Pogovor o svetu 18

DeletedUser

Guest
sem te imel za bol pametnega, pa vidim da si tud bedak ki nasede vsaki govorici

če to slučajno na mene leti še obrazloži....jst sm vzel dejstva iz 2 strani in dodaj svoje preteklo znanje o podpori pri VP....tako da če že obtožuješ da nekdo naseda govoricam in ga pri tem še imenuješ bedak-a to še obrazloži....ker kakor jaz vidim stvari si ti tisti ki naseda govoricam oz. ne preverja dejstev..... če pa tukaj govoriš o budalo7 pa zgleda da nebo brisal ampak bo izbrisan....nekateri se pač ne zavedajo da sami po sebi niso vredni nič in da je vsakršen uspeh plod teamskega dela.....

makszakon said:
ah kaj motorka vse je zaj**** zahlačar3 to je to en ga je podkupu al neki

sej nema veze kdo je zaje**l .....Motorkino delo je da kontrolira server in podporo ter skrbi za red in tekočo igro na .si sceni, tako da je v končni fazi kriv Motorka.....



Za vse ki ste zvili rep med noge:

.....drugače pa dokler ne dojamete da so bile vse napake na vaši strani (z izjemo deff-a v barbarkah, kar je za moje pojme še pod vprašajem) in tukaj ni prišlo do kršitve z strani podpore lahko lajate tja v 3 dni še kar nekaj let pa še kar nebo nič iz tega....Time. je dobil nuke nazaj ker je gnjavil in opozarjal na nepravilnosti ki ste jih naredili vi in ne Time. in zato mu je bila prošnja oddobrena ..... če bi vi hoteli kaj nazaj in bi gnajvili bi lahko marsikaj uredili tako ste pa stisnili rep med noge češ da ste po krivici dobili kazen......simpl niste je-kršili ste pravila in zato dobili ukrep....lahko bi se marsikaj domenili pa ste šli rajš "lajat" in brisat češ da bo zdej kaj bolje....nebo, velika večina bo šla na s19 in ko bojo tam dobili kazen zua kršenje pravil bo spet joj in joj ter ponovni izbrisi.....bravo ;)


Lp, Dr.Menace
 

-Nasikanc-

Member
Reaction score
0
1. Nasikanc: okoli razlagaš, da s tabo vsak da hodim na pivo:) Osebno te ne poznam in te ne želim spoznati.V gostilni ti pa tako ali tako ne bi dali piva, ker mladoletnim ne točijo alkohola:) S tabo nisem in nebi razglabljal o VP. Tvoje obnašanje pa ni doraslo 5 - letniku. Ko sem blokiral komunikacijo s tabo si me žalil preko imen vasi. Nisem prijavljal podpori. Odgovoril sem ti z odvzemom treh vasi. Obvestil sem samo tvojega vodjo, da te naj opozori.

Kuli vidim da ti hitro naš vsemogočni ruki naprej nosi, če si prebral cel pogovor kje sem to razlagal bi v njej spoznal da je šlo za jeban*e v glavo, velika večina je to opazla tvoj prijatelj pa žal ni(osnovna šola nimaš kej). Alkohola nepijem tkod a piva tako ali tako nebi naročil, škodi zdravju raje redno treniram da ostajam v reperzentanci in redno hodim v šolo, da bom kaj iz sebe naredil z osnovno šolo bom lahko vozil le taksi ali kamjon smetarja, tega pa žal nočem..

Ne želiš spoznati, tudi prav igrica je igrica, rl je pa čisto nekaj durgega igram jo zaradi zabave da se smejim bogim ljudem ki, ko zgubijo vas in dobijo malo provokacije skor jokajo pa so celi živčni hja eni se jim pa smejemo na drugi strani...

Kapo dol lahko rečem da si edini ki se se upal it 1 na 1 in mi uspel vzeti vas, vse ostale izgubljene vasi so bile izgubljene na način katerega je težko branit, 10 nukov na vas pa razdeljen trein, tko je lepo izpeljana akcija pobrali ste nekaj vasi potem je pa bla spet dva tedna mira da smo lahko vmiru zafilal...

lp
 

rokyyy

New Member
Reaction score
0
Za vse ki ste zvili rep med noge:

.....drugače pa dokler ne dojamete da so bile vse napake na vaši strani (z izjemo deff-a v barbarkah, kar je za moje pojme še pod vprašajem) in tukaj ni prišlo do kršitve z strani podpore lahko lajate tja v 3 dni še kar nekaj let pa še kar nebo nič iz tega....Time. je dobil nuke nazaj ker je gnjavil in opozarjal na nepravilnosti ki ste jih naredili vi in ne Time. in zato mu je bila prošnja oddobrena ..... če bi vi hoteli kaj nazaj in bi gnajvili bi lahko marsikaj uredili tako ste pa stisnili rep med noge češ da ste po krivici dobili kazen......simpl niste je-kršili ste pravila in zato dobili ukrep....lahko bi se marsikaj domenili pa ste šli rajš "lajat" in brisat češ da bo zdej kaj bolje....nebo, velika večina bo šla na s19 in ko bojo tam dobili kazen zua kršenje pravil bo spet joj in joj ter ponovni izbrisi.....bravo ;)


Lp, Dr.Menace

Živjo.

Kot sem že v prejšnem postu dejal. Ja mi smo naredili napako in bili zato kaznovani. Super,fino... Z plemiči sem imel do vasi 35min, njihov najbližji s težkimi 40min+(s tem da je imel vas 2 dni) poslal sem takoj ko sem izgubil vas, pa vendar ni šlo skozi. Kaj zdaj tu govorijo je lari fari.. A ti bi pljunil v svojo skledo?

Moj račun ni na brisanju zaradi odvzetih vasi, temveč zaradi dogovarjanja s podporo (enako velja za Kuli-ja).
Tudi sami smo napisali listke o povrnitvi def-a itd, pa ni bilo odgovora.. Seveda gre vse hitreje preko skypa, logično...
Že to da pogoji dogovarjanja s podporo niso enaki smrdi, mar ne?
Seveda smo težili (preko listkov) kot time (preko skyp-a) pa kaj je bilo? Po 24 urah je odgovoril (zaradi kršenja pravil nesmem nalimat kaj).

Saj pravim, glasni so tisti ki še naprej klikajo na naslednjem svetu, ter kupujejo premium.

No, jst ne sodim med te ;)
 

neewbiiee.

New Member
Reaction score
0
Pozdrav! Prvo zahvala za pohvale na naš račun igralcev Suco, čeprav je to uspeh plemena in ne posameznika.

Počasi vas imam že vseh dovolj, zato začnimo na začetku:

Podpora se ni umešavala, vendar je posredovala ob kršenju pravil. Vsi vemo, da nisem na TI z njimi, pa vseeno tokrat so se fantje odrezali, pa tudi zahlačar je odgovoril v parih urah.

Vrnila je maks 20nukov. In to zato, ker je sama naredila napako in tega igralca ni blokirala že prej. (TO PA JE TUDI EDINA NAPAKA V TEM PRIMERU). Če bi bilo obratno, bi se verjetno mi kurčili, pa ni. Vi ste kršili pravila, logično je, da ne dobite povrnjene škode, halo? Razmišljajte logično in z glavami na vratu, ne tam spodaj.

Blokiran je bil pa zato:

Igralcu, ki zapusti igro je dovoljeno račun preko čuvanja zapustiti članu svojega plemena z namenom, da ta razdeli vasi med so-plemenjake.
Pri tem pa je potrebno upoštevati naslednja pravila:

- tak račun je v posebnem primeru dovoljeno čuvati največ 60 dni.
- prepovedano je urjenje vojske (vojsko so urili)
- prepovedano je trgovanje in pošiljanje surovin drugim igralcem (ko sem eno vas zavzel so bile vse surovine poslane igralki PIAAA999)
- prepovedano je zasedanje novih vasi (tukaj se lahko šteje tudi renoblanje)
- dovoljena je obramba teh vasi
- za čuvaja je prepovedano zasedanje čuvanih vasi (psički je bil čuvaj, vasi je pa prevzemal na način, da jih je prvo vzel kulijack, nato pa jih je on prevzel nazaj od kulijacka, mlahav poizkus, da bi zaokrožil pravila)
- prepovedano je pošiljanje vojske "ven" na tak način, da ima čuvaj ali pleme od tega neposredno bojno korist ter čuvano vojsko uporabljati za normalno bojevanje. Vojsko je potrebno ven poslati enkrat in vas zasesti. (tukaj se lahko šteje premikanje plamenice, vojske, snipanje, renoblanje, od vsega tega ima pleme oz igralec neposredno korist)
- prepovedano je kakršno koli drugo okoriščanje, uporaba, zloraba tega čuvanja za namene, druge kot samo razdeljevanje vasi.


Torej, račun je bil blokiran na podlagi tega pravila in dokazov, ki sem ti jih naštel. Prijava je bila podana:
2015-02-12 11:48:51

Podpora prvo ni reagirala, ker naj nebi šlo za kršitve, ko pa sem jim posredoval dokaze in vse skupaj so posredovali. Nuke so vrnili zato, ker bi morali račun blokiran takrat, ko je bila podana prijava, nuki, ki so bili izgubljeni pred prijavo niso bili povrnjeni. Prav tako ne nuki, ki so bili na poti, ko so igralca blokirali. Obrambe v barbarske vasi, tako kot trdijo ni nastavila podpora(lepo te prosim, to je že absurdno, da tako lažete in si izmišljujete neverjetne stvari)

Vam oz njim pa vojske niso vrnili, ker so enostavno kršili pravila, vasi, ki sem smo jih mi zasedli smo jih zasedli po pravilnem in normalnem postopku, torej se niso spremenile v barbare, ker ni bilo kršenih nobenih pravil.

Če potegnemo črto pod vsem tem, ste krivi sami za nastalo situacijo. Če nebi kršili pravil nebi prišlo do tega, poleg tega pa to ni prva krištev iz vaše strani glede združevanj. Razlog za brisanje je, ker enostavno vsi veste, da niste imeli šans. Premalo vas je bilo aktivnih. Bodimo realni, vaš joker je bil budala, ki pa je itak izpadu največja lulika na tem svetu, da se več tednov pripravljaš, da izdaš pleme, potem pa frajer pobere 2 vasi iz presenečenja, kar pa je tudi vse kar je in kar bo pobral.

In še to:
Prijava je bila podana iz moje strani preko listkov, ne skaypa. Thorin. je morda samo pospešil zadevo, kar pa je samo + za vas, saj bi drugače dobil še več nukov povrnjenih. Tko da se mu zahvalte.

Samo to sem želel povedal, ker imam dovolj blatenja našega plemena in vodstva, da sodelujemo z podporo. Prilimajte vojno statistiko, pa potem govorite, da smo zmagali z pomočjo podpore.

Naj se pa vam zahvalim za vse vasi, ki ste nam jih podarili, moji plemiči so veseli, so že lažji za 10kg, ker so skozi na poti. Hvala, z veseljem bomo noblali vaše vasi (barbarske), čeprav je še vedno veliko računov aktivnih in so le redki držali besedo in dali račun na brisanje. Boste pa še vi kakšno barbarko pobrali od vaših bivših soplemenjakov ali zaveznikov. Za bruhat.

Smejem se vašim izjavam in še naprej se bom. Otročji ste en bolj kot drugi. Psički tem sem pa že povedal, pelji raje otroka in ženo na pico ali sladoled namesto, da ti tukaj igraš otroka in je ta igra tvoj sladoled. Nasikanc je še mlad, njegovo otročje obnašanje je razumljivo. Tvoje in od nekaterih ostalih žal ne, ali pač. Govorim o vaših profilih, imenih vasi in pa pisanje po zunanjem forumu, v igri pa niste pokazali popolnoma ničesar, razen ene akcije na nasikanca, kar pa je tudi vse česar ste zmožni in še to ste pobrali samo 5-10 vasi. V primerjavi z nami = 0.

LP
 

skyrim

Member
Reaction score
0
:) kako ste lušni ^^ :)))

slo podpora "škoda omembe" pa tud škoda se kregat preko forumov :) ne bo nihče nič dosegel :)
 
Last edited:

DeletedUser

Guest
Vsi uporabniki so za nas enako pomembni in tukaj ne delamo nobenih razlik. Žal nam je, da vi niste istega mnenja. Vam pa lahko posredujem skype kontakt od Motorke in sami ugotovite, ali vam bo to kaj pomagalo pri reševanju vaših težav preko sistema podpore.
Žal ne moremo javno razpravljati o določenih blokadah računov, saj se to tiče le lastnika računa.

Če koga še kaj zanima, vam bom z veseljem zadeve razložil, da bomo zadevi prišli do dna. Vendar na obtožbe, da prejemamo podkupnine in podobne nesmisle, ne bomo odgovarjali, ker se nam zdijo absurdne.

Lep pozdrav,
Grobi

No no Grobi na .si velja nepisano pravilo da se igralce ki kurijo veliko premiuma ne bana! Tko da kar se mene tice ti lahko do jutri nakladas kako to ni res pa ti noben ne bo verjel....Enostavno govorite eno delate pa drugo in kot sem ze parkrat reku si ti verjetno se najman odgovoren za to, moti me edino ker si ti ta ki jih najbol vneto zagovarjas!

Zanimivo da največ o igri ve forum admin..

Ta post vse pove...

neumna šala o Domnu, ki je za tebe kralj ♔ na vojni (pa čeprav ti je to vse kar imaš) .... To je dokazal na mnogih svetovih dokler je imel čas za igro, tudi na 18ki .... Pa čeprav ne posveča celotnega življenja vpju, tako kot vidva z markotom

Hahaha svaka cast ti si me pa res nasmeju...Edini skil ki ga on ima je noblanje internalov na 16ki ne vem ce je eno sovrazno vas ponoblu...Kralj on se svojim prasicom ne more bit

Onemogočanje napadov, ker uporabljate isto internetno povezavo se zgodi avtomatsko. Je eden izmed mehanizmov, ki v malih državah (zakaj, je že bilo razloženo na forumu) povzroča kar nekaj problemov, vendar je nujen za pravičnejšo igro.

Zakaj je administrator nekaterim igralcem povrnil vojsko? Ker so bili oškodovani, tudi s strani ene napakice administratorja in ker je tako prav.

Lep pozdrav,
Grobi

No tuki nastane problem Grobi ker si Motorka po svoje interpretira pravila....Na 16ki smo imeli podoben primer kjer je Psicek Bozicek prevzel vas igralcu Dr.Menace in ta mu jih ni mogel nazaj prevzet ker se je pojavilo da imata skupno internetno povezavo (ceprav je spustil noble cez zato ker je bila vas nova in se je ni splacalo branit, ostale vasi je imel pa 30min stran in je nameraval renoblat) Ko smo Motorko seznanili z primerom nam je podal odgovor da se take stvari pac dogajao in da on tu nic ne more...Je pa ponudil da nadoknadi acc Dr.Menace z 20 cekini :) ker mu ze vas ne more povrnit.....Mislim, to sploh ne bi bilo sporno ce nekaterim ne bi vracu vasi...Se pravi se en dokaz vec da obstajajo dvojna merila na .si.....Sploh je pa ta primer samo kaplica v morje kaksne nepravilnosti se dogajajo na .si za kar je pomojem 100% glavni krivec Motorka. Na sv2 (kjer sem zacel igrat .si) je bilo prijavljeno 15k igralcev na 19ko pa mislim da 2.7k...To je rezultat dela podpore.

Roky, Haha, tko k je Nasikanc reku. Gal je naredu 16ko zanimivo...Kaj je blo? Vse barbarke so ponoblal in pol so brisal, Uf Uf zanimiv. Caki, mam še boljšo....na 18ki je tut reku naj noblajo barbarke nad 3k pik. Hahahaha, faking pr0. Še dobr da se je nekaj11 uprl :)


Ah ja, sej bo.

Zanimljivo da se ti oglasas za 16ko Psicek :) Tvoj racun bi ze v startu mogu bit banan ko si se nepravilno zdruzeval z Rokyyyy racunom...Igrala sta vsporedno 2 racuna, racun Rokyyy je noblu male igralce ti si pa njegove vasi v katerih ni bilo vec vojske ter prenoblavu novo osvojene vasi Rokyyy racuna on enem ti je pa se posilju surovine da si lahko noble delu....Racun Psicki ter Rokyyy sta bila res banana za 24h nakar sta se izgovorila na "takticno premikanje" (kar je najvecja bedarija kar sem jih slisal na .si) in vaju je odbanal Motorka ter pustil da se v miru do konca zdruzita....Vse to si nama zaupal v skupnem pogovoru kjer smo se dogovarjal da k nam prestopis (na tvojo iniciativo) predno si dobil bol mikavno ponudbo od BEERa....Pa reci da ni tko kot sem napisu

Se da pojasnim noblanje barbark na sv16....Boril smo se proti BEERa pa 3 njihove akademije in je po mojem cist razumljivo da ne mores noblat samo sovrazne vasi....Da ne omenjam da smo vas v vojni statistiki vodili po prevzetih vaseh! Drugac ste pa tud vi noblal barbarke, pomojem ste jih se vec ponoblal Noblat ste nas zacel ko so vsi glavni akteri nehal igrat, sam ves kok je blo neuspesnih akcij z vase strani....Verjetno lahko recem da ste bili uspesni samo na tvojem koncu, pac bil si ogromno aktiven in podnevi i po noci in ti je bilo res tesko parirat....

Drugac se je pa to pluvanje po Galu zacelo ze na 16ki ko ni hotu prestopit v BEER hehe bogo sam to lahko recem...18ke sicer nisem igral lahko pa povem da sem z Galom kar nekaj svetov odigral in je bilo povsod vse 100% korektno kar se pravil tice

LP Pinturicchio
 

spanija

Member
Reaction score
0
Pozdravljeni še iz moje strani!

Ne bom solil pamet nobenmu in tud ne mislim pisat čez podporo oziroma keregakoli igralca. sem čisto neodvisen od vseh. me pa sam zanima a bomo doživeli 1 svet da ne bo neppravilnosti in kreganja. vsi delamo napake tako podpora kot igralci, pač nekateri kršite pravila oziroma jih probate obiti (al kako se napiše :D) a ne morte požret svojga ponosa pa lepo igrate igro??


hvala za razumevanje
španija
 

lev11

Member
Reaction score
0
Že pred leti sem napisal

Da je podpora pristranska pri tem vodi motorka vse neumnosti.
Pa ste se mi smejali in celo žalili.
Kdor krši pravila mu je že vnaprej jasno ba bo blokiran in verjetno brisan - in tako je prav.
Bilo pa bi prav, da podpora z motorko na čelu imajo enaka pravila tudi za prijatelje. Mene so blokirali 6X in brisali 3x - opravičeno pa je bilo samo na svetu 1 enkrat ker še nisem prebral pravil da če igrata dva na isti povezavi morata to vpisat.
Ko so me kaznovali ne da sem bil vpleten v nepravilnosti (takrat so brisali polovico plemena ki je bilo sovražnik njihovim prijateljem) sem ti napisal da vsi brez izjem bojkotiramo svet ki se bo odprl - samo tako bi Nemce prisilili da motorko in ostalo podporo odslovijo.
Na ste stisnili rep med noge. Večina igralcev ali je nehala igrat VP ali pa je šla na tuj server.
Predlagal sem da (to možnost imajo) se nastavi igra tako da do kršitev skoraj ne more prihajat (samo potem tudi njihovi kolegi nebi mogli kršit pravil). Zato ni bilo dovolj podpore mojemu predlogu.
Predlog bom še enkrat napisal v bližnji prihodnosti za svet 20 in da se tam odigra en svet kateri bo malo bolj pošten.
Je pa veliko igralcev ki se skrivajo za raznimi imeni - predvsem njihovih prijateljev in ščuvajo proti nam ki igramo pošteno
Jaz ne bom menjal imena - se nimam za kaj skrivat - tisti ki so hulje pa naj sami pri sebi razčistijo.
Mogoče me bo tu motorka brisal ali blokiral - pa saj ne bo prvič - to je njegovo znanje in ko se pojavi njegovo ime je žalitev.
Ja res je žalitev - ampak za nas igralce

Pozivam - tiste ki nameravajo brisat račune , da tega ne storite - pokažite z tem, da znate igrat - podpora pa naj vrne vse v situacijo pred kršitvijo - seveda če ima jajca in pamet
 

skyrim

Member
Reaction score
0
Že pred leti sem napisal

Da je podpora pristranska pri tem vodi motorka vse neumnosti.
Pa ste se mi smejali in celo žalili.
Kdor krši pravila mu je že vnaprej jasno ba bo blokiran in verjetno brisan - in tako je prav.
Bilo pa bi prav, da podpora z motorko na čelu imajo enaka pravila tudi za prijatelje. Mene so blokirali 6X in brisali 3x - opravičeno pa je bilo samo na svetu 1 enkrat ker še nisem prebral pravil da če igrata dva na isti povezavi morata to vpisat.
Ko so me kaznovali ne da sem bil vpleten v nepravilnosti (takrat so brisali polovico plemena ki je bilo sovražnik njihovim prijateljem) sem ti napisal da vsi brez izjem bojkotiramo svet ki se bo odprl - samo tako bi Nemce prisilili da motorko in ostalo podporo odslovijo.
Na ste stisnili rep med noge. Večina igralcev ali je nehala igrat VP ali pa je šla na tuj server.
Predlagal sem da (to možnost imajo) se nastavi igra tako da do kršitev skoraj ne more prihajat (samo potem tudi njihovi kolegi nebi mogli kršit pravil). Zato ni bilo dovolj podpore mojemu predlogu.
Predlog bom še enkrat napisal v bližnji prihodnosti za svet 20 in da se tam odigra en svet kateri bo malo bolj pošten.
Je pa veliko igralcev ki se skrivajo za raznimi imeni - predvsem njihovih prijateljev in ščuvajo proti nam ki igramo pošteno
Jaz ne bom menjal imena - se nimam za kaj skrivat - tisti ki so hulje pa naj sami pri sebi razčistijo.
Mogoče me bo tu motorka brisal ali blokiral - pa saj ne bo prvič - to je njegovo znanje in ko se pojavi njegovo ime je žalitev.
Ja res je žalitev - ampak za nas igralce

Pozivam - tiste ki nameravajo brisat račune , da tega ne storite - pokažite z tem, da znate igrat - podpora pa naj vrne vse v situacijo pred kršitvijo - seveda če ima jajca in pamet


lepo napisano ^^ :)
 

HOBBIT

New Member
Reaction score
0
3861704.jpg


Svašta kva folk vse ven meče:confused:..smeh do onemoglosti uglavnem....
Dejte se nekteri mal zamislit,pa požret svoj EGO,in zamislit nad svojimi dejanji/napakami ki ste jih nardil, in posledice ki so jih ta dejanja prinesla...najprej pred svojim pragom drek odstrante,pol pa pejte kam drugam pucat :)


Lp
 

ragnarok

Member
Reaction score
0
No pa da še jaz povem mojo stran zgodbe...

Vse se je začelo enega dne... hehehe ne ne, saj se samo hecam :)

Prijatelj ali sovražnik, škoda da se računi brišejo. Zgine čar igre. Jaz sem prišel sem uživati ob borbi, ne pa noblat barbare :(

Lep pozdrav,
Ragnarok, MTW
 

Gospod Cesar

New Member
Reaction score
0
Zbrisali ste post od igralca jozagulikoza, ki je bil v skladu z vsemi vašimi pravili. V postu ni bilo uporabljenih nobenih psovk/žaljivk zoper kateregakoli uporabnika foruma, izraženo je bilo izključno njegovo osebno mnenje.

Spet ste stopili korak naprej. :rolleyes:
 

DeletedUser

Guest
Pozdrav. Po dolgem, res dolgem času nazaj. :p


Kaj je zdaj to, ena pi**arija na svetu? Razpad sistema?
 
Top