No ja.. preden odgovoriš, je dobro prebrat na kaj sploh odgovarjaš. Kakšnih vodilnih (verjetno vodstvenih) sposobnosti nisem nikjer omenjal. Da nisem v vrhu slovenskega VP-ja je pa enostaven razlog, veliko igralcev je boljših in bolj zagretih za igro, kot pa sem jaz. Ker poznam svoje sposobnosti, se tudi nikoli ne hvalim z obvladovanjem te igre.. vem kje sem in kaj zmorem. Kot sem nekje že napisal, je zmagovalec (najboljši) lahko samo eden, v igri pa lahko uživamo vsi, tudi tisti z manj znanja, sposobnosti in vloženega časa. In če so čenče to kar sem slišal o drugih serverjih, so po isti logiki čenče tudi tvoje izjave o tem, kako je drugje vse boljše... saj sem tudi to samo slišal (oziroma prebral, da bom natančen).
Pa še to... ne gliham se z motorko, niti s tabo ali komerkoli drugim. Zate menim, da bi lahko naredil marsikaj dobrega za slovensko VP, če se boš tako odločil. Res pa je, da je veliko bolj enostavno kar počez kritizirat in obtoževat. No, ne glede na vse, ti želim uspešno igranje VP, ne glede na to, na katerih serverjih boš igral.