DeletedUser
Guest
te že čakam, jaz sem zaenkrat še vse prenesu v dejanja ti pa še nič zaenkrat sam gobec psihopat
eh mladiček boš tudi upil skine na kline ? haha....
Last edited by a moderator:
te že čakam, jaz sem zaenkrat še vse prenesu v dejanja ti pa še nič zaenkrat sam gobec psihopat
potem pa še Oton Frank pride in se hvali z ODD. ko je biv še AA aktiven in smo pregledovali rekrute sm vidu (in ne na enem računu, niti ne dveh ali pa treh) kako prosiš za deff naj ti ga pošljejo pa sploh soplemenjaki niste bli (surovine bom preskoču). upam usaj da si maturo naredu
Vse neprimerne komentarje bomo odstranili, komentatorje pa kaznovali. Predvsem priporočam, da pred objavo, še enkrat preberete svoj komentar.»Žaljenje« oz. smešenje nasprotnikov (noob, newbie, začetnik, amater, itd..) je dovoljeno samo v forumih svetov, vendar samo z ozirom na igro in razmere v njej.
Pa kaj se sploh dokazujete eden drugemu, prav patetični ste že...isto najedate s temi pikniki za katere so na začetku vsi glasni a na koncu ne morejo prit. Če ti ni za piknik pač rečeš ne in kaj zdej, a bo konc sveta če 20 folka ne spoznaš v živo ?
In pol še neke policajke itd., ja pa kaj zdej če je nekdo policaj, a je zato kej več od mene ? glih tak je člouk, sam folk se vas pri nas boji sam iz enga razloga; ker mate ukaz za mastne kazni, pa ne zato ker bi s tem delal red, ampak z namenom, da jebete slovenski narod, lačen in na robu bankrota. Dons je itak vse noro, vsi te jebejo na vsakem koraku, vsakemu se nekam mudi...če smo glih pri policiji...niste tok brezmadežni koker se imenujete, isto specialci,...ko bodo ljudje to pogruntal ste jebal ježa...premalo vas je dragi moji hehe
a niste že poslušal pred parlamentom klice; "malo vas je malo vas je pič****"...tukej ne bo pomilovanja in nageljnov, začnite se ščitit kolegi v uniformah, ko bo prišla amerika v slovenijo bo konec ehehe
Sploh pa ne razumem tuki logike. Vsi verjamejo da je NoSense star kolko... 15 let? In zdej odrastla policajka grozi nekomu za katerega verjame da je 15 letni mulec? Ma kam smo šli folk, alo. Poleg tega ga pa še kliče psiho? Res smo šli že daleč, ni kej. Se je malo za vprašat tukej kdo gre predaleč...
, imam rada svoj job, pa tudi če ne bi bila v javni upravi, včasih si želim da ne, obrni se na MNZ zakaj so take mastne kazni, tukaj se nekaj oglašaš, ker misliš da imaš prov, a ko neko življenje ali ve življenj, govorim po izkušnjah izgubi po nedolžnem življenje zaradi nekega pijanca ki vozi po nasportnem pasu zaradi stav, ki se dogajajo v zadnjem času med mularijo, za to si pa slep. .
Bom še jaz malo pametoval, obrniti se mora na DZ glede visokih kazni, MNZ je lahko le predlagatelj in objasnili ti bodo le njihove predloge ne pa dejstev zakaj je tako kot je.
Se vidi da na psihotestih pri policiji res popuščajo glede na to da te prav vsak komentar tako sprovocira. Me prav zanima kako se obneseš na terenu. Daj zamenjajte temo raje pa koga pohvalte za dobro akcijo al pa za smešen neuspel poskus ne pa da se tu preko 4 strani pospemate z bednimi komentarji, eni pridemo dejansko kej o VPju prebrat.
Lp.
Vulpii ne se kregat no
Kakor sem bil presenečen pri prvem delu, me je ta drugi del razočaral.
Lahko rečem samo to: iz poskusa ustvariti časopis svobodnega novinarja, je postal, kakor mnogi , glasilo ki poveličuje eno opcijo, v njemu pa ni več svobodnega pogleda, brez navijaštva.
Temu kar pa je sledilo po temu, ta tako imenovani peskovnik, je pa itak višek slovenske intelegence, medsebojnih odnosov in vsemogočnega ega, na žalost v glavnem vedno istih akterjov z vedno novimi niki, hvaljenja z nekimi dosežki v igri, v kateri nikoli v glavnem ne igrajo sami, ampak vedno dual ali trial, zaradi tega pa prihaja še do večjih neumnosti, ker vsi poznajo nik mogoče pa poznajoo enega od trojice, potem pa se piše vse mogoče. V večini razumem vse ki se obdajajo tukaj, v življenju sem jih že mnogo spoznal, začenja pa se v ranem otroštvu, pri igrici človek ne jezi se, ko so če kot predšolski otroki, brcali igrico in se jokali, ko niso bili prvi.
Zato tudi svoje vnuke vedno učim, to je le igra, igra je odvisna predvsem od sreče. v TW je pa še nekaj več, odvisna je od nekega danega trenutka v RL, ki ti omogoča ali si lahko prisoten v tej igri, kajti biti med uspešnimi, pomeni biti veliko za kompom ali mobijem. Torej ne prepirajte se, to ni peskovnik otroškega vrtca, če si imate tolko za povedat, si dajte po ZS, izmenjajte si skyp naslove, pa se obdelujte zasebno, ne utrujajte, perte vaše posrano perilo na svojem dvorišču, ne pa se delat še glavni v javnosti, saj zaradi vas nihče več ne bere forumov, ker se res že povsod obmetavate z enim in istim sranjem. Ja v redu, glavni ste, največji, ste cvet slovenske scene in brez vas bi zaprli to igro na slovenskem serveju. Pa če se že morte pokažte malo kulture in intelegence, še posebno če se še predstavlate kot uradne osebe.