUDBE DRUGIM, KOT SEM BILA OBTOŽENA, A NE ZA HRBTOM JAVNO NA OČEH...TAKO DA SI ZELO SFALIL, čew si mislu, da si dobil kopirano sporočilo nuke od tistih ki so res hinavski, da boš zvedu kaj novega...to da ga boš dobil, sem že vedela še preden sem pisala..v dokaz bi lahko poslala pogovore z igralci, sicer sem pa noč prej pisala tudi tebi na skyp..skopiraj še tiste celotne pogovore...ne samo odseke, ki meljejo na tvoj mlin;)

PA še bi se dalo tu točno predebatirati, a naj vsak presodi sam, če sem zato, ker sem igralcem v plemenu NEVER, ki ga je ustanovil leons, obljubila, da jim bom pomagala in se tega držala, dokler sem videla, da jim žal ne morem ničl več kosristiti in sem svoje vasi razdelila leonsu in neverAgein, ki sta takrat še imela perspektivo za igranje naprej...aja

ps...za Never Again sem te prosla..pa si me takrat odklonil, no kasneje si ga pa vzel, kdo je zdaj tu hinavec ;)

Sicer pa pravijo tako....kar vidiš v drugih je v tebi, saj drugi so tvoje ogledalo. No, mogoče sem pa res tud jaz malo hinavska, saj v tebi vidim hinavca z doktorsko nalogo ;)
 

DeletedUser

Guest
No nataša da te dokončno dol zabijem ti bom lepo po vrsti odgovarjal da bodo vsi vedeli da edini hinavec tukaj si ti .


1. Neznanega razloga?? Kolikor vem sma ti z leonsom dobro razložila, zakaj na skypu, razlog je bil Mirko22, katerega si takoj vzel v pleme z namenom, da ga mi ne bi ponoblali oziroma da ste ga vi ponoblali s par dni razlike, med tem ko ste nam dali NNP samo zato, da ga mi nismo napadali...kdo je tu zdaj hinavec?

Ni res meni je on povedal svojo zgodbo katera je bila daleč od tvoje nevem sicer kdo je zdaj tu nor ampak da nadaljujem nismo ga ponoblali ampak je združil račun. Toliko o hinavcih . NNP ste dobili samo zaradi tega da bi mi izvedeli kako sta se odločila vidva s leonsom... Brez skrbi smo imeli dovolj vojske da vama vzamemo tiste vasi kdaj hočemo...

3. MNS oziroma Nikšiču sem pisala PRED TABO - kako lahko potem trdiš da sem ti pisala za hrbtom, on mi takrat ponudil da nekaj nas pride k njemu a ne veliko, zato seveda nisem bila, saj sem igralcem obljubila da jim bom pomagala zdržati čim dlje v igri, oziroma Nikšič mi je rekel da še bomo videli in se dogovorili - no par dni kasneje nič meni nič tebi, je nikšič in njegovo pleme spank 2, no dan kasnej sem šele tebi pisala za NNP...in kot si rekel si mesto ponudil samo meni in leonsu, a če sem igralcem obljubila kar sem jim, sevedfa nisem bila zato, meni pač vasi ne pomenijo toliko, da bi izkoristila neizkušene igralce za lahko noblanje, kot ste ga v velikih primerih izkoristili vi, nikoli pa nisem rekla da gradim super pleme...sem pa še danes prepričana v to, da se vp igre lahko nauči vsakdo, če ima priložnost in z voljo in učenjem je to lahko hitro. ...Kdo je zdaj tu hinavec???? Ti, mogoče misliš da ne, zato ker očitno imaš kronološki razpored v glavi krepko pomešan...Nikšič, mu je pač bila to taktika...in navsezadnje, nasprotniku ni dolžen razpolagat s podatki, boril se je za svoje pleme enako kot sem se jaz, zato ga še danes spoštujem.

O tole bo pa pomota ti si sestavljala super pleme takoj za tem ko smo se mi dobili na skypu saj sem se osebno pogovarjal s njim in mi je točno povedal kdaj in kako je to potekalo tako da jezik za zobmi ti najbolje pristaja. Ti si mu pisala dan po tem ko sma se midva menila tako da ne bo večjih zmot in laži.

4. No, zdaj pa že res krepko mešaš časovni razpored, in prvič za hrbtom, kot sem zgoraj napisala, niti prvič niti drugič, namreč ta sporočila, ki si jih tukaj kopiral, so dobili za dnevom ko si me na skypu obtožil da delam za hrbtom in da pišem nevem komu, simislil takrat MNS??? Kot sem ti objasnila preden sem pisala NUKE, sem se z MNS dogovarjala še pred vami, kako torej bi lahko bilo to za hrbtom??? A si ti men povedal ko sva se prvič pogovarjala za vse tvoje strategije??? Si ti meni povedal da si se že pred nami dogovarjal z MNS??? Če sem zato jaz hinavska, potem si ti ravno tako In ja sporočila NUKE sem pisala in jih tudi kopirala nekaterim igralcem z nameno ker sem dala naslov objave: ZDAJ PIŠEM RES PONUDBE DRUGIM, KOT SEM BILA OBTOŽENA, A NE ZA HRBTOM JAVNO NA OČEH...TAKO DA SI ZELO SFALIL, čew si mislu, da si dobil kopirano sporočilo nuke od tistih ki so res hinavski, da boš zvedu kaj novega...to da ga boš dobil, sem že vedela še preden sem pisala..v dokaz bi lahko poslala pogovore z igralci, sicer sem pa noč prej pisala tudi tebi na skyp..skopiraj še tiste celotne pogovore...ne samo odseke, ki meljejo na tvoj mlin

Pa s kom misliš da se meniš jaz imam še vse podatke shranjene vse vem točno po času ti si 2x odšla za moj hrbet in pisarila okoli pa kaj misliš da sem po juhi priplaval . Prosim pokaži mi pogovore kjer si mi to pisala saj sam tega nisem našel ... Beseda brez dokaza je za mene akmmm veš kaj ne ... Oglavnema jaz če te v prihodnjosti še srečam na kakšnem svetu in si po možnosti v moji bližini ne boš dolgo .

Smešno se mi zdi saj si mi to že enkrat povedala da si mi napisala to ampak sem iskal in iskal pa nisem našel mogoče sem jaz nor in slep ampak v to dvomim če je pa res pa ne spremeni dejstva da si 2x šla za hrbet in pisarila po najinem pogovoru ne pred tem ...

Sicer pa v mojih besedah ni bilo laži jaz sem ti vse povedal direktno dam vam 1 teden vaju s leonsom vzamemo. Čist direktno brez ovinkarjenja tudi za mirkota sem vam povedal da ga ne bomo pustili noblati če bi imela "jajca" bi to naredila brez mojega dovoljenja glede na to da si tako ali tako vedela kam pes taco moli . Zdaj pa še pišeš o tem daj povej še kaj da se lahko še malo nasmejim.
 
Last edited by a moderator:

ruki

Member
Reaction score
0
Če gledamo iz druge strani ,to da se je NUKE spet postavil na noge ni tako slabo ,ker bo saj zanimiv si20 ,saj so si plemeni teoretično zelo izenačeni (če pogledamo točke).
 

DeletedUser

Guest
Sej to je res dobro če sem odkrit me je minevalo do igranja po združitvi zaj bo vsaj zanimivo maš prav ;) super zadeva
 

ruki

Member
Reaction score
0
http://prntscr.com/7nz2oh
Evo ena izmed nasikancovih pametovanj...Noob je bolji od njega (rofl)
Treba se je uprašat kaj je nasikanc če je noob bolji od njega ...

aja pa še nekaj imam zate:
-definicija poštenosti naposredno iz SSKJ:

poštênost -i ž (é) lastnost, značilnost poštenega človeka: znan je po svoji delavnosti in poštenosti / ekspr. dekle je bilo poosebljena poštenost / ekspr. na svetu ni več poštenosti / znanstvena poštenost ♪


Sam ti poznaš samo tole nažalost:
-nèpoštèn -êna -o prid. (ȅ-ȅ ȅ-é) ki ni pošten: ne druži se z njim, nepošten človek je / nepoštena igra, kupčija; nepošteno dejanje / evfem. ima nepoštene namene slabe ♪
 
Last edited:

ruki

Member
Reaction score
0
Torej prabiš da sem v pol leta tolko napredoval ?:D
Da sem prišel iz pred-pred-nooba do nooba?
Ti si se ustavil pri pred-noobu

Hvala ,ane da si opazil moj napredek ;)
 

DeletedUser

Guest
ruki nisem mislu tega napisat ampak ker je že tolk govora o Maticu sem se odloču, da ti vsaj pojasnim moj vidik oz. moje gledanje nate kot igralca in soplemenjaka,...s18

Začel si sam, kasneje združu z amadetom, kaj se je takrat noblalo ? - pobral si vsako vas, ki je bla off, ki je bla razvita, pa nima veze kje je bla, tut v 3pm se je noblalo. Pri akcijah sta bila redkokdaj, če sta že bla je blo pa tko, da so se zmerej ponucal nuki od drugih, potem si pa ti čez uletu. Rezervacije so se menjavale na vsake 10 dni odvisno od tega, kaj si najdu v vasi..prebijat nisi šel ker bi ti drugače sfalil lc za farming. Sej ne rečem, maš dober začetek, farmaš tut ne slabo...ampak vp se začne igrat z namenom, da se svet tudi konča, tega pri tebi žal ne vidim, ker vedno dobim filing, da nimaš nadzora nad računom, ki ima 50+ vasi...

...lahka bi še dodajal stvari pa se mi ne lubi pogrevat, samo glavne točke sem ti naštel...

...ciao
 

ruki

Member
Reaction score
0
No ja infra,ne da nisem imel nadzora nad računom (+50) vasi,ampak na si18 prišlo nekaj drugega vmes,verjemi.
1.Igral sem dual z amadetom ,ki ni mogel igrati zaradi šole saj se ima veliko za učiti ,prav tako sem se moral tudi sam saj je bilo takrat ravno obdobje "ocenjevanja" ter nisem mogel biti na vojno plemen 7h na dan ;)
2.Kot sem rekel sem izgubljal voljo zaradi neaktivnosti pa še poleg tega sem začel padati po lestvici in od takrat je šlo vse navzdol pa še poleg tega me je tako znani matic ves čas jebal v glavo ,ker sem bil večkrat plenilec od njega...

Jst ne mislim igrati vojno plemen ,da bi me negdo takole jebal v glavo kar naprej,človek izgubi voljo,a veš?
Ko pa si rekel glede noblanja vasi...30% morale pa celi def nuk nutri pa tut ne mislim it noblat raje to na sovražnih pokurim ;)


No ja na si20 se je pa ponovno včeraj oglasil matic...In kaj je spet počel?-jebal v glavo ,zanj je vsak noob pa ni važno ali je ta "noob" pokazal več od njega ali ne.
On je sam svoj kralj ;)
 

DeletedUser

Guest
ruki vem kako je blo na s18 in mi ne rabiš objasnjevat vsega. Vem kaj se je delalo in kaj si noblal..zaradi tega tudi posledično nisi meu nadzora nad računom, ker če maš vasi po celem svetu pač vsega ne moreš branit,...pač moreš se zavedat, da vsak z rjavo piko na karti ni noob, ki ga boš lahka pobral s pol nuka pa 1-im plemkotom ki ga boš pošilju sem in tja, slej ko prej naletiš na bombico...in morala je padla takrat ko si začel izgubljat vasi, večinoma po svoji krivdi. Ista šola je doletela na s18 matica..ampak je pol dobil klofuto, veš tisto mamino "streznitveno" klofuto in zdej ve kak je treba noblat :D...da akcij ko so ble sploh ne omenjam, sej veš kaj imam v mislih,...predvsem tista z nekaj11. ;)
 

-Nasikanc-

Member
Reaction score
0
rukec v glavo jebem samo take noobe ko si ti... ko mislijo da so frajerji ker dobro začnejo in so nekaj dni prvi. Več si mel plenilcev od mene bravo plosk plosk, realnost je taka da te zdaj več ne vidim.

Vsak dan si kot je že gal povedal izgubil vas, vsak dan, jebal sem te v glavo tudi zato ker si se cele dneve hvalu kako smo mi dobri, vsak dan farmerji nič na nemorejo prvi sem ti povedal na s16 si bil tud farmer pa popušu tudi tu boš, sam se te nič ne prime zgleda da ne dojameš da se svetovi zmagujejo pri 500-600 vaseh tam se pokaže kdo je ''FARMER''..

Javi sem se ker so se vaši NUKOVci hvali kako ste jaki ker ste pobrali 7 vasi + tega na dveh vaseh vam je lojalnost padla na 0, nam pa ko smo renoblali na 2 vaseh ostala na 1, je to sreča ali znanje? Sam si odgovori, sicer pa NUKE je danes lepo padel na realna tla ane ruki vasi pa šekr niso nehale padat bog ve kolko jih bomo do večera pobrali, pa še nukci se nam obračajo bomo lahko še naprej sekali medtem ko bote vi obnavljali pa obnavljali...
 

ruki

Member
Reaction score
0
infra,glede nekaj11,prosim ne mi omenjati tega 1x sem šel z njim noblat in je bilo vse neuspešno,zato ker ni znal poslat train ter je poslal 4 nuke s plemičom...Saj bi bilo dobro če bi bili čisto skupaj a kaj ko je bilo vmes 3s razmika,to je pa snipala celimi nuki...

Lepo vas prosim da mi pametujete o eni stvari ,pri kateri STE BILI ZRAVEN oz. veste kaj se je zares DOGAJALO v ozadju.
Zate nasikanc pa vsi vedo da si nepošten igralce ter nesramen ,če ti podpora nebi dala bana bi še njih jebal u glavo...Aja pa mimgrede ne poznam sveta kjer bi imel min. 3 vohune v vseh plemenih...Medtem ko je spinel res pošten (TER GA MORAM POHVALIT!) saj naj bi mu že več "vohunov" pisalo a jih je enostavno odjebal.
Če boš šel v SPANK (nasikanc) prosim naj te SPINEL ter NeverAgain kaj naučita saj sta oba zelo poštena!


Glede tele sreče lahko zapreš usta ker se nam je ene 3x (V 2eh dneh) zgodlo da je lojalnost na 1 padla (primer od danes:48 lojalnost pa nemoreta 2 plemiča tole pobrat).
Ne mi ti o sreči NOLIFER sem slišal kako si tudi v šolo comp nesel samo da si vp špilal .


No ko bo imel gdo kaj pametnega za povedat ,ter bo res vedel kaj se je dogajalo v OZADJU naj se mi oglasi.
 

DeletedUser

Guest
Mi je nekaj11 dovolj povedal, po pogovorih in po posredovanih poročilih sem vidu dovolj...on je poslal, ti pa si čaku da vidim kak mu bo sesnipala namesto da bi pomagu...tak da men ne rabiš bučnc lušt..si jih znam sam :p

ruki ne na pamet govorit prosim, samo ne na pamet...pa veš zakaj vem o čem govorim, samo acc Thorin. ti bom omenu, pa ti povem dovolj. Zato ker je vsaka info šla mimo mene gumpek :) in lahko še velik povem pa rajše ne bom, ker niti nimam volje in ker oba veva da imam prav, četudi boš karkoli izpodbijal z glupimi replikami.

"SPINEL je pošten", - zdej je zarat tebe sigurn dve rolice zbaku, ker si ga tak lepo nasmejau ;)

Vohuni so bli in bodo vedno, ker je pač to del vojne..če hočeš zmagat se pač moreš prilagodit in pazit, simpl ko pasul....in glih to je razlog, da se pojavlja en in isti folk v plemenih...ah jebiga če drugmu ni za zaupat, pa je loh še tok dober :)
 

-Nasikanc-

Member
Reaction score
0
Rok sem ti povedal ne sekiram se za tvoje komentarje o tem kako vsi vejo da sem pokvarjen pa nevem kaj...prašaj svojega diablosa kaj je pokvarjena igra kake je pisal KPJ, potem pa ko je vaš veliki NUKE zavrnil KPJ sem pa dobil tole sporočilo:

Diablos dne 29.06. ob 20:48
Ej drugače pa nevem zakaj smo sploh sovražniki? Mi smo pač šli na svoje nazaj. Meni si ti drugače idol vedno zmagaš...

hmm... Tolko o vas in o vaši fer igri, glede vohunov, a se ne spomnete kolko ste jih vi meli? 3,4? Zakaj jih jaz nebi smel met?

Sem pa povedal že par krat ko mi bodo igralci z katerimi sem igral in dokončal z njimi svet rekli noob si igraš pokavreno brez tega nikamor nebi prišel, takrat se bom zamislu do takrat ko mi pa noobeki ki mi do kolena nesežejo to govorijo pa se ne sekiram...

A to je en od oni tvojih sedmih nukov o katerih si govoril na skype?

http://prntscr.com/7ocqw5

strah in trepet, pa mi reči kako ti lahko ne rečem NOOB :D
 
Top