Svet 15

DeletedUser

Guest
verjem ,da je drugje boljš igrat,že sam hrvaški server,tuki pr nas pa že vse smrdi po .............................. .
 

DeletedUser

Guest
Osebno nimam izkušenj s tem, sem pa slišal že čudne zgodbe o hrvaškem serverju in še hujše o (bivšem) BiH. Tudi pri nas že nekaj svetov nisem igral, vendar je razlog čisto oseben in nima nobene zveze z igro ali game modi. Kaj naj ti rečem.. če je treba kaj spremenit, lahko to storimo samo skupaj - igralci in ekipa. Več razumevanja, hitrejše in nepristransko delo, predvsem pa brez žalitev in nedokazanih obtožb. Vem pa da bo težko, nikoli pa ne bo popolno. V to sem prepričan na osnovi 30 let dela z ljudmi. Se pa lahko skupaj potrudimo in izboljšamo stanje, kar pomeni več igralcev, več svetov in predvsem bolj zanimivo igro.
 

DeletedUser

Guest
če imaš pa take vodilne sposobnosti je pa žalostno da nisi v samem vrhu VP -ja slovenskega,kajti tapravi nisu tuki in se po mojem kr glihaš z motorko saj izbira sebi enake ali slabše.
pa prvo dej špili en let druge serverje pol se bova pa menla naprej ,pa ne pisat baba rekla -baba čula. to so čenče. lp
 

DeletedUser

Guest
No ja.. preden odgovoriš, je dobro prebrat na kaj sploh odgovarjaš. Kakšnih vodilnih (verjetno vodstvenih) sposobnosti nisem nikjer omenjal. Da nisem v vrhu slovenskega VP-ja je pa enostaven razlog, veliko igralcev je boljših in bolj zagretih za igro, kot pa sem jaz. Ker poznam svoje sposobnosti, se tudi nikoli ne hvalim z obvladovanjem te igre.. vem kje sem in kaj zmorem. Kot sem nekje že napisal, je zmagovalec (najboljši) lahko samo eden, v igri pa lahko uživamo vsi, tudi tisti z manj znanja, sposobnosti in vloženega časa. In če so čenče to kar sem slišal o drugih serverjih, so po isti logiki čenče tudi tvoje izjave o tem, kako je drugje vse boljše... saj sem tudi to samo slišal (oziroma prebral, da bom natančen).
Pa še to... ne gliham se z motorko, niti s tabo ali komerkoli drugim. Zate menim, da bi lahko naredil marsikaj dobrega za slovensko VP, če se boš tako odločil. Res pa je, da je veliko bolj enostavno kar počez kritizirat in obtoževat. No, ne glede na vse, ti želim uspešno igranje VP, ne glede na to, na katerih serverjih boš igral.
 

DeletedUser

Guest
ne ne bom debatiral več,ker imaš vse prov egon- mod. tudi tebi želim vse naj najpovsod,pa nisn jezen ,da nuš mislu. lp
 

DeletedUser

Guest
Kot sem že rekel.. veliko sreče in upam da še kdaj zaigrava skupaj.. tu ali kje drugje..
 

DeletedUser

Guest
Kva ti bo s15 če neznaš igrt.

Ej stari si pa optimist :D vglavnem tako žaljenje drugih igralcev ni lepo od tebe razen če si star 15 pa si na nivoju 10 letnega otroka te pa te čist razumem drugač pa admini lahk bi mu dali kako vzgojno da se fantek postavi na realna tla...
 

DeletedUser

Guest
Glede tega kreganja tule gore je res brezveze glede na to da bo zdaj za praznike veliko časa se vam splača odpret svet 15 ampak to je moje mnenje jez samo vprašam ter povem nisn tako tele ko Mr.Cold
Dejte vsaj povedat da vem če bo svet 15 v tem letu da slučajno nebom zamudil no ne sam jaz ampak še kr nekaj igralcev čaka glede teh ki jih jaz poznam.

Drugač pa lep pozdrav vsem skupaj (Mr.Cold odpade zaradi otročjih komentarjev ter njegove precenjene samozavesti) in še naprej delajte tako za vojnoplemen kot se dozdaj!
 

Grobi

Forum administrator
Reaction score
0
Vaše želje smo zabeležili in jih posredovali naprej tistim, ki odločajo o odprtju novega sveta. Pred odprtjem boste vsi pravočasno obveščeni.

Za popestritev med prazniki pa smo za vas pripravili en majhen izziv. Več o izzivu v kratkem...

Lep pozdrav,
Grobi
 

Motorka

Community Manager
Reaction score
4
Imaš v mislih, kaj hitrejšega? Kaj zanimivejšega? Mogoče Božično obarvanega? Pusti se presenetiti.
 

underguns

Member
Reaction score
0
Saj nevem zakaj mi ne potegne chopperove fore ampak vseeno haha bi pa se strinjal z bojlerjem ja (y)
 
Top