Neuradni časopis sveta 20 2.del

NeverAgain

New Member
Reaction score
0
Torej, da malo osvežim temo. Nuka ni več, zadnji igralci so se poparčkali po novih plemenih, eni se lepo branijo (vsa čast), drugi malo manj. Sedaj pa bo najbrž težja bitka: Zavezništvo Spank in Bash proti Galcem in 33% morale :D
 

ushallnotpass

New Member
Reaction score
0
Torej, da malo osvežim temo. Nuka ni več, zadnji igralci so se poparčkali po novih plemenih, eni se lepo branijo (vsa čast), drugi malo manj. Sedaj pa bo najbrž težja bitka: Zavezništvo Spank in Bash proti Galcem in 33% morale :D


hehe, this is where they die...
give them nothing but take them everything...
-leonidas


MOJI KONJI ČAKAJO TVOJE SEKIRE...
 

NeverAgain

New Member
Reaction score
0
Give us a good fight :D


Drugače pa zanimivo, dobro in pošteno vojno želim obem stranem. Zarad tega igramo VP, ane? :D
 
Last edited:

DeletedUser

Guest
Kakor sem bil presenečen pri prvem delu, me je ta drugi del razočaral.
Lahko rečem samo to: iz poskusa ustvariti časopis svobodnega novinarja, je postal, kakor mnogi , glasilo ki poveličuje eno opcijo, v njemu pa ni več svobodnega pogleda, brez navijaštva.
Temu kar pa je sledilo po temu, ta tako imenovani peskovnik, je pa itak višek slovenske intelegence, medsebojnih odnosov in vsemogočnega ega, na žalost v glavnem vedno istih akterjov z vedno novimi niki, hvaljenja z nekimi dosežki v igri, v kateri nikoli v glavnem ne igrajo sami, ampak vedno dual ali trial, zaradi tega pa prihaja še do večjih neumnosti, ker vsi poznajo nik mogoče pa poznajoo enega od trojice, potem pa se piše vse mogoče. V večini razumem vse ki se obdajajo tukaj, v življenju sem jih že mnogo spoznal, začenja pa se v ranem otroštvu, pri igrici človek ne jezi se, ko so če kot predšolski otroki, brcali igrico in se jokali, ko niso bili prvi.
Zato tudi svoje vnuke vedno učim, to je le igra, igra je odvisna predvsem od sreče. v TW je pa še nekaj več, odvisna je od nekega danega trenutka v RL, ki ti omogoča ali si lahko prisoten v tej igri, kajti biti med uspešnimi, pomeni biti veliko za kompom ali mobijem. Torej ne prepirajte se, to ni peskovnik otroškega vrtca, če si imate tolko za povedat, si dajte po ZS, izmenjajte si skyp naslove, pa se obdelujte zasebno, ne utrujajte, perte vaše posrano perilo na svojem dvorišču, ne pa se delat še glavni v javnosti, saj zaradi vas nihče več ne bere forumov, ker se res že povsod obmetavate z enim in istim sranjem. Ja v redu, glavni ste, največji, ste cvet slovenske scene in brez vas bi zaprli to igro na slovenskem serveju. Pa če se že morte pokažte malo kulture in intelegence, še posebno če se še predstavlate kot uradne osebe.

No v vseh mislih če to leti na mene :D nisem imel nekam dosti časa da bi opisal vso dogajanje saj je delo in šola preveč na kupu da bi še moj prosti čas posvečal temu forumu zato sem tudi spesnil nekaj na hitro... Je pa res da tudi ni bilo kaj dosti za povedati ... Glede na to da je vedno isto spletke in prevare so pa seveda pogon foruma ... Lahko bi dramatizirali dalje in se kregali v nedogled saj to slovenci najbolje znamo zamerit , očitat , ponižat , itd...

Ker bi pa seveda radi nekaj spremenili nam že nekaj časa leži na duši nabrati dobro ekipo in s njo probat zaigrati kak angleški ali ker večji server da vidimo kje smo in česa smo resnično sposobni tukaj imamo 15- 30 igralcev ki se ves čas medsebojno bockajo sem ter tja pa podpora gor podpora dol ... Ne podpora je čist fer sem tudi sam spoznal motorko saj smo preigrali kar nekaj speedov in se mi ne zdi slab dečko . Res je da smo vsi ljudje pa da je možno da tudi on kdaj naredi napako ampak to se dogaja tudi na drugih svetovih ampak jih vi pač ne igrate in po tem sodite tukaj kot da bi vi delo opravljali kaj boljše... priznam da sem tudi jaz tu pa tam izjavil kakšno neumesno v tej smeri .
Kot sem že rekel vsak je samo človek...
Prosim da se top igralci zglasite na moj zasebni mail vsaj tisti ki ste pripravljeni v naslednjem mesecu ali 2 začeti kak net ali ker večji server in bi ga igrali resno!!
 
Last edited by a moderator:
Top